Γιός βουλευτή

Eχεις αποδείξεις ότι είναι παπαγαλάκια τού Πολύδωρα η Απογευματινή,η espresso και ο Αδέσμευτος??Απογευματινή και Αδεσμευτος πουλάνε 6000 φύλλα μαζί ενώ η espresso ολα τα σφάζει ,´´ολα τα μαχαιρώνει γενικώς
Το Θέμα ήταν επίσης παπαγαλάκι τού Πολύδωρα,που μπέρδεψε το θέμα τή ληστείας μέ άσχετη υπόθεση χρήσεως ναρκωτικών άλλου παιδιού??
Κανένα επίσημο κυβερνητικό στέλεχος δεν είπε κουβέντα.

Απάντηση: Re: Γιός βουλευτή

Ο μόνος χώρος που θα την κατατάξει εκεί είναι οι ομοιδεάτες του, οι αναρχικοί του "Κάτω η μισθωτή σκλαβιά" κλπ. που ναι είναι και αυτοί πολίτες.
Πρόσεξε όμως ότι τον πατέρα του συγκεκριμένου και τον χώρο που ανήκει τον ενοχοποίησαν σκόπιμα.

Αυτό είναι τό σχόλιο πού χρησιμοποίησα για να απαντήσω στό Υ.Γ.μου
Οντως ήταν απάντηση σε άλλο σχόλιο..
Φαίνεται πουθενά στο Υ.Γ. μου ότι αποδίδω σε σένα οτι υιοθετείς τήν παραπάνω άποψη ή ότι χρησιμοποιώ τήν ´αναρχική´ άποψη πού παραθέτεις χωρίς να τήν υιοθετείς για να την σχολιάσω??
Αλλοι έκαναν λογικά άλματα θεωρώντας ότι λογοκρίνονται κείμενα εδώ μέσα και χρειάστηκε να περάσει ώρα για να δεχτούν ότι παρενόησαν..

Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις;
Εσύ έγραψες ότι δεν ενοχοποίησαν τον χώρο κι εγώ σου απάντησα για μερικούς που έκαναν αυτό ακριβώς, <<δικαιώνοντας>> παράλληλα τον Πολύδωρα.
Τι αποδείξεις ζητάς;
Εν τω μεταξύ τους "Ιούς" τυχαίνει να τους διαβάζω απ´την εποχή του Σχολιαστή,
δεν είμαι νέος αναγνώστης...

