A AntonisTz AVClub Enthusiast 16 November 2019 898 Yesterday at 01:34 #301 polakis said: Μολις αλλαξει ονομα σε Τmobile ο κοσμος θα παθει κοκομπλοκο. Η κουτση μαρια μονο οτε γνωριζει. Θα νομιζει οτι ηρθε το τελος του κοσμου Click to expand... Να κάνουν κάποιες αξιόλογες προσθήκες νομίζω ότι θέλουμε, ας βάλουν όνομα και Μαρίκα TV. Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
polakis said: Μολις αλλαξει ονομα σε Τmobile ο κοσμος θα παθει κοκομπλοκο. Η κουτση μαρια μονο οτε γνωριζει. Θα νομιζει οτι ηρθε το τελος του κοσμου Click to expand... Να κάνουν κάποιες αξιόλογες προσθήκες νομίζω ότι θέλουμε, ας βάλουν όνομα και Μαρίκα TV.
billys13 AVClub Enthusiast 5 November 2016 877 Yesterday at 12:42 #302 Εχει σταματησει στο Ερτ 2 σπορ το replay tv; Ειναι διαθεσιμο μεχρι τις 27/5. Απο τις 28 μεχρι και σημερα δεν υπαρχει. Τους εστειλα στο fb, αλλα δεν εχουν απαντησει. Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Εχει σταματησει στο Ερτ 2 σπορ το replay tv; Ειναι διαθεσιμο μεχρι τις 27/5. Απο τις 28 μεχρι και σημερα δεν υπαρχει. Τους εστειλα στο fb, αλλα δεν εχουν απαντησει.
P pepis AVClub Addicted Member 11 December 2010 1,829 Yesterday at 12:45 #303 Μάλλον θα είναι διαθέσιμο, μόνο μέσα από το ertflix. Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Reactions: billys13
Μάλλον θα είναι διαθέσιμο, μόνο μέσα από το ertflix. Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
billys13 AVClub Enthusiast 5 November 2016 877 Yesterday at 12:48 #304 Ας μας πει καποιος φιλος που εχει nova, εαν ισχυει το ιδιο. Reactions: Kirikosgeorgas and Hacker?pcs
skiabox New member 14 May 2008 61 Λάρισα Yesterday at 20:47 #305 Μπορώ να παραγγείλω από cosmote tv δεύτερο tv box; Είμαι στο full πρόγραμμα. Ευχαριστώ.
A antonogreg Senior Member 16 December 2007 459 Today at 13:55 #306 billys13 said: Ας μας πει καποιος φιλος που εχει nova, εαν ισχυει το ιδιο. Click to expand... Oχι, στη νόβα παίζουν κανονικά. Αν θέλεις κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, πες μου να το ελέγξω
billys13 said: Ας μας πει καποιος φιλος που εχει nova, εαν ισχυει το ιδιο. Click to expand... Oχι, στη νόβα παίζουν κανονικά. Αν θέλεις κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, πες μου να το ελέγξω
billys13 AVClub Enthusiast 5 November 2016 877 Today at 15:21 #307 antonogreg said: Oχι, στη νόβα παίζουν κανονικά. Αν θέλεις κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, πες μου να το ελέγξω Click to expand... Σε ευχαριστω φιλε. Απλα ηθελα να δω εαν ειναι θεμα της cosmote η του καναλιου. Τελικα ειναι της cosmote το προβλημα.
antonogreg said: Oχι, στη νόβα παίζουν κανονικά. Αν θέλεις κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, πες μου να το ελέγξω Click to expand... Σε ευχαριστω φιλε. Απλα ηθελα να δω εαν ειναι θεμα της cosmote η του καναλιου. Τελικα ειναι της cosmote το προβλημα.