Ειχα πει Κιτρινο αν το κιτρινο ηταν καναρινι και όχι το αυγουλί (σαν αυτό της θηκης της παντόφλας που μου προέκυψεκιτρινο ειχες πει βρε....![]()
Αδερφή (ψυχή) Τακη, το εν λόγω λευκό είναι μαύρο στην πρόσοψη…ΕΣΥ ΑΣΠΡΟ!! Και με εκραζες για το λευκο/ασημι iphone 5!!!!
Φτου σου προδότη! Σου αξιζει η παντοφλα!
![]()
Ευχαριστώ παιδιά. Θα το έχω στα χέρια μου αυτό το ΣΚ οπότε θα γράψω σχόλια, φωτό κτλ.
Εκτος του οτι δεν ξερω τι μετραει το εν λόγω bench και εάν γενικά η ισχύς είναι τοσο μονασημαντη ορισμενη, το θεμα δεν ειναι φυσικα η ισχύς αλλά το ''φυσικο'' της υποθεσης.
Αδερφή (ψυχή) Τακη, το εν λόγω λευκό είναι μαύρο στην πρόσοψη…
Γνώμη από τους φίλτατους συμφορουμίτες :
Το HTC Sensation που έχω εδώ και δύο χρόνια αρχίζει και ρετάρει. Τρώει σκαλώματα ξαφνικά και κάνει restart, πράγμα που καταντά ενοχλητικό. Και να φανταστείτε η ROM είναι απείραχτη....
Σκέφτομαι να του κάνω ένα τρελό restore και να το δώσω άδειο στην μάνα μου.
Επειδή έχω mac mini και iPad, λέω να πάω σε iPhone.
Να πάρω το 5s ή να πάρω μεταχειρισμένο το 4s και του χρόνου να πάρω το νέο iPhone που θα έχει και άλλο design εξωτερικά? Τί προτείνετε?
Γύρω τα Χρηστούγεννα βλέπω να γίνεται η αντικατάσταση του τηλεφώνου ή όποτε γίνει διαθέσιμο το 5s εδώ και αρχίζουν και πέφτουν οι τιμές του 4s.....
Για πείτε γνώμες καλοί μου άνθρωποι!!!
Ευχαριστώ παιδιά. Θα το έχω στα χέρια μου αυτό το ΣΚ οπότε θα γράψω σχόλια, φωτό κτλ.
649 να ναι οι ωρες τους....
Μπα, οχι το 5S θα εχει ελαχιστα πιο πανω απο το 5.Πολυ απλα απο οτι καταλαβα οι τιμες για το 5C θα είναι οι τωρινές που έχει το 5. Άρα για το 5S θα ξεκινάν από πιο ψηλά. Καταλαβαίνετε...
Τελικά η Apple έχει ιδέες ή όχι ; Δλδ, καινοτομεί κάπου ή όχι ;
Γιατί μόλις ανακοίνωσε το 5s με τον επεξεργαστή στα 64bit, την αμέσως επόμενη ημέρα το ίδιο ανακοίνωσε η Samsung.
Το 5s ανακοινώθηκε επίσης σε επιλογή χρώματος χρυσού, το οποίο έχει ήδη εξαντληθεί και σήμερα η Samsung ανακοινώνει το ίδιο, με την HTC μάλλον να κάνει το ίδιο πολύ σύντομα ! (Πληροφορίες εδώ)
Τελικά η Apple έχει ιδέες ή όχι ; Δλδ, καινοτομεί κάπου ή όχι ;
Γιατί μόλις ανακοίνωσε το 5s με τον επεξεργαστή στα 64bit, την αμέσως επόμενη ημέρα το ίδιο ανακοίνωσε η Samsung.
Το 5s ανακοινώθηκε επίσης σε επιλογή χρώματος χρυσού, το οποίο έχει ήδη εξαντληθεί και σήμερα η Samsung ανακοινώνει το ίδιο, με την HTC μάλλον να κάνει το ίδιο πολύ σύντομα ! (Πληροφορίες εδώ)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.