Σπύρο λυπάμαι αλλά έχεις εκτροχιάσει την κουβέντα πλήρως. Το ανακριτικό στυλ δεν σου ταιριάζει ούτε και σε μένα το απολογιτικό οπότε διατηρώ το δικαίωμα να υπερασπίζομαι ΟΠΟΙΟΝ θέλω, ΟΠΟΤΕ και ΟΠΟΥ θέλω, οπότε τις "εντυπωσιακές", "δημοσιογραφικές" ερωτήσεις άστες για κανέναν άλλο που ψαρώνει πιο εύκολα. Θα μπορούσα κι εγώ να απευθύνω ανάλογες καλώντας σε σε υπεράσπιση όλων των εγκλημάτων και πολιτικών ηλιθιοτήτων που έχει διαπράξη το ΚΚΕ και η αριστερά από καταβολής κόσμου, ή το Κράτος που στηρίζεις ψηφίζοντας αλλά δεν θα το κάνω γιατί σε θεωρώ άτομο και όχι απλά μέρος ενός συνόλου. Προφανώς δεν έχεις την ίδια αντίληψη και αναλώνεσαι σε ισοπεδωτικές κριτικές γιατί έτσι έχεις συνηθίσει. Δεν θα σε ακολουθήσω.
Καλυμμένοι πίσω από τη δύναμη της δήθεν πλειοψηφίας σας, θεωρείς όλους τους υπόλοιπους ανώριμους (πολιτικά και προσωπικά) ενώ κατά βάθος έχεις χαθεί μεταξύ αυτών που επιβάλλει η "ταξική" σου συνείδηση και ταυτόχρονα ο "παραδοσιακός" πατριωτισμός σου. Όποιος έχει διαφορετική γνώμη, στο πυρ το εξώτερον και μάλιστα με τις ευλογίες του Στάθη ή όποιου άλλου αριστερού πραγματικού ή δήθεν. Των αριστερών που η μόνη τους αγωνία είναι πότε θα γίνουν κι αυτοί μέρος της εξουσίας που βρίζουν μέχρι να τους πετάξει κανένα ξεροκόμματο και να το βουλώσουν για μερικά χρόνια. Που αρέσκονται σε εμφυλίους πολέμους για το ποιος είναι ο 100% αριστερός και ποιος 99%. Που είναι περήφανοι που συνεργάζονται με τους μπάτσους στις πορείες και τις γιορτές του Πολυτεχνείου για να παραδώσουν 10-15 μαστούρια, δήθεν αναρχικούς, ως τη μεγαλύτερη απειλή του έθνους και των φιλήσυχων πολιτών. Κατά τα άλλα εσύ έχεις διαπιστώσει ότι το δεκανίκι του κράτους είναι οι αντιεξουσιαστές και τα μπάχαλά τους. Επιλεκτική όραση...
Ε, λοιπόν κριτική από αυτούς τους αριστερούς του "ψηφίζω το μη χείρον" ή της κατάντιας του ΚΚΕ "ψηφίστε μας για να μη βγει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ" ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ. Εγώ τουλάχιστον στέκομαι αυτόνομα και έχω το θάρρος να "καταδικάσω" ό,τι και όποιον θέλω και να υπερσπίζομαι όποιον και ό,τι θέλω χωρίς να ταυτίζομαι την ίδια στιγμή με κανέναν και ειδικά με χώρους που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν απέναντί μου.
Το πιο ενδιαφέρον βέβαια δεν είναι η διάθεσή σου, όπως και άλλων, να ταυτίσεις τις απόψεις μου με κάποιων ηλιθίων που εξαντλούν την επαναστατική τους διάθεση στο να δείρουν έναν μπάτσο που εσύ τον θεωρείς έναν κακομοίρη εργαζόμενο προλετάριο. Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι το ότι στο βασικό προβληματισμό που έθεσα για το τι σημαίνει "ερήμην" όχι μόνο δεν απάντησες αλλά ακολουθώντας την παραδοσιακή ορολογία του ΚΚΕ χαρακτήρισες προβοκάτορα ή επικίνδυνο όποιον φαντάζεται ότι θα αλλάξει την κοινωνία με τα κουμπούρια. Σωστά, άλλα τα μπολσεβίκικα κουμπούρια και άλλα τα αντιεξουσιαστικά. Άλλα τα καδρόνια των ΚΝΑΤ και του ΠΑΜΕ και άλλα των αναρχικών. Άλλου τύπου οι συνεργασίες ΚΝΕ-ΜΑΤ και άλλου οι συνεργασίες δήθεν αναρχικών με την ΚΥΠ. Το ερήμην Σπύρο δεν το καθορίζεις ούτε εσύ ούτε ο Στάθης ούτε κανένας "σύντροφος" οπαδός του ορθόδοξου κομμουνισμού. Πάψε λοιπόν να το επικαλείσαι σαν πειστήριο δίκαιης και ορθής τοποθέτησης, γιατί η κοινωνία μπορεί να εκπλήξει. Μήπως και την περίοδο που οί ίδιες οι μυστικές υπηρεσίες παραδέχονταν ότι η 17Ν είχε την "συμπάθεια" της κοινωνίας δρούσαν ερήμην? Η ίδια κοινωνία δεν είναι που τους χλεύαζε κατά τη διάρκεια της δίκης? Την κοινωνία που άγεται και φέρεται από την προπαγάνδα των ΜΜΕ και των πρωινάδικων δεν την παίρνεις με το μέρος σου πουλώντας συνδικαλισμό της δεκαετίας του '20 και 15% για την Παιδεία. Δεν την παίρνεις ούτε με ληστείες. Άσε λοιπόν μια "πισινή"...
Άλλα έτσι είναι "έκαστος των ανθρώπων δύο πήρας φέρει"...Την δικιά του δεν την βλέπει κανένας. Παρότι λοιπόν μεγαλύτερος μου, σε συμβουλεύω τις καταδίκες που γυρεύεις να τις ψάξεις αλλού και να αφιερώσεις λίγο χρόνο παραπάνω στην δικιά σου καμπούρα πριν ασχοληθείς με των άλλων και κυρίως με τη δικιά μου.

Και κάτι που αξίζει χωριστό σχολιασμό. Τον Αδόλφο δεν τον έθραψαν ούτε οι αναρχικοί ούτε οι κομμουνιστές ούτε τα επεισόδια που γίνονταν στο Βερολίνο από ναζιστές προβοκάτορες. Η αστική δημοκρατία και τα αδιέξοδά της τον έκαναν καγκελάριο. Η ανοχή και η δημοκρατικότητα των Άγγλων και των Γάλλων των έκαναν κατακτητή.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, ενώ όλο το τελευταίο διάστημα επιδείξαμε ψυχραιμία και σοβαρότητα στις πολιτικές μας συζητήσεις, τώρα κινδυνεύουμε να πάρουμε την κάτω βόλτα. Παρακαλώ όλους τους συμμετέχοντες στο θέμα να σταματήσουν να προβαίνουν σε κρίσεις επί των συνομιλητών τους. Για το λόγο αυτό, προτείνω να προσπαθήσουμε να ξαναθέσουμε με σαφήνεια τα ερωτήματα που εκκρεμούν. Κάποια από αυτά ίσως είναι σκόπιμο να συζητηθούν σε άλλο θέμα.

Λοιπόν δεν αφήνουμε τον "γιο βουλευτή" να πιάσουμε το θέμα "σύζυγος μεγαλοδικηγόρου" που είναι και πιο πιπεράτο?

Ως πολίτης έχω και σε αυτό δικαίωμα για ενημέρωση!

:flipout:

Re: Απάντηση: Γιός βουλευτή

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, ενώ όλο το τελευταίο διάστημα επιδείξαμε ψυχραιμία και σοβαρότητα στις πολιτικές μας συζητήσεις, τώρα κινδυνεύουμε να πάρουμε την κάτω βόλτα. Παρακαλώ όλους τους συμμετέχοντες στο θέμα να σταματήσουν να προβαίνουν σε κρίσεις επί των συνομιλητών τους. Για το λόγο αυτό, προτείνω να προσπαθήσουμε να ξαναθέσουμε με σαφήνεια τα ερωτήματα που εκκρεμούν. Κάποια από αυτά ίσως είναι σκόπιμο να συζητηθούν σε άλλο θέμα.

Αυτό το ερώτημα Λευτέρη να το απευθύνεις προς τους σημαιοφόρους που έχουν πάρει εργολαβία την καθοδήγηση των συμφορουμιτών στο δρόμο της ειρηνικής επανάστασης χωρίς βία, συγκρούσεις, όπου εμείς οι ανώριμοι, απολίτικοι, επικίνδυνοι προβοκάτορες και ληστές της επόμενης μέρας προσπαθούμε να τους παρασύρουμε...

ΥΓ. Εδώ τα έχουμε κάνει όλα αχταρμά Λευτέρη μου. Από τον UCK και τον Στάθη μέχρι την Espresso και τους αναρχικούς. Μετά φταίω εγώ που δεν απαντάω...:flipout:

Last edited:
Λοιπόν δεν αφήνουμε τον "γιο βουλευτή" να πιάσουμε το θέμα "σύζυγος μεγαλοδικηγόρου" που είναι και πιο πιπεράτο?

Ως πολίτης έχω και σε αυτό δικαίωμα για ενημέρωση!

