Για 2η φορά.

Σε μιά ελεύθερη κοινωνία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται (= ομιλεί και πράττει) όπως θεωρεί αυτός καλύτερα, αρκεί να ΜΗΝ προκαλεί, προσβάλλει, βλάπτει άλλο μέλος της κοινωνίας.

Ο αναμάρτητος ας πετάξει την πρώτη πέτρα...

Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Δηλαδή εγώ πού ειμαι Μίλαν και αγαπώ γενικότερα πολύ την Ιταλική Κουλτούρα(οχι την Μπερλουσκονική:D:D,)αλλά οι Ιταλοί έχουν και μιά ´συμπάθεια´στίς γάτες, νά πάω μόνος στο Γκουαντάναμο ή να μέ πάνε άλλοι??:flipout::flipout:

Δεν το έκλεισε ο Ομπάμα αυτό???

Λυπάμαι, αλλά δεν με πείθουν.
Όπως πάντα λειτουργούν πυροσβεστικά και όχι επί της ουσίας.

(Όπως έγραψε και ο Άλβιν Τόφλερ εξάλλου...
Η δημοκρατία των πολλών, είναι η δικτατορία των λίγων.
&
Η μαζική παραγωγή, η μαζική διανομή και οι μαζικές επικοινωνίες συνοδεύτηκαν από δημοκρατίες των μαζών ή δικτατορίες που ισχυρίζονταν ότι ήταν δημοκρατικές.) -bye-

Ωραία όλα αυτά, αλλά υπάρχει το εξής πρακτικό ζήτημα.

Όσο τα λοιπά κόμματα δεν κάνουν ή δεν προτείνουν τίποτα το ουσιαστικό για την αντιμετώπιση του προβλήματος της μετανάστευσης, και στους πολίτες που, κακά τα ψέμματα, αρχίζουν και ζουν το πρόβλημα στο πετσί τους, δεν απαντούν άλλο τι παρά μονίμως γυρνούν την κουβέντα στο φιλοσοφικό επίπεδο, τόσο μεγάλη μερίδα των πολιτών αυτών θα στρέφεται προς το Λαος. Μάλιστα νιώθω ότι με την ετικετούλα του ρατσιστή/φασίστα/ακροδεξιού που τόσο εύκολα κολλούν κάποιοι σε αυτή τη μερίδα πολιτών, η τελευταία πεισμώνει ακόμη περισσότερο. Αποτέλεσμα θα είναι να έχει, πολύ σύντομα, σοβαρό ρόλο και λόγο στη διακυβέρνηση της χώρας ο Καρατζαφέρης.

Ωραία και ευγενής η ρητορική περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κατανόησης των προβλημάτων που ωθούν τις ορδές μεταναστών στη χώρα μας. Να γνωρίζετε μόνο πως θα την ακριβοπληρώσουμε, για χάρη της θα καταλήξουμε να έχουμε μία κυβέρνηση η οποία θα έχει στη σύνθεσή της ή θα εξαρτάται πολιτικώς από αυτή την ακροδεξιά συνιστώσα.

αυτη η συνιστωσα που λες,οπως απεκτησε δυναμικη,ετσι μπορει και να αποδυναμωθει,μην τα βλεπουμε ολα ως καταστροφη,αν η κοινωνια δει οτι δεν της κανει αυτη η ''ακροδεξια'' οπως αναφερεται,να εισαι σιγουρος οτι θα την στειλει απο 'κει που ηρθε.

Για την ώρα μόνο να παίρνει διαρκώς δύναμη βλέπω. Και το μόνο που διαπιστώνω να κάνουν οι άλλες παρατάξεις, είναι είτε να της βάζουν ταμπελάκια, είτε να μην μπαίνουν καν σε συζήτηση επί των θεμάτων που θέτει, μήπως και λερωθούν. Εγώ ξέρω πως όταν πετάς λάσπη σε έναν τοίχο αυτός δεν πέφτει αλλά γίνεται μεγαλύτερος. Με άλλα λόγια, με την παρούσα στάση των λοιπών δυνάμεων, δεν βλέπω να αντιστρέφεται η παρούσα τάση αύξησης της δύναμης του χώρου αυτού.

Δεν το βλέπω καθόλου για φούσκα, όπως φάνηκε πως ήταν η απότομη όσο και πρόσκαιρη εκτίναξη των ποσοστών του Συριζα και όπως ίσως αποδειχθεί η περίπτωση των οικολόγων πρασίνων. Οι παράγοντες που οδηγούν στη συνεχιζόμενη αύξηση της δύναμης του Λαος υπάρχουν είναι σοβαροί, καθόλου συμπτωματικοί ή ευκαιριακοί. Προσωπικώς το θεωρώ περίπου βέβαιο ότι θα είναι το τρίτο κόμμα στις επόμενες βουλευτικές. Και θα δούμε πολλά όμορφα έτσι και φτάσει το διψήφιο.

