Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

κιτρινο ειχες πει βρε.... :p
Ειχα πει Κιτρινο αν το κιτρινο ηταν καναρινι και όχι το αυγουλί (σαν αυτό της θηκης της παντόφλας που μου προέκυψε :p)

ΕΣΥ ΑΣΠΡΟ!! Και με εκραζες για το λευκο/ασημι iphone 5!!!!
Φτου σου προδότη! Σου αξιζει η παντοφλα!

:p
Αδερφή (ψυχή) Τακη, το εν λόγω λευκό είναι μαύρο στην πρόσοψη…

Ευχαριστώ παιδιά. Θα το έχω στα χέρια μου αυτό το ΣΚ οπότε θα γράψω σχόλια, φωτό κτλ.

Αν δεν κρατάει το S4 μου 24 ωρες min, θα προτιμούσα να μη γραψεις τπτ, καπις; :p

Εκτος του οτι δεν ξερω τι μετραει το εν λόγω bench και εάν γενικά η ισχύς είναι τοσο μονασημαντη ορισμενη, το θεμα δεν ειναι φυσικα η ισχύς αλλά το ''φυσικο'' της υποθεσης.

Δυστυχώς παρόλο που οι developers κατά καιρούς εμφανίζονται σε forums για να απαντήσουν σε κάποιες τεχνολογικές απορίες μας, συνήθως δεν αποκαλύπτουν σημαντικές παραμέτρους, ενώ δεν δέχονται και καλές ιδέες της κοινότητας. Γενικά τη δουλεία τους κάνουν, δε τους κατηγορώ ακριβώς, αλλά όντος πολλά κομμάτια του benchmark θα μπορούσαν να είναι καλύτερα και πιο χρήσιμα.
Στην παρούσα κατάσταση τα AES-NI φαίνεται να επηρεάζουν δυσανάλογα τα αποτελέσματα, ενώ και προσπάθειες για να εξάγουμε χρήσιμα αποτελέσματα για τη μικρο-αρχιτεκτονική , καταλήγουν σε άτοπα λόγο πολλών άγνωστων παραμέτρων.
Από πολύ απλά πράγματα – όπως εάν παραμένουν σταθερά τα MHz των επεξεργαστών ή μπαίνουν σε turbo mode. Σε άλλες περιπτώσεις βλέπουμε ότι ο κώδικας που θεωρητικά τεστάρει μαθηματικά - δεν πιάνει σε καμία περίπτωση το peak της αρχιτεκτονικής, κατά πάσα πιθανότητα καθώς οδηγούν σε memory botlenecks. Σε άλλες περιπτώσεις δε ξέρουμε το μέγεθος του dataset, και εάν αυτό χωράει στην L1 cache του εκάστοτε επεξεργαστή πράγμα που θα έδινε δυσανάλογα μεγάλα αποτελέσματα. Ενώ χρησιμοποιών και διαφορετικό compiler σε κάθε αρχιτεκτονική. Συγκεκριμένα στη περίπτωση της apple Clang 3.3 (Xcode 5), στην περίπτωση android gcc 4.3, περιέργως σε linux Clang αντι gcc, και MSVS για win. Ένας ακόμα δύσκολος παράγοντας για να εξάγουμε συμπεράσματα.
Γενικά τα αποτελέσματα άρα δεν είναι τόσο χρήσιμα όσο θα θέλαμε. Αλλά παρόλα αυτά έχουν φήμη στην αγορά, χρησιμοποιούνται κατά κόρον, και άρα κάποια συνθετική απόδοση μετρούν. Καλύτερα που υπάρχει δηλαδή παρά να μην υπήρχε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5

Αδερφή (ψυχή) Τακη, το εν λόγω λευκό είναι μαύρο στην πρόσοψη…

Καταλαβα, σου αρεσουν οι μαυρες προσόψεις αλλα οι λευκοι κωλ.. ε, πάτοι.. :p

Γνώμη από τους φίλτατους συμφορουμίτες :

Το HTC Sensation που έχω εδώ και δύο χρόνια αρχίζει και ρετάρει. Τρώει σκαλώματα ξαφνικά και κάνει restart, πράγμα που καταντά ενοχλητικό. Και να φανταστείτε η ROM είναι απείραχτη....

Σκέφτομαι να του κάνω ένα τρελό restore και να το δώσω άδειο στην μάνα μου.

Επειδή έχω mac mini και iPad, λέω να πάω σε iPhone.

Να πάρω το 5s ή να πάρω μεταχειρισμένο το 4s και του χρόνου να πάρω το νέο iPhone που θα έχει και άλλο design εξωτερικά? Τί προτείνετε?

Γύρω τα Χρηστούγεννα βλέπω να γίνεται η αντικατάσταση του τηλεφώνου ή όποτε γίνει διαθέσιμο το 5s εδώ και αρχίζουν και πέφτουν οι τιμές του 4s.....

Για πείτε γνώμες καλοί μου άνθρωποι!!!

