Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Εμετός...

850X850.jpg

Το μαύρο είναι πολύ καλύτερο.

c986cb6e_1_1-1.jpeg

Και έχει φοβερά χαρακτηριστικά.

Μπαταρία 3100 mAh
Femto clock
2 ρυθμίσεις gain, μία για ΙΕΜ μία για μεγάλα ακουστικά.
Συμβατό με ανδροειδές...
και άλλα πολλά

Για λίγα λεπτά μπήκα στον πειρασμό να το παραγγείλω.

Για πολύ λίγα λεπτά.

Κακίες, κακίες. Θα έρθει το φοβερό σούπερ ντούπερ ντακ μου και θα πρασινίσετε από τη ζήλεια σας όλοι. Δε μιλάμε για απλό φονέα γιγάντων, μιλάμε για Γκοτζιλοφονιά!:Banane0:

Λέγεται ότι σκίζει και το Hugo...

(αυτό με τα femtos).

Αλλά θέλω να ακούσω μουσική προτού γεράσω. :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η φώτο του μαύρου είναι πολύ καλή γιατί κρύβεται το ματσούκι (usb protrusion).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τώρα μένει να βγει με ανθρακόνημα. Τότε θα το πάρω (μιας και έχω dac να ακούω)...

ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ!!!!!!!!!! Είναι αυτή τη στιγμή στο πορτ μπαγκάζ μου, επιτέλους!!!:award::award:

Βασικά δεν χαίρομαι τόσο που ήρθε το μηχάνημα, απλά ανακουφίστηκα που τέλειωσε τουλάχιστον αυτό το μέρος της περιπέτειας. Ελπίζω να δουλεύει σωστά, το βράδυ θα ξέρουμε...

Απάντηση: Re: Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ!!!!!!!!!! Είναι αυτή τη στιγμή στο πορτ μπαγκάζ μου, επιτέλους!!!:award::award:

Βασικά δεν χαίρομαι τόσο που ήρθε το μηχάνημα, απλά ανακουφίστηκα που τέλειωσε τουλάχιστον αυτό το μέρος της περιπέτειας. Ελπίζω να δουλεύει σωστά, το βράδυ θα ξέρουμε...

Μόνο αν δω φώτο θα το πιστέψω.

Δλδ μονο 18-19 μηνες υπόθεση Κώστα..

Ειμαι περίεργος να δω πως θα σου φανεί ο ηχος.

Λοιπόν, το μηχανάκι αποσυσκευάστηκε, συνδέθηκε και κελαηδάει. Για τους άπιστους Θωμάδες ιδού και τα φωτογραφικά τεκμήρια:

DSC_0035.jpg

DSC_0026.jpg

DSC_0025.jpg

DSC_0024.jpg

Αν και είχα διαβάσει πολλά και διάφορα για bugs, glitches, ελλατωματάκια κλπ. Μέχρι στιγμής δεν διαπίστωσα κάτι ανησυχητικό. Ούτε κρότους, ούτε γρατσουνιές, ούτε τίποτα. Όλες οι είσοδοι δουλεύουν κανονικά, τα sampling rate εναλάσσονται κανονικά, το macmini αναγνώρισε το μηχάνημα αμέσως, κοινώς όλα υπό έλεγχο. Για ακουστικές εντυπώσεις θα σας πω αύριο.

Επιτέλους!

Καλώς τα δέχτηκες,περιμένουμε εντυπώσεις!

Last edited:
Καλοάκουστο ... είναι τελικά κάποια απγκρέητιντ έκδοση που σου είχαν τάξει οι μ@λ@κες ;;;;

Tι έγινε ρε παιδιά με τις παραλαβές, δεν σας προλαβαίνω!
Του γκόντζακλα ήρθε?

Καλοάκουστα Κώστα περιμένουμε εντυπώσεις.

ΥΓ. Μηχανηματάρα το από κάτω :-)