Δεν το βλέπω καθόλου για φούσκα, όπως φάνηκε πως ήταν η απότομη όσο και πρόσκαιρη εκτίναξη των ποσοστών του Συριζα και όπως ίσως αποδειχθεί η περίπτωση των οικολόγων πρασίνων. Οι παράγοντες που οδηγούν στη συνεχιζόμενη αύξηση της δύναμης του Λαος υπάρχουν είναι σοβαροί, καθόλου συμπτωματικοί ή ευκαιριακοί. Προσωπικώς το θεωρώ περίπου βέβαιο ότι θα είναι το τρίτο κόμμα στις επόμενες βουλευτικές. Και θα δούμε πολλά όμορφα έτσι και φτάσει το διψήφιο.

Φυσικά είναι σοβαροί οι λόγοι της αύξησης του ΛΑΟΣ και αυτό είναι που με ανησυχεί σαν ελευθερο πολίτη αυτής της χωρας.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό πρόβλημα η παράταξη αυτή και αυτή είναι η γνώμη μου.

Αν θα είναι τρίτο κόμμα συμφωνώ επίσης ότι θα δούμε πολλα όμορφα πράγματα εκεί έξω.Δεν ξέρω αν θα μείνω σε αυτή τη χώρα όταν θα συμβούν, μια ζωή την έχω και δεν θα την χαραμίσω για κανένα υποκατάστατο πρώην τρελού μονάρχη.

Όσο για τα μέτρα, μου άρεσαν πολύ, γιατί θα ξυπνήσει ξανά αυτή η πολή, με τον χαμό που θα γίνει...κάτι είναι και αυτό.:ernaehrung004:

Υ.Γ Το ότι διέρρευσαν στον Τύπο τα μέτρα, δεν σας κάνει κάπως???

Last edited:
Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι ήδη όμηρος του ΛΑΟΣ καθώς προς τα εκεί παρουσιάζει τις περισσότερες διαρροές της. Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν όπως και τα νομοσχέδια που προγραμματίζονται να περάσουν στο πρώτο θερινό τμήμα έχουν σαφή στόχο να σταματήσουν την διαρροή της βάσης της προς την Ακροδεξια.

Το ΛΑΟΣ οφείλει τα μεγάλα ποσοστά του σε διάφορους λόγους. Τα στελέχη του είναι τα πλέον προβεβλημένα και αγαπημένα των ΜΜΕ και πρωταγωνιστούν σε εκπομπές απο πολιτικές μέχρι lifestyle.
Η ρητορική των στελεχών του είναι ο ορισμός της δημαγωγίας με ατάκες, γενικότητες και ουτοπικές προτάσεις. Προτάσεις που δεν είναι δυνατό να εφαρμοστούν και το γνωρίζουν.
Αν και τα στελέχη του έχουν γνωστές ακροδεξιές και φασιστικές θέσεις έχουν με την βοήθεια των καναλαρχών περάσει ένα άλλο προφίλ. Η πατρηδοκαπηλεία του έχει βρεί έρισμα σε κομμάτι της κοινωνίας που φοβάται φυσιολογικά και τεχνητά για την νέα κατάσταση.

Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι ήδη όμηρος του ΛΑΟΣ καθώς προς τα εκεί παρουσιάζει τις περισσότερες διαρροές της. Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν όπως και τα νομοσχέδια που προγραμματίζονται να περάσουν στο πρώτο θερινό τμήμα έχουν σαφή στόχο να σταματήσουν την διαρροή της βάσης της προς την Ακροδεξια.

Το ΛΑΟΣ οφείλει τα μεγάλα ποσοστά του σε διάφορους λόγους. Τα στελέχη του είναι τα πλέον προβεβλημένα και αγαπημένα των ΜΜΕ και πρωταγωνιστούν σε εκπομπές απο πολιτικές μέχρι lifestyle.
Η ρητορική των στελεχών του είναι ο ορισμός της δημαγωγίας με ατάκες, γενικότητες και ουτοπικές προτάσεις. Προτάσεις που δεν είναι δυνατό να εφαρμοστούν και το γνωρίζουν.
Αν και τα στελέχη του έχουν γνωστές ακροδεξιές και φασιστικές θέσεις έχουν με την βοήθεια των καναλαρχών περάσει ένα άλλο προφίλ. Η πατρηδοκαπηλεία του έχει βρεί έρισμα σε κομμάτι της κοινωνίας που φοβάται φυσιολογικά και τεχνητά για την νέα κατάσταση.

