Γιός βουλευτή

Re: Απάντηση: Γιός βουλευτή

Πάντως ο πατήρ συμμετείχε στό γιαούρτωμα τού Θέμου Αναστασιάδη όταν έγραφε σαν ´Μαύρη Τρύπα´στην Ελευθεροτυπία.
Επειδή δεν άρεσαν τα γραπτά απο μερίδα τών ´πεφωτισμένων´τόν γιαούρτωσαν.
Και μάλιστα μετά τό θεωρούσαν ´δημοκρατικό δικαίωμα απέναντι στα ρατσιστικά σχόλια´.

Οσο κανείς αισθάνεται ασφαλής και άπιαστος... Κάποιος πρέπει να ενημερώσει τον Ρέλλο...

Re: Απάντηση: Re: Γιός βουλευτή

Τα ίδια είχε πει και γιά τον Κατσίκη, αν δεν κάνω λάθος ?

Ρητορικό είναι...
Φυσικά και όχι...Τότε σαν βουλευτής κατακεραύνωνε γιά τραμπουκισμούς (όχι οτι δεν ήταν δηλαδή) και κατήγγειλε τις φασιστικές διασυνδέσεις της ΝΔ... Τώρα, ξύπνησε ο Πατέρας μέσα του...

Εγώ περιμένω απο τον πατέρα και όχι από τον πολιτικό να δείξει τό έμπρακτο ενδιαφέρον για τον παραβατικό γιό του.
Εκεί θα τον κρίνω και μόνον.
Πολιτικά τον έχω κρίνει εδώ και χρόνια .................Παλιές γνωριμίες.
Περιμένω απο τον πατέρα να ασχοληθεί με τον γιό.Υπ´αυτή την έννοια περιμένω να παραιτηθεί.
Οταν καίγεται το σπίτι σου, ο πλανήτης μπορεί να περιμένει.Αλλοιώς σημαίνει ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα απο την ζωή και ότι σε νοιάζουν άλλα..............

Υ.Γ
Υποσημειώνω το ξέσκισμα που υπέστησαν ο γιός και ο πατήρ Κεδίκογλου,τού Αρείου Πάγου,για πιθανό οικονομικό σκάνδαλο από τον τύπο.Τοτε δέν υπήρξαν ευαισθησίες(δικαίως κατ´εμέ,αλλά όχι δυό μέτρα και δυό σταθμά τωρα)

Να φανταστώ οτι αν ήταν υιός πολιτικού της ΝΔ ή του ΛΑΟΣ θα μας είχαν πρήξει τα ούμπαλα στα παράθυρα και θα απαιτούσαν την κεφαλή επί πίνακι, τόσο του υιού όσο και του πατρός ?
Η θα ζητούσαν εκλογέςπάλι ..:grandpa:

Απάντηση: Re: Γιός βουλευτή

.....η θα το κουκουλωνανε στο αψε-σβησε.

Αν θυμαμαι καλα και πριν 2-3 χρονια ειχε γινει περιστατικο με γιο υπουργου της ΝΔ. Και αν θυμαμαι καλα δεν κουκουλωθηκε.