:flipout:

Πλάκα-πλάκα ο Βούτσης δεν κατάφερε να θάψει το θέμα του γιου του ενώ ο Κούγιας μια χαρά το κατάφερε. Για να ξέρετε ποιοι είναι πραγματική εξουσία.:grandpa:

Πλάκα-πλάκα ο Βούτσης δεν κατάφερε να θάψει το θέμα του γιου του ενώ ο Κούγιας μια χαρά το κατάφερε. Για να ξέρετε ποιοι είναι πραγματική εξουσία.:grandpa:

Σωστός!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιός βουλευτή

Αυτό το ερώτημα Λευτέρη να το απευθύνεις προς...

Το απευθύνω σε όλους Γιάννη. Γιατί αν συνεχίσω να βλέπω τέτοια μηνύματα θα πάρουμε τροπή που κανείς - και πρώτα από όλους εγώ - δεν θα επιθυμεί.

Εγώ ξέρω ότι έθεσα έναν γενικό πολιτικό προβληματισμό στον οποίο εσύ απάντησες επί της ουσίας και άλλοι καλώντας με σε απολογία σαν να τη χρωστάω σε κανέναν. Λάβε τα μέτρα σου αν δεν θες να γίνει αυτό που λες. Εγώ στο εξής ούτε θα κάνω τη χάρη σε κανέναν να τον αφήσω να λέει ό,τι θέλει, ούτε θα πάψω να υπερσπίζομαι τον εαυτό μου και τις απόψεις μου. Σε όποιον αρέσει.

Hμουν μπροστα , στη φάση που ανοιξανε το κεφάλι του πωλητή στο παζάρι με τα βιβλία , η ολη διαδικάσια τής δυναμικής ενέργειας μου έβγάλε χουλιγκανισμό γηπέδου , Δεν είδα επαναστάτικα σκεφτόμενα άτομα παρα κατι κακομαθημέμους τσογλαναραιούς , με ύφος οπαδών ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (του τύπου πάμε γιά κλωτσιές
να περάσει η ωρα ) μπορεί και να κάνω λάθος , αλλα νομίζω η ποδοσφαιροπιοηση
εχει περάσει και σε αυτόν το χώρο , οτι και εάν σημαίνει αυτο !!!

McZab, να υπερασπιστεις τις αποψεις σου, και εγω μαζι σου.

Αλλα το να το κανεις αυτο, οντας επιθετικος στο προσωπο αλλου μελους, ειναι λαθος. Ειπαμε, προσωπικες επιθεσεις σε μελη δειχνουν αδυναμια να υπερασπιστεις τις θεσεις σου...

Re: Απάντηση: Γιός βουλευτή

McZab, να υπερασπιστεις τις αποψεις σου, και εγω μαζι σου.

Αλλα το να το κανεις αυτο, οντας επιθετικος στο προσωπο αλλου μελους, ειναι λαθος. Ειπαμε, προσωπικες επιθεσεις σε μελη δειχνουν αδυναμια να υπερασπιστεις τις θεσεις σου...

Ρε συ Σωκρατίδη την παλεύεις άνθρωπέ μου? Εδώ, μέσα σε μια μέρα άκουσα ανοιχτά ότι είμαι ο επόμενος φυσικός αυτουργός ληστείας, δηλαδή ληστής, καθώς επίσης και επικίνδυνος ενώ καλούμαι ταυτόχρονα να υποβάλω "δήλωση μετανοίας" καταδικάζοντας ό,τι θέλει ο καθένας για να είναι ευχαριστημένος και εσύ είδες προσωπική επίθεση στο δικό μου το γραπτό? Πας καλά άνθρωπέ μου?
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Εγω μια χαρα παω, εσυ με τις εκφρασεις σου βλεπω να πηγαινεις αλλου..

Διαβασε την υπογραφη μου, γιατι θεωρω οτι προσβαλλεις.

