Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Γιός βουλευτή
Αυτό ρωτάω.Είπε κάτι σχετικά μέ τήν υπόθεση??
Μιλαω για τον κ. Αλαβανο
Μιλαω για τον κ. Αλαβανο
Ουτε θεωρώ ότι οι πράξεις ενός γιού ,υποχρεωτικά,μετατρέπουν σε συνένοχο τον πατέρα.
Διαφωνώ... Αν ο γιός μου βγεί κλέφτης, ο κατ'εξοχήν υπεύθυνος θα είμαι εγώ...
Ελα μωρε, στην συγχρονη αριστερα, μεχρι και οι ληστειες φαινεται να ειναι αποδεκτες...
...ching huang tong choi kuong yong....
Η ουσία είναι ότι όταν πρόκειται για κανένα φουκαρά ή κάποιον που δεν τον πάνε τα ΜΜΕ, και το όνομά του λένε, και τον δικάζουν από τα panel, και βίντεο από το σπίτι του και την δουλειά του τραβάνε.... Αν είναι από την πλευρά των μαχητών της δημοκρατίας και της ελεύθερης σκέψης, τότε... ching huang tong choi kuong yong....
Ελα μωρε, στην συγχρονη αριστερα, μεχρι και οι ληστειες φαινεται να ειναι αποδεκτες...
Ε, οσο δεν ξεκαθαριζουν, αδικουν και ολους εμας και την ιστορια της αριστερας.Αυτό είναι βαρύ καί άδικο για το σύνολο τής αριστεράς.
Καταδικαστέοι είναι ορισμένοι μόνον που γλύφουν ´καλόπαιδα´,μπάς και πάρουν καμιά ψήφο...
Και αυτοί που δεν ξεκαθαρίζουν ,για λόγους πού δεν γνωριζω,ότι η αριστερά δεν έχει καμιά σχέση,με τέτοιους χώρους τυφλής βίας, ,πού προσβάλλουν τήν έννοια τής ισονομίας και τής κοινωνικής δικαιοσύνης.
Εγώ πάντως ακόμα περιμένω να καταδικάσει μερίδα τής αριστεράς τήν ´τυφλή και άγρια επίθεση´σέ αστυνομικό από 15 καλόπαιδα,όχι σε διαδήλωση,αλλά έξω απο το Ελληνικό,,μόνον επειδή φορούσε στολή....
Στήν διαδήλωση η σύγκρουση είναι θεμιτή..
Ε, οσο δεν ξεκαθαριζουν, αδικουν και ολους εμας και την ιστορια της αριστερας.
Ε, ας τους "αδικησω" και εγω "λιγακι"
Ναι... και δεν θέλουν να θεωρούνται ποινικό αδίκημα όταν τελούνται από άτομα "του περιθωριακού χώρου" αλλά πολιτικό αδίκημα...
Οτι ειναι πιο δυσκολο να ειναι πατερας κανεις απο πολιτικο στελεχος. Και κατι αλλα μαμπο τζαμπο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.