Η βοηθεια κοστιζει:2thumb22sup:
Ωχ . Λες να απαλλοτριώσουν καμμιά τράπεζα για να πληρώνουν τον γιατρό ;
Αν καποιος λοιπον χτυπαει μια τραπεζα για να μαζεψει λεφτα να ζητησει βοηθεια.....το ίδιο γράφαμε συγχρόνως
Καλο Σ/Κ
Αν μου απαλλοτριωσουν τα magnepan θα τους σκισω. Καλο σ/κΚαι προσοχή στις απαλλοτριώσεις ....:ernaehrung004:
Απλα αμα διαβαζω τετοια Thread ξυπναει ο Tce μεσα μου. Παω να ακουσω θοδωρακη (πρωτης κοπης στο clearaudio με το μαγνητικο πηγαδι).
Λετε ο γιος του βουλευτη να ψηφιζει λαος. Το λαος κρυβεται πισω απο τα χτυπηματα των τραπεζων. Το ειπε ο προεδρος. " Θα παρω τα χρηματα απο τις τραπεζες να τα δωσω στο λαο"
Ρε Πάνο μας δουλεύεις μεσημεριάτικα ; Αντάρτικο πόλεων στην Ελλάδα ; Για να πέσει ποιός ;
Μα και χθες ο Αλαβάνος, ζήτησε να μην ασκηθεί βία από καμιά πλευρά... Δεν το κατάλαβα, ζήτησε από τους αναρχικούς να μην τα κάψουν ή από την αστυνομία να σεβαστεί τον συλληφθέντα;
Η δήλωση του Ν. Αλαβάνου, έχει ως εξής:
" Θέλω να επαναλάβω την πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι καταδικάζουμε κάθε εκδήλωση βίας από όποιον κι αν προέρχεται. Θέλω επίσης να σημειώσω ότι δεν υπάρχει πολιτικά μια διάσταση οικογενειακής και συλλογικής ευθύνης για το κόμμα μας. Θέλω να πω όμως ότι ίσως είναι πιο δύσκολο να είσαι πατέρας από το να είσαι ηγέτης ή ηγετικό στέλεχος ενός κόμματος. Και από δω και πέρα κανείς πρέπει να σκεφτεί, γιατί μόνον ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω".
Θεωρειτε τα ατομα που κινουνται στον αντιεξουσιαστικο χωρο και χρηματοδοτουνται μεσω ληστειων (βλεπε 17ν) οτι πρατουν ανταρτικο πολεων ή κοινες ληστειες?
Μα το ανταρτικο πολεων ειναι αληταριο με αυτη τη λογικη( δε διαφωνω απαραιτητα)
Ποιο ειναι το αληταριο?
Ο Τζίγγερ.......![]()
Ας πουμε καποιος μπορει να θεωρει τον καπιταλισμο ως ενα απανθρωπο συστημα που μονο οι εξυπνοι ,οι συναισθηματικα ικανοι και οι δουλευταραδες σα του λογου μου επιβιωνουν και τους αλλους τους τρωει το μαυρο σκοταδι. Μπορει να το πιστευει αυτο και να αντιδρα. Μπορει να θεωρει οτι ειναι ο μονος τροπος.
Ο νομος τον αντιμετωπιζει οπως τον αντιμετωπιζει. Εγω ρωτησα την αποψη αυτων που γραφουν σε αυτο το Thread.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.