Το κουκούλωμα είναι προνόμιο τής ´ιδεολογικής τρομοκρατίας´μερίδας τών ´πεφωτισμένων ψευτοαριστερών´.
Αυτοί αντιθέτως έχουν καθε δικαίωμα να λοιδωρουν για ´φασίστες´ή ´εθνικιστές´όλους όσοι αντιτίθενται στίς απόψεις τους.
Ούτε η υπόθεση υιού Κατσίκη κουκουλώθηκε ούτε η υπόθεση υιού Κεδίκογλου.Ουτε η υπόθεση τών μεταγραφών τού υιού Τσιτουρίδη ούτε τής κόρης τού Βούγια..
Στην προκειμένη περίπτωση τού ληστή Βούτση τζούνιορ θα αρχίσουν τα γνωστά περί ´ανθρωπίνων δικαιωμάτων´όπως και το ότι υπάρχει και το τεκμήριο αθωότητας και λοιπά.
Σήμερα διαβάζω σε εφημερίδες ότι η σύζυγος Κούγια καταγγέλλει τον Κούγια για ξυλοδαρμό...
Εδώ γιατί δέν ισχύει το τεκμήριο αθωότητας??Επειδή ο Κούγιας είναι ο γνωστός Κούγιας??
Μα ο νεαρός ληστής,που παριστάνει τον αγωνιστή συνελήφθη στά πράσα.Δεν πρόκειται περί καταγγελίας μόνον...
Ας πρόσεχε ..Και ο μπαμπάς του ας ήταν λιγότερο αμετροεπής όταν κατηγγειλε τήν κρατική βία ενώ ήξερε ότι ο γιός του έχει ήδη μιά καταδίκη γιά μολότωφ..

Μα και χθες ο Αλαβάνος, ζήτησε να μην ασκηθεί βία από καμιά πλευρά... Δεν το κατάλαβα, ζήτησε από τους αναρχικούς να μην τα κάψουν ή από την αστυνομία να σεβαστεί τον συλληφθέντα;

Σ' αυτή την αλλοπρόσαλλη χώρα που ζούμε τα δύο μέτρα και δύο σταθμά (που ανέφερε ο Σπύρος) δυστυχώς ισχύουν πανηγυρικά. Εδώ στο Ελλαδιστάν δεν έχει σημασία τι κάνει ή τι λέει κανείς, αλλά ποιος είναι αυτός που το κάνει ή το λέει. Και είναι δύσκολο, νομίζω, να αρνηθούμε ότι η πλειονότητα του έντυπου ή ηλεκτρονικού Τύπου δείχνει μια σκανδαλώδη εύνοια στην "αριστερή" πλευρά. Αν την ίδια αξιόποινη πράξη την διαπράξει ένας "δεξιός" και ένας "αριστερός", τα Μίντια θα θάψουν τον πρώτο και θα κανακέψουν τον δεύτερο. Αυτή η γενίκευση βέβαια μπορεί να αδικεί συνολικά την αριστερά, αλλά οφείλει η αριστερά σε παρόμοιες περιπτώσεις να παίρνει σαφή θέση υπέρ του δικαίου. Και το δίκαιο είναι ένα: Διαφάνεια σε κάθε περίπτωση - όχι περιπτωσιολογικό θάψιμο ή κουκούλωμα. Προσωπικά μού είναι πολύ δύσκολο να ξεχάσω τη (δίκαιη, ομολογουμένως) αγανάκτηση του ελληνικού Τύπου για την επέμβαση των Αμερικανών στη Γιουγκοσλαβία το 1999, αλλά την επαίσχυντη ανοχή του απέναντι στα εγκλήματα του χιτλερίσκου Μιλόσεβιτς και των παρανοϊκών φασιστών Μλάντιτς και Κάραζιτς το 1995 (ξεχνιέται η αφαγή της Σρεμπρένιτσα;). Και κάτι που έχει περάσει απαρατήρητο: Τα θύματα (νεκροί ή ξεριζωμένοι) που άφησαν οι "αδελφοί" μας (και ομόθρησκοι, μην ξεχνιόμαστε!) Σέρβοι ήταν περίπου εικοσαπλάσια απ' αυτά που άφησαν στην περιοχή οι Αμερικανοί...

Εγώ να δεχτώ ότι δεν υπάρχει συλλογική οικογενειακή ευθύνη.

Αυτή η συμπαράσταση των δεκάδων φίλων τι ρόλο παίζει .?
Αυτό είναι το τρελό της ιστορίας
Σε έναν άνθρωπο που συνελήφθη επʼ αυτοφώρω να κάνει ένοπλη ληστεία και να αποκαλύπτεται ότι είχε γιάφκα κανονική.