Εάν μπορείς να δώσεις από τώρα τα λεφτά – και έχοντας στο νου να μην πάρεις κινητό που του χρόνου θα το αλλάζεις.
Εγώ θα έπαιρνα το 5s
Θεωρώ ότι από εδώ και πέρα το βάρος θα πέσει στο 64bit, και εκεί θα δούμε Optimizations που δε θα δούμε στο 32bit.
Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με το webkit (Safari) όπου ο 32bit κώδικας δεν έχει τα optimizations του 64bit.
Το άλλο σημαντικό είναι η κάρτα γραφικών του 5s. Υποπτεύομαι ότι πολλές γραφιστικές εφαρμογές και παιχνίδια θα το αξιοποιήσουν καλύτερα.
To 4s σήμερα που μιλάμε δεν υπάρχει λόγος να το αγοράσεις, ΙΜΗΟ ουτε μεταχειρισμένο. Το 5c μονό για οικονομικούς λόγους σε σχέση με το 5s, αλλά και πάλι η διαφορά για να ανέβεις σκαλί δεν είναι τόσο μεγάλη.

Re: Απάντηση: Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Ευχαριστώ παιδιά. Θα το έχω στα χέρια μου αυτό το ΣΚ οπότε θα γράψω σχόλια, φωτό κτλ.

Καλορίζικο και καλοδούλευτο!!!

Και καλή υπομονή μέχρι το ξεπακετάρισμα :-)

ηδη βγηκε (αναβαθμιση) ΜΟΝΟ για 5S λογω επεξεργαστη κυριως….
To νεο djay 2 ειναι διαθεσιμο απο σημερα με "ειδικες" δυνατοτητες μονο για το νεο iphone….

http://www.iphonehellas.gr/48896/djay-2-iphone-5s/

http://www.algoriddim.com/djay-iphone

Tετοιες εφαρμογες ειναι που κανουν τη διαφορα στο ios και οχι τα φρου-φρου …!

"Το δημοφιλές djay 2 της Algoriddim αναβαθμίστηκε στην έκδοση 2.1.1 υποστηρίζοντας πλήρως τον επεξεργαστή Α7 του iPhone 5S και την αρχιτεκτονική 64-bit προσφέροντας μέχρι και δύο φορές πιο γρήγορη ανάλυση ήχου. Επίσης, προστέθηκε η λειτουργία Harmonic Match (key detection και pitch shift) στο iPhone 5S για να δημιουργήσετε αρμονικά mashups μετατρέποντας τραγούδια σε πραγματικό χρόνο για να ταιριάξουν με το κλειδί ενός άλλου τραγουδιού."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Συριε… πες αλευρι … http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=510 :p

color_white_none.jpg

Πολυ απλα απο οτι καταλαβα οι τιμες για το 5C θα είναι οι τωρινές που έχει το 5. Άρα για το 5S θα ξεκινάν από πιο ψηλά. Καταλαβαίνετε...

Πολυ απλα απο οτι καταλαβα οι τιμες για το 5C θα είναι οι τωρινές που έχει το 5. Άρα για το 5S θα ξεκινάν από πιο ψηλά. Καταλαβαίνετε...
Μπα, οχι το 5S θα εχει ελαχιστα πιο πανω απο το 5.

Το 5C θα ειναι κανα 100αρι χοντρικά φθηνότερο.

Απλως αυτοι που το φερνουν τωρα, κοπανανε (λογικό).

Τελικά η Apple έχει ιδέες ή όχι ; Δλδ, καινοτομεί κάπου ή όχι ;

Γιατί μόλις ανακοίνωσε το 5s με τον επεξεργαστή στα 64bit, την αμέσως επόμενη ημέρα το ίδιο ανακοίνωσε η Samsung.

Το 5s ανακοινώθηκε επίσης σε επιλογή χρώματος χρυσού, το οποίο έχει ήδη εξαντληθεί και σήμερα η Samsung ανακοινώνει το ίδιο, με την HTC μάλλον να κάνει το ίδιο πολύ σύντομα ! (Πληροφορίες εδώ)

Γιατί μόλις ανακοίνωσε το 5s με τον επεξεργαστή στα 64bit, την αμέσως επόμενη ημέρα το ίδιο ανακοίνωσε η Samsung.

Το 5s ανακοινώθηκε επίσης σε επιλογή χρώματος χρυσού, το οποίο έχει ήδη εξαντληθεί και σήμερα η Samsung ανακοινώνει το ίδιο, με την HTC μάλλον να κάνει το ίδιο πολύ σύντομα ! (Πληροφορίες εδώ)

Απλά σας τρολάρουνε :Banane0:
Γιατί προφανώς προϋπήρχαν και χρυσά κινητά

Αν η έννοια της καινοτομίας είναι το χρυσό … νταξ…

Έτσι για να σκάσετε πάντως, χτες το βραδάκι έπαιζα εκτεταμένα μ'ένα ασπρούλι 5s.

Στην όψη αν εξαιρέσει κανείς το home button δεν υπάρχει η παραμικρή διαφορά, στο άσπρο τουλάχιστον. Αυτό (για μένα) θα ήταν deal breaker αν είχα ήδη το 5άρι, κι ας μαγειρεύει και γεμιστά. Κατά τα λοιπά, ωραίο είναι, φυσικά, αν εξαιρέσει κανείς το μέγεθος της οθόνης που πλέον μου κακοφαίνεται.

Ναι τι να πει κανείς, πραγματική καινοτομία, πρώτη φορά χρησιμοποιείται το "χρυσό" σε τηλέφωνο! :Banane0:

Πχ

https://www.google.com/search?q=gol...AXl64GIDw&ved=0CCkQsAQ&biw=1112&bih=904&dpr=1

Πχ 2

Nokia_C3_01_Gold_Edition_im.jpg

Καθόλου καινοτομία δεν είναι το χρυσό χρώμα, απλά η apple το ξαναέκανε της μόδας και φυσικά οι Κορεάτες έσπευσαν να μιμηθούν (ως συνήθως)...