Μήπως θες να πεις το ΣυΡιΖα και μπερδεύτηκες...

γιατί αν κάποιοι κόμμα είναι πολυδιαφημισμένο δεν είναι άλλο παρά μόνο αυτό του σεξυ-αλέξη τσίπρα...

Έχει και δικιά του εκπομπή με 50% τηλεθέαση μη το ξεχνάμε...

Αυτό είναι πλεονέκτημα της αριστεράς(1300 βασικός μισθός κλπ)... αν και συνήθως δεν έχει καν προτάσεις....

Για τα ποσοστά του ΛΑΟΣ η μόνη υπεύθυνη είναι η αριστερά που το μόνο που κάνει σε αυτά τα θέματα μεταναστευτικό-εθνικά θέματα είναι να λέει σαχλαμάρες....(εξαιρείται το ΚΚΕ που σε αυτά τα θέματα δεν είναι τόσο αριστερά)

Αν δεις τη γεωγραφική κατανομή των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ τα μεγαλύτερα ποσοστά του τα έχει στη Μακεδονία(λογικότατο λόγο Μακεδονικού), στα Δωδεκάνησα που έχουν αρκετούς μετανάστες, ενώ σε μέρη που δεν υπάρχουν μετανάστες πχ κρήτη είναι κάτω και από τους οικολόγους...

O ΣΥ.ΡΙ.Ζ.Α, πλήρωσε τις επιλογές του σχετικά με την στάση στο ζήτημα του γηπέδου του ΠΑΟ, η δύναμη του, είναι τα μεγάλα αστικά κέντρα και τα ποσοστά του, ήταν τραγικά στην Αττική.

O ΣΥ.ΡΙ.Ζ.Α, πλήρωσε τις επιλογές του σχετικά με την στάση στο ζήτημα του γηπέδου του ΠΑΟ, η δύναμη του, είναι τα μεγάλα αστικά κέντρα και τα ποσοστά του, ήταν τραγικά στην Αττική.

Και τους κουκουλοφόρους που δεν καταδίκαζε, και τις καταστροφές τις οποίες επικροτούσε, και την έλλειψη πολιτικής, και τις μπαρούφες που βγαίνουν και λένε καθημερινά οι ΑλαβανοΤσίπρες & Σία....

Αντε και στις επόμενες εκλογές με 0,5 % :flipout:

Βέβαια όταν ξεκίνησα το θέμα ήταν κάπως διαφορετικές οι συνθήκες και μετά από 260 μηνύματα κάποια πράγματα έχουν αλλάξει και έχουν συμβεί σημεία και τέρατα.
Εγώ ειλικρινά όμως αναρωτιέμαι πως μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα έχει γεμίσει η περιοχή μου με τόσους ξένους.
Δεν είναι μόνο οι αλβανοί, ρώσσοι, κινέζοι και γύφτοι που έβλεπα ως τώρα.
Καινούργιες φάτσες, εντελώς άγνωστες, με διαφορετική φυσιογνωμία, μερικές πολύ συμπαθητικές και μερικές "ανθυγιεινές"
Σκουρόχρωμοι, άπλυτοι, ρακένδυτοι, κάποιοι ξυπόλυτοι, σου προκαλούν φοβία αλλά και απέχθεια.
Ναι, τους λυπάμαι από μια μεριά. Αλλά τελικά λυπάμαι πιο πολύ τους συμπολίτες μου.

Και αν μπορούσα θα τους ρωτούσα όλους αυτούς τους άγνωστους "λοιπόν πως σας φαίνεται ο παράδεισος που ήρθατε; περνάτε καλά;"

Διότι εμείς δεν περνάμε καθόλου καλά πλέον.
.

εμένα πάντως η ζωή μου άλλαξε δραματικά , και ουσιαστικά , ελπίζω να μου βγει σε καλό !

μετά από 20 χρόνια στο κέντρο ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ !! δεν άντεξα άλλο

είμαι από τα πρώτα θύματα αυτής της κατάστασης ( με σοβαρή οικονομική ζημιά και με αντίστοιχη ψυχολογική ... )

δεν ξέρω δεν γουστάρω δεν με ενδιαφέρει ΔΕΝ !!!!!!!!!!!!

ΣΙΧΆΘΗΚΑ !!!!!!! να βιαιοπραγώ και συγχρόνως να είμαι θύμα καθημερινής βίας

δεν ξέρω εάν είναι σχέδιο , δεν ξέρω εάν αυτη η κυβέρνηση είναι απλά άχρηστη , δεν ξέρω εαν οι σκατοκλεφταραδες που μου ανοίξανε το αμάξι 10 φόρες είναι Αλγερινοί Ρουμάνοι η Πακιστανοι Η Ελληνες ,

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ !!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!!!!