Τελικά βρήκα ένα φτηνό rpi 4 8gb και το παραγγειλα. Αχρειαστο να είναι.Όχι μόνο φτάνει, αλλά και το επόμενο rpi 5 με 8gb δεν είχε καμια ηχητική διαφορά. Να το πάρεις άφοβα.
Τελικά βρήκα ένα φτηνό rpi 4 8gb και το παραγγειλα. Αχρειαστο να είναι.Όχι μόνο φτάνει, αλλά και το επόμενο rpi 5 με 8gb δεν είχε καμια ηχητική διαφορά. Να το πάρεις άφοβα.
Θα φροντίσω να αποκτήσεις εμπειρία στην i2s στο εχω υποσχεθεί.Δεν έχω εμπειρία από I²S.
Έχω όμως εμπειρία από USB και Firewire με σωστά υλοποιημένους ASIO drivers με τη χρήση των οποίων γίνεται η παραγωγή της μουσικής. Όταν οι συγκεκριμένοι drivers είναι καλοφτιαγμένοι δεν έχω νοιώσει να μου λείπει κάτι.
Εσείς τι λέτε;
Διάβαζα τις προάλλες ότι οι άνθρωποι του librespot σήκωσαν τα χέρια ψηλά, σχετικά με το lossless, μετά και από απειλή του ίδιου του Spotify.
Οπότε είναι σκούρα τα πράγματα για τα streamer μας.
Ίσως γίνει κάτι αν δώσουν το lossless και στο Web API του Spotify.
Κανένα νέο για τα High Res του Tidal και το Lossless του Spotify;
Είναι κρίμα ένας τέτοιος player να μείνει πίσω και να τον φάνε τα κονσιουμεράδικα.
@DomieMic65 εσύ που το ξεψαχνίζεις;![]()
Τι εννοείς ;;
Κάντο λιανά...
Ποιά κονσιουμεράδικα ;;
πιθανων λενε για το rpiΠοιά κονσιουμεράδικα ;;
Εγώ πάντως ακούω μια χαρά lossless από το Qobuz μου.Διάβαζα τις προάλλες ότι οι άνθρωποι του librespot σήκωσαν τα χέρια ψηλά, σχετικά με το lossless, μετά και από απειλή του ίδιου του Spotify.
Οπότε είναι σκούρα τα πράγματα για τα streamer μας.
Ίσως γίνει κάτι αν δώσουν το lossless και στο Web API του Spotify.
Αυτό που έχεις εσύ ρε φίλε!
για τσέκαρε λίγο που γράφεις...Και τι εννοεί ο άλλος που λέει ότι ο (δικός του) player θα μείνει πίσω σε σχέση με τα κονσιουμεράδικα ;;
Εδώγια τσέκαρε λίγο που γράφεις...
οποιος εχει streamer εμπορικο να το πω απλα δεν εχει κανενα θεμα εκτος και αν σταματησει να το υποστηριζει ο κατασκευαστης( κατι που γινεται και θα γινει καποια στιγμη και στα δικα μας βλαδιμηρε) αλλα στα diy να το πω ετσι η τιποτα πολυ περιεργα που δεν τα ξερω πιθανων να μην δινουν δικαιωματα χρησης τα spotify και τα υπολοιπα για υψηλης αναλυσης μουσικηΕδώ
Αναφέρομαι στο ποστ #228 του Μιχάλη (Tzimisce) , αλλά ρωτάω τον dim dim ...
Αυτό ακριβώς. Το νήμα αφορά μια εφαρμογή που εγκαθιστούμε σε raspberry pi, καμία σχέση δεν έχει με το δικό σου streamer.Εδώ
Αναφέρομαι στο ποστ #228 του Μιχάλη (Tzimisce) , αλλά ρωτάω τον dim dim ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.