Γενική συζήτηση περί iTunes...

Σου αρέσει δεν σου αρέσει, το ανοίγεις, κοιτάς ή ψάχνεις συγκεκριμένο κομμάτι, πατάς το buy now κ τσουπ...κατέβηκε στον υπολογιστή σου, στο ipod σου, στο iphone σου ή στο ipad σου...:operator:

Mα αυτο πρεπει να κανει ενα καλο προγραμμα... να ειναι ευκολο-ευχρηστο και καλαισθητο.
Τι τη θελουμε τη τεχνολογια αμα μας κανει τη ζωη δυσκολη ?

Ερωτηση γιατι κοντευω να βαλω τα κλαματα με το Itunes σε Mac mini.
Εχω ενα library με τραγουδια στον σκληρο μου.
Εχω εναν σκληρο 1 τερα με οργανωμενη μουσικη σε folders και εξωφυλλα απο εμενα.

Πως στο καλο θα το κανω να τον δει τον δισκο και να καταλαβαινει και τα εξωφυλλα χωρις να τα περασει ολα στον δικο του σκληρο ??

Thanks

Απάντηση: Re: Γενική συζήτηση περί iTunes...

Ερωτηση γιατι κοντευω να βαλω τα κλαματα με το Itunes σε Mac mini.
Εχω ενα library με τραγουδια στον σκληρο μου.
Εχω εναν σκληρο 1 τερα με οργανωμενη μουσικη σε folders και εξωφυλλα απο εμενα.

Πως στο καλο θα το κανω να τον δει τον δισκο και να καταλαβαινει και τα εξωφυλλα χωρις να τα περασει ολα στον δικο του σκληρο ??

Thanks
Εύκολο είναι...

Πας στις επιλογές του iTunes, δεν επιλέγεις καμία από τις παρακάτω (φωτογραφία που έβαλε ο Γιάννης παραπάνω στο νήμα):

attachment.php

Και του λες να "δει" την μουσική του εξωτερικού δίσκου σου. -bye-

Re: Απάντηση: Re: Γενική συζήτηση περί iTunes...

Εύκολο είναι...

Πας στις επιλογές του iTunes, δεν επιλέγεις καμία από τις παρακάτω (φωτογραφία που έβαλε ο Γιάννης παραπάνω στο νήμα):

attachment.php

Και του λες να "δει" την μουσική του εξωτερικού δίσκου σου. -bye-

Τοσο απλο ????
Να εισαι καλα!!! :grinning-smiley-043

πατάς το buy now κ τσουπ...

...χρεώθηκε η καρτούλα -bye-

Αυτό είναι όλο το ζουμί του itunes: ωραίο περιτύλιγμα για να πουλήσει.

η κοπελίτσα, ο παππούς, ο άσχετος με την τεχνολογία και τα downloads, πατάει το κουμπάκι και ακούει το εμ-πι-θράκι.

Ποιός κάθεται να ασχοληθεί με 1 ευρώ;

Εκεί πατάει.

...χρεώθηκε η καρτούλα -bye-

Αυτό είναι όλο το ζουμί του itunes: ωραίο περιτύλιγμα για να πουλήσει.

η κοπελίτσα, ο παππούς, ο άσχετος με την τεχνολογία και τα downloads, πατάει το κουμπάκι και ακούει το εμ-πι-θράκι.

Ποιός κάθεται να ασχοληθεί με 1 ευρώ;

Εκεί πατάει.

Ναι μαζί σου, αλλά δεν σε παραπλανεί...όταν ανοίγεις λογαριασμό στο iTunes σου λέει ότι αν θες να αγοράζεις, βάζεις την πιστωτική σου.

1 ευρώ το κομμάτι με το πλήρες άλμπουμ να είναι στα 10+ περίπου ευρώ, φθηνότερα δλδ κιόλας από ένα ελληνικό κατάστημα.

Αν θέλει ο πελάτης αγοράζει, δεν θέλει, δεν αγοράζει. Εγώ πχ προτιμώ να έχω κ το cd μου, με την θήκη του, τις έντυπες πληροφορίες του κτλ. :grinning-smiley-043

Επειδη εισαι εσυ μαζοχας, δε σημαινει οτι ολος ο κοσμος πρεπει να ταλαιπωρειται!:grinning-smiley-043
Count me in RoboJohn :p

(πότε θα περάσεις να θαυμάσεις το νέο μου mac mini; αν το κανεις εντός του επομένου 6μηνου μαλλον θα το πετυχεις ακόμα με τις ζελατίνες του :p)

PS Ξέρετε που μπορω να κάνω αιτηση για να αλλαξω το μικρό μου όνομα (θέλω να το κάνω Φραγκίσκος) ; :p)

Last edited:
Πως να το θαυμασει αφου ακομα θα το εχεις στο σφραγγισμενο χαρτοκουτο της συσκευασιας; :D

Re: Απάντηση: Γενική συζήτηση περί iTunes...

Πως να το θαυμασει αφου ακομα θα το εχεις στο σφραγγισμενο χαρτοκουτο της συσκευασιας; :D

σφραγισμένο, στραγγισμένο...whatever...που θα λεγε και ο αξιαγάπητος S/M ΓΔ μας :p

Επαναφέρω το ζητημα πως μπήκαν τα Mp3 στην ζωή μας.
Σιγουρα οχι με το Ipod, αυτο ηταν το μέσο αναπαραγωγής που απλα ηρθε την καταλληλη στιγμη με μια σωστή/βολική ισως προσέγγιση.

ομως το NAPSTER νομίζω έβαλε σε ολα τα pcια mp3.... ξεροστάλιαζα θυμαμαι τοτε με 64K isdn τραγουδι - τραγουδι.....

Στα pc μπορεί να τα έφερε το napster, αλλά στην ζωή μας, μέσα στην τσέπη μας, στο γυμναστήριο, στο τρέξιμο, στο αυτοκίνητο, στο αεροπλάνο κτλ, τα έφερε η Apple με το iPod. -bye-

Στα pc μπορεί να τα έφερε το napster, αλλά στην ζωή μας, μέσα στην τσέπη μας, στο γυμναστήριο, στο τρέξιμο, στο αυτοκίνητο, στο αεροπλάνο κτλ, τα έφερε η Apple με το iPod. -bye-

Ναι, αλλα χωρις υλικο θα ηταν αχρηστα. Το υλικο εφερε την αναγκη για ολα αυτα τα gadgets...

Re: Απάντηση: Γενική συζήτηση περί iTunes...

Ναι, καλά.. Εγώ μια χαρά CD και κασέτες έγραφα από MP3 το '97 για να τα ακούω στον δρόμο και στο αμάξι αντίστοιχα.. ;)