Και δεν μιλάμε γιά συμπαράσταση σε ανθρώπινο επίπεδο - πήγαμε να δούμε τον φίλο μας που αμάρτησε - .Μιλάμε γιά συμπαράσταση με κοινωνικό μήνυμα . Ποιό είναι αυτό άραγε.?

Αν αυτοί οι δεκάδες φίλοι έχουν οποιαδήποτε ιδεολογική (ή άλλη) συγγένεια με το ΣΥΡΙΖΑ τότε υπάρχει μεγάλο πρωτοφανές πολιτικό θέμα .

Last edited:
Δεν βλέπω ιδιαίτερο πολιτικό θέμα, πλήν της στάσης του τύπου. Τώρα εάν οι φίλοι είναι πολύ φίλοι, ας ψάξει η αστυνομία εάν είναι στα ίδια κόλπα, μήπως τους μπουζουριάσει με την κατηγορία της (πάλαι) σύστασης και ξαναενωθεί η παρέα πίσω από τα σίδερα.
Είναι αίσχος να ασχολούμαστε τόσο με παραβάτες του κοινού ποινικού δικαίου.

Ρε παιδιά παρεξηγήσατε. Ο σύντροφος έκλεβε από τους πλούσιους για να μοιράσει στους φτωχούς. Άσε μην ανοίξω το στόμα μου για ορισμένους βουλευτές του Σύριζα, από τους οποίους έχω προσωπική εμπειρία.

Η δήλωση του Ν. Αλαβάνου, έχει ως εξής:

" Θέλω να επαναλάβω την πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι καταδικάζουμε κάθε εκδήλωση βίας από όποιον κι αν προέρχεται. Θέλω επίσης να σημειώσω ότι δεν υπάρχει πολιτικά μια διάσταση οικογενειακής και συλλογικής ευθύνης για το κόμμα μας. Θέλω να πω όμως ότι ίσως είναι πιο δύσκολο να είσαι πατέρας από το να είσαι ηγέτης ή ηγετικό στέλεχος ενός κόμματος. Και από δω και πέρα κανείς πρέπει να σκεφτεί, γιατί μόνον ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω".

Εχω την εντυπωση οτι ουσιαστηκα το θεμα δεν ειναι ο υιος του βουλευτη, αλλα η δημοσιευση ονοματων των κοινων υπολοιπων πολιτων.......

Ρε παιδιά παρεξηγήσατε. Ο σύντροφος έκλεβε από τους πλούσιους για να μοιράσει στους φτωχούς. Άσε μην ανοίξω το στόμα μου για ορισμένους βουλευτές του Σύριζα, από τους οποίους έχω προσωπική εμπειρία.

Αρα δεν ειναι κλεφτης ο ανθρωπος βρε παιδια ........:damnyou:.
Ο Ρομπεν των δασων ειναι :BDGBGDB55:!!!!!!!!!!!!!!!! Απλα σε νεα εκδοση.
Τελικα τα παρεξηγησα το θεμα.

Θεωρειτε τα ατομα που κινουνται στον αντιεξουσιαστικο χωρο και χρηματοδοτουνται μεσω ληστειων (βλεπε 17ν) οτι πρατουν ανταρτικο πολεων ή κοινες ληστειες?

Θεωρειτε τα ατομα που κινουνται στον αντιεξουσιαστικο χωρο και χρηματοδοτουνται μεσω ληστειων (βλεπε 17ν) οτι πρατουν ανταρτικο πολεων ή κοινες ληστειες?

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ο σκοπός της παρανόμου ιδιοποιήσεως ξένου πράγματος . Εάν θα το κάνει Φεράρι ή όπλα για τον αγώνα κανέναν δεν ενδιαφέρει και δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει . Ειδικά σε δημοκρατικά καθεστώτα , τέτοιες δικαιολογίες προερχόμενες από το αληταριό , θα έπρεπε να απαξιώνονται περισσότερο .