Tidal, Qobuz, Roon παίζουν μια χαρά. Με το lossless του Spotify μόνο έχουμε θέμα..Εγώ πάντως ακούω μια χαρά lossless από το Qobuz μου.
Tidal, Qobuz, Roon παίζουν μια χαρά. Με το lossless του Spotify μόνο έχουμε θέμα..Εγώ πάντως ακούω μια χαρά lossless από το Qobuz μου.
Ποιός μίλησε για το δικό μου streamer ;;Αυτό ακριβώς. Το νήμα αφορά μια εφαρμογή που εγκαθιστούμε σε raspberry pi, καμία σχέση δεν έχει με το δικό σου streamer.
@vlad66
Αν δεν κάνω λάθος, οι κατασκευαστές Streamers πρέπει να πληρώνουν δικαιώματα στις πλατφόρμες για να ενσωματώσουν στα μηχανήματα τους το Connect.
Tidal δεν παίζει τα high resolution.Tidal, Qobuz, Roon παίζουν μια χαρά. Με το lossless του Spotify μόνο έχουμε θέμα..
Αυτό ακριβώς. Το νήμα αφορά μια εφαρμογή που εγκαθιστούμε σε raspberry pi, καμία σχέση δεν έχει με το δικό σου streamer.
όχι ... άλλο το Gentoοplayer άλλο ο LMSQobuz όμως δεν έχουμε ούτε προβλέπεται.
Άρα, πρακτικά το Gentoo κινδυνεύει να μείνει πίσω στις εξελίξεις.
Αν παίξεις με MPD/UpMpdCli και ίσως BubbleUpNp με ενεργοποίηση open home ώστε το stream να είναι κατευθείαν στον streamer και να μην περνάει από το κινητό, δλδ το κινητό να είναι απλά remote controller, μάλλον θα γίνεται!Υπάρχει δηλαδή υλοποίηση στο gp που να τα υποστηρίζει αυτά;
Plugins ;
Εγκαθιστάς στον LMS τα plugins “Don’t stop the music” και “Last.fm audio scrobbler” κάνεις λογαριασμό στον Last.fm και μετά περνάς τα credentials στο plugin του LMS.Για κάνε και ένα walk-through για το last.fm και πως να παίζει συνέχεια από Spotify και tidal να το έχουμε και εδώ!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.