Να κάνουν κάποιες αξιόλογες προσθήκες νομίζω ότι θέλουμε, ας βάλουν όνομα και Μαρίκα TV.Μολις αλλαξει ονομα σε Τmobile ο κοσμος θα παθει κοκομπλοκο. Η κουτση μαρια μονο οτε γνωριζει. Θα νομιζει οτι ηρθε το τελος του κοσμου
Να κάνουν κάποιες αξιόλογες προσθήκες νομίζω ότι θέλουμε, ας βάλουν όνομα και Μαρίκα TV.Μολις αλλαξει ονομα σε Τmobile ο κοσμος θα παθει κοκομπλοκο. Η κουτση μαρια μονο οτε γνωριζει. Θα νομιζει οτι ηρθε το τελος του κοσμου
Oχι, στη νόβα παίζουν κανονικά. Αν θέλεις κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, πες μου να το ελέγξωΑς μας πει καποιος φιλος που εχει nova, εαν ισχυει το ιδιο.
Σε ευχαριστω φιλε. Απλα ηθελα να δω εαν ειναι θεμα της cosmote η του καναλιου.Oχι, στη νόβα παίζουν κανονικά. Αν θέλεις κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, πες μου να το ελέγξω
Φαίνεται να διορθώθηκε, από χθες έχει replay TV στο ΕΡΤ2, δεν υπήρχε από 28/5 μέχρι και 1/6Σε ευχαριστω φιλε. Απλα ηθελα να δω εαν ειναι θεμα της cosmote η του καναλιου.
Τελικα ειναι της cosmote το προβλημα.
Όταν άλλαξε από CONN-X TV σε OTE TV τι έπαθε..;Τωρα λεγεται cosmote. Μετα θα αλλαξει και ονομα και σημα
Όταν άλλαξε από CONN-X TV σε OTE TV τι έπαθε..;
Διαπιστώνω ότι η cosmote δεν πρόκειται να δείξει ζωντανά τους τελικούς του NBA παρά μόνο κονσέρβα στη μία μετά μεσημβρίας ώρα Ελλάδος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.