Αν δεν μπορεις να εκφραστεις ευπρεπως, και μεσα σε πλαισια ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ, καλυτερα να μην γραφεις καθολου εδω μεσα

Βασίλη Σωκρατίδη σε βρίσκω λάθος εδώ...
Δεν είναι υποχρεωμένος να είναι ευγενικός αν τον ενοχλεί κάτι... Καλύτερα να το πεί όπως νοιώθει αρκεί να μη προσβάλει τον άλλον. Η εναλλακτική λύση που προτείνεις είναι υπερβολική και εσύ τουλάχιστον που έχεις περάσει αυτό το λούκι δεν θα έπρεπε να την προτείνεις... Μη ξεχνάς ότι δεν έχουμε όλοι την ίδια ηλικία και ταμπεραμέντο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιός βουλευτή

Αυτό το ερώτημα Λευτέρη να το απευθύνεις προς τους σημαιοφόρους που έχουν πάρει εργολαβία την καθοδήγηση των συμφορουμιτών στο δρόμο της ειρηνικής επανάστασης χωρίς βία, συγκρούσεις, όπου εμείς οι ανώριμοι, απολίτικοι, επικίνδυνοι προβοκάτορες και ληστές της επόμενης μέρας προσπαθούμε να τους παρασύρουμε...

ΥΓ. Εδώ τα έχουμε κάνει όλα αχταρμά Λευτέρη μου. Από τον UCK και τον Στάθη μέχρι την Espresso και τους αναρχικούς. Μετά φταίω εγώ που δεν απαντάω...:flipout:

Μπορεί εσύ να θεωρείς ότι είναι προσβλητικό το σχόλιο αλλά για μένα είναι τιμητικό(το περί ειρηνικής επανάστασης).Πλήν τής καθοδηγήσεως πού μάλλον άλλοι την ονειρεύονται στο play-station τής ´επανάστασής´τους.
Οσο για τον αχταρμά,είναι λογικό νά θεωρείται ως τέτοιος όταν η μόνη εστίασις που υπάρχει αφορά στόν ´αντικρατικό αγώνα´.Δεν προλαβαίνει κανείς που επιδεικνύει τέτοια αφοσίωση σε ορισμένου τύπου ´επαναστατικές μεθόδους´να ασχοληθεί και με τα διεθνή και τα υπόλοιπα ούτε φυσικά με τό πώς συνδυάζονται.Σεβαστόν...
Βέβαια έχει πολύ ενδιαφέρον η επίκλησις τής διαχείρισης(μιά μορφή ´εξουσίας´τέλος πάντων)για να βάλει τάξη από πολέμιους τής ´εξουσίας´
Και αυτό δεκτόν...Κάτι σάν τά ´γράμματα από την φυλακή´και τίς κλάψες τών συλληφθέντων..

Προσωπκά διαφωνώ με τον McZab και (περιέργως) συμφωνώ με τον Σούρλα στο συγκεκριμμένο αντικείμενο συζήτησης αλλά δεν μπορώ να κρύψω ότι την κρίση μου την επηρεάζει η όποια εμπερία έχω αποκτήσει τις τελευταίες δεκαετίες - και της (όποιας) εμπάθειας συμπεριλαμβανομένης...

Δεν δεχομαι απο κανενα να μου μιλαει με εκφρασεις "αν την παλευω" η "αν παω καλα". Σε τετοιο επιπεδο απανταω αλλιως δειχνοντας στον ΑΛΛΟΝ οτι μπορω κατεβω πιο χαμηλα απο αυτον, με πλουσιοτερο λεξιλογιο που θα τον εκανε να αλλαξει πεζοδρομιο. Αυτα, βεβαια τα κανω εκ του συννεγυς. Και μετα ο ΑΛΛΟΣ θα σκεφτοταν πολυ να μου μιλησει ετσι.

Εδω ομως ειμαστε ΦΟΡΟΥΜ, και υπαρχουν περιορισμοι για ΟΛΟΥΣ. Οποτε , πρεπει να τιθασευουμε τους εαυτους μας μεσα σε πλαισια ευγενειας και ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΟΧΗΣ στην ειρωνια.

Σε αυτο λοιπον, εχω ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, και δεν χρειαζεται καθολου να την ΠΑΛΕΨΩ