Σου αρέσει δεν σου αρέσει, το ανοίγεις, κοιτάς ή ψάχνεις συγκεκριμένο κομμάτι, πατάς το buy now κ τσουπ...κατέβηκε στον υπολογιστή σου, στο ipod σου, στο iphone σου ή στο ipad σου...
perator:

Εύκολο είναι...Ερωτηση γιατι κοντευω να βαλω τα κλαματα με το Itunes σε Mac mini.
Εχω ενα library με τραγουδια στον σκληρο μου.
Εχω εναν σκληρο 1 τερα με οργανωμενη μουσικη σε folders και εξωφυλλα απο εμενα.
Πως στο καλο θα το κανω να τον δει τον δισκο και να καταλαβαινει και τα εξωφυλλα χωρις να τα περασει ολα στον δικο του σκληρο ??
Thanks
Εύκολο είναι...
Πας στις επιλογές του iTunes, δεν επιλέγεις καμία από τις παρακάτω (φωτογραφία που έβαλε ο Γιάννης παραπάνω στο νήμα):
![]()
Και του λες να "δει" την μουσική του εξωτερικού δίσκου σου.![]()
πατάς το buy now κ τσουπ...
...χρεώθηκε η καρτούλα
Αυτό είναι όλο το ζουμί του itunes: ωραίο περιτύλιγμα για να πουλήσει.
η κοπελίτσα, ο παππούς, ο άσχετος με την τεχνολογία και τα downloads, πατάει το κουμπάκι και ακούει το εμ-πι-θράκι.
Ποιός κάθεται να ασχοληθεί με 1 ευρώ;
Εκεί πατάει.
Αυτό λέω και εγώ.. Γιαυτό δεν γουστάρω το iTunes!![]()
Νιώθω ότι επαναλαμβανόμαστε..![]()
Count me in RoboJohnΕπειδη εισαι εσυ μαζοχας, δε σημαινει οτι ολος ο κοσμος πρεπει να ταλαιπωρειται!![]()
Πως να το θαυμασει αφου ακομα θα το εχεις στο σφραγγισμενο χαρτοκουτο της συσκευασιας;![]()
Στα pc μπορεί να τα έφερε το napster, αλλά στην ζωή μας, μέσα στην τσέπη μας, στο γυμναστήριο, στο τρέξιμο, στο αυτοκίνητο, στο αεροπλάνο κτλ, τα έφερε η Apple με το iPod.![]()
Στα pc μπορεί να τα έφερε το napster, αλλά στην ζωή μας, μέσα στην τσέπη μας, στο γυμναστήριο, στο τρέξιμο, στο αυτοκίνητο, στο αεροπλάνο κτλ, τα έφερε η Apple με το iPod.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.