analog-jimaras
AVClub Addicted Member
- 16 February 2012
- 2,875
Σε περιβάλλον windows τα μετράμε όποτε θεςΠοια νεύρα; Εγώ το έκανα να παίζει DSD σε δύο λεπτά.
Σε περιβάλλον windows τα μετράμε όποτε θεςΠοια νεύρα; Εγώ το έκανα να παίζει DSD σε δύο λεπτά.
Windows; Δεν ασχολούμαι με αυτά τα διαόλια, Mac και πάλι Mac.Σε περιβάλλον windows τα μετράμε όποτε θεςμε τα λινουξοειδη βγάζω καντηλες,
έλα όμως που αυτο το ρημάδι παίζει, και πολύ καλά μάλιστα
![]()
τυχεράκιας! έχει την πιο εύκολη δουλειά στον κόσμο, κάτι σαν την ειδικότητα Ακουστικός Ανιχνευτής στην Πολεμική Αεροπορία.Ήμουν απολυτος σίγουρος ότι θα απαντούσες έτσι, οπότε χωρίς πλάκα επειδή ολα είναι ανάποδα σε αυτόν τον κόσμο εχω αναγκαστεί, στη δουλεια, να πάρω βοηθό μόνο για τα mac.![]()
Με πάνω απο 700 χρήστες σε όμιλο 4 εταιρειών εγω και ο βοηθός μου, μόνοι μας για όλους, και με τον κάθε βοηθό μετά από 1 καλοκαίρι να παραιτείται - 3 μέχρι τώρα στη σειρά σε ποια τύχη αναφέρεσαι?τυχεράκιας! έχει την πιο εύκολη δουλειά στον κόσμο,
Με πάνω απο 700 χρήστες σε όμιλο 4 εταιρειών εγω και ο βοηθός μου, μόνοι μας για όλους, και με τον κάθε βοηθό μετά από 1 καλοκαίρι να παραιτείται - 3 μέχρι τώρα στη σειρά σε ποια τύχη αναφέρεσαι?
Εγώ τα μετατρέπω σε DSF, αν θυμάμαι καλά δεν έχει διαφορές από το DFF, πλην του ότι δέχεται metadata, πράγμα χρήσιμο.Στα δικά μας τωρα, για να κάνω λίγες μετατροπές αυριο στη δουλειά το sony forma μου έγραψες κάπου νομίζω οτι επιλέγεις?
Δυστυχώς δεν βρήκα το χρόνο να τα ακούσω και να συγκρίνω, οπότε θα ήθελα τη συμβουλή σου.
C-3PO είναι upsampler plugin για τον LMS
Για τους τυχερούς, τους αριστοκράτεςΕγώ τα μετατρέπω σε DSF, αν θυμάμαι καλά δεν έχει διαφορές από το DFF, πλην του ότι δέχεται metadata, πράγμα χρήσιμο.
Τον έχω κι αυτόν, αλλά από συνήθεια, όποτε θέλω να μετατρέψω SACD-ISO το χέρι πάει στον iso2dsdΓια τους τυχερούς, τους αριστοκράτεςπου δουλεύουν σε περιβάλλον Mac υπάρχει ο Pine Player Pro.
Κάνει τα πάντα!
Με κάνει να σκέφτομαι αλλαγή περιβάλλοντος μετά από τόσα χρόνια συνήθειας!
Τώρα βέβαια, αυτό, μία κουβέντα είναι...![]()
Πρέπει να κανονίσουμε καφέ και να μας κάνεις μάθημα μου φαίνεται...![]()
Θέλει λίγο ηρεμία και ένα σχετικό διάβασμα το πράγμα γιατί και ο LMS έχει πολύ πράμα που πιθανώς να θέλει να χρησιμοποιήσει κάποιος (C3PO, synchronization, lastmix.fm, streaming services κλπ κλπ) και ο Gentooplayer ακόμα περισσότερο.@DomieMic65 με τόσα που έχουμε στο κεφάλι μας που μυαλό. Με πήρε ο Μιχάλης και σκαλίζοντας τον είχα το C-3PO ενεργό και σε upsampling. Τις 2 πρώτες μέρες που πήρα το gentoo το σκαλισα όσο δεν έπερνε. Με τον player να παιζει πάταγα και ότι μου ακουγόταν καλυτερα το κρατούσα. Δεν σημείωσα ποτε τι ακριβώς έκανα εκείνες τις μέρες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.