Γιός βουλευτή

Αφου το ειπες μονος σου , ειναι ενας "βλάξ , συναισθηματικά ανίκανος και τεμπελχανάς " που χριζει βοηθειας, και σου λεει ο ανθρωπος οτι κοστιζει.

Τι να κανει?

Απλα αμα διαβαζω τετοια Thread ξυπναει ο Tce μεσα μου. Παω να ακουσω θοδωρακη (πρωτης κοπης στο clearaudio με το μαγνητικο πηγαδι).

Απάντηση: Re: Γιός βουλευτή

Απλα αμα διαβαζω τετοια Thread ξυπναει ο Tce μεσα μου. Παω να ακουσω θοδωρακη (πρωτης κοπης στο clearaudio με το μαγνητικο πηγαδι).

ααααααα, τωρα καταλαβα τι ειναι το μαγγανοπηγαδο.........-bye-

Παντως ο πρωτος πολιτικος που ειπε οτι θα απαλλοτριωσει τις τραπεζες ειναι ο Καραντζαφερης. Μεγαλη αναρχα.

Λετε ο γιος του βουλευτη να ψηφιζει λαος. Το λαος κρυβεται πισω απο τα χτυπηματα των τραπεζων. Το ειπε ο προεδρος. " Θα παρω τα χρηματα απο τις τραπεζες να τα δωσω στο λαο"

Λετε ο γιος του βουλευτη να ψηφιζει λαος. Το λαος κρυβεται πισω απο τα χτυπηματα των τραπεζων. Το ειπε ο προεδρος. " Θα παρω τα χρηματα απο τις τραπεζες να τα δωσω στο λαο"

Δεν ξερω τι ψηφιζει ο γιος, θα ρωτησω και θα μαθω. Ο λαος παντως τον πιστεψε :guitarist:

Μα και χθες ο Αλαβάνος, ζήτησε να μην ασκηθεί βία από καμιά πλευρά... Δεν το κατάλαβα, ζήτησε από τους αναρχικούς να μην τα κάψουν ή από την αστυνομία να σεβαστεί τον συλληφθέντα;

Ο Αλαβάνος έκανε μιά γενική δήλωση ότι καταδικάζει τήν βία απ´όπου και εάν προέρχεται.Ουδέποτε έχει καταδικάσει ευθέως και θαρραλέα τήν βία πού προέρχεται από ´αναρχικούς επαναστάτες´τής δεκάρας.Ουδέποτε.

Η δήλωση του Ν. Αλαβάνου, έχει ως εξής:

" Θέλω να επαναλάβω την πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι καταδικάζουμε κάθε εκδήλωση βίας από όποιον κι αν προέρχεται. Θέλω επίσης να σημειώσω ότι δεν υπάρχει πολιτικά μια διάσταση οικογενειακής και συλλογικής ευθύνης για το κόμμα μας. Θέλω να πω όμως ότι ίσως είναι πιο δύσκολο να είσαι πατέρας από το να είσαι ηγέτης ή ηγετικό στέλεχος ενός κόμματος. Και από δω και πέρα κανείς πρέπει να σκεφτεί, γιατί μόνον ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω".

Οντως δύσκο πράγμα νάσαι γονιός.
Αλλά ξέρω πολλούς γονείς εντελώς ανώνυμους,πού θυσιασαν καριέρες και προσωπική ζωή για να βοηθήσουν τα παιδιά τους να γλυτώσουν απο εξαρτήσεις και πολλά άλλα.Και αυτοί είναι αξιοθαύμαστοι..
Ας παραιτηθεί ο πατέρας λοιπόν για να ασχοληθεί μέ τά τού