McZab
Supreme Member
Re: Απάντηση: Re: Γιός βουλευτή
Σε αντίθεση με άλλους Δημήτρη, ούτε προσβάλλομαι τόσο εύκολα ούτε παρεξηγούμαι. Θεωρώ δε το σκεπτικό σου σωστό αλλά και πλήρως διατυπωμένο ώστε να μπορώ να απαντήσω ευθέως αλλά όχι δημοσίως και όχι υπό τη μορφή μανιφέστου. Το μόνο που θα ήθελα να πω είναι ότι οι συνθήκες πιθανά να έχουν μεγαλύτερη σημασία από την ίδια την πράξη τις περισσότερες φορές. Στην παρούσα φάση λοιπόν οι συνθήκες δεν ευνοούν τον Βούτση ώστε να χαρακτηριστεί πολιτικά διωκόμενος και αυτό που λέω είναι πολιτική θέση. Λάθος τόπος, λάθος χρόνος.
Επιμένω όμως ότι τα γενικά όχι (ή...ΟΧΙ) και τα γενικά ναι (ή...ΝΑΙ) είναι για αφελείς.
Επίσης να είσαι σίγουρος ότι οι δαιδαλώδεις συζητήσεις και σκέψεις που περιγράφεις κάθε άλλο παρά χαρακτηριστικό μου είναι. Δυστυχώς για αυτές ευθύνεται το "μέσο".
ΥΓ. Μακάρι να είχες δίκιο στο σκεπτικό σου. Δεν θα χρειαζόταν να δουλεύω και θα τα είχα και καλά με την "πολιτική" μου συνείδηση...
Γιάννη , με την ίδια λογική , αν βεβαίως μου επιτρέψεις την παρατήρηση δεδομένης της εκ διαμέτρου αντίθετης απόψεως που έχουμε για τα περισσότερα θέματα , κι εσύ το ίδιο ευτυχισμένος είσαι , θεωρητικοποιώντας τα πάντα , θεωρητικολογώντας για οτιδήποτε , θέτοντας "δημιουργικά" ερωτήματα που ως μόνο σκοπό έχουν την σύγχυση του ερωτώμενου , επί τω τέλει της δημιουργίας εντυπώσεων μέσα από πολυδαίδαλους διαδρόμους σκέψης , χωρίς πρακτικό αντίκρυσμα και ανευ ουσιαστικού συμπεράσματος .
Διότι εάν δεν είσαι σε θέση , να απαντήσεις ευθέως "Οχι" στο ερώτημα του αν η ληστεία τραπεζών είναι πολιτική πράξη , μη δυνάμενος , προφανώς εθελοτυφλώντας -διότι δόξα τω Θεώ , έξυπνος άνθρωπος είσαι - να αντιληφθείς και να διακρίνεις την υποκρισία και τα ελεεινά κίνητρα θρασυδειλίας πίσω από την σύνδεση ληστείας Τραπέζης και πολιτικής πράξεως , σήμερα , εν έτει 2007 , στην Ελλάδα , τότε ή είσαι συνοδοιπόρος και εν δυνάμει φυσικός αυτουργός της επόμενης ληστείας ή είσαι εκτός πραγματικότητος ή εξυπηρετείς σκοπούς δικούς σου και άγνωστους σε εμένα .
Εάν θεωρείς τα ανωτέρω παρεξηγήσιμα και ίσως προσβλητικά για το πρόσωπο σου , σου υπενθυμίζω απλώς ότι αυτό είναι το συμπέρασμα μου από την μέχρι τούδε επιχειρηματολογία σου στο φόρουμ , επί παρομοίων ή ταυτόσημων θεμάτων .
Σε αντίθεση με άλλους Δημήτρη, ούτε προσβάλλομαι τόσο εύκολα ούτε παρεξηγούμαι. Θεωρώ δε το σκεπτικό σου σωστό αλλά και πλήρως διατυπωμένο ώστε να μπορώ να απαντήσω ευθέως αλλά όχι δημοσίως και όχι υπό τη μορφή μανιφέστου. Το μόνο που θα ήθελα να πω είναι ότι οι συνθήκες πιθανά να έχουν μεγαλύτερη σημασία από την ίδια την πράξη τις περισσότερες φορές. Στην παρούσα φάση λοιπόν οι συνθήκες δεν ευνοούν τον Βούτση ώστε να χαρακτηριστεί πολιτικά διωκόμενος και αυτό που λέω είναι πολιτική θέση. Λάθος τόπος, λάθος χρόνος.
Επιμένω όμως ότι τα γενικά όχι (ή...ΟΧΙ) και τα γενικά ναι (ή...ΝΑΙ) είναι για αφελείς.
Επίσης να είσαι σίγουρος ότι οι δαιδαλώδεις συζητήσεις και σκέψεις που περιγράφεις κάθε άλλο παρά χαρακτηριστικό μου είναι. Δυστυχώς για αυτές ευθύνεται το "μέσο".
ΥΓ. Μακάρι να είχες δίκιο στο σκεπτικό σου. Δεν θα χρειαζόταν να δουλεύω και θα τα είχα και καλά με την "πολιτική" μου συνείδηση...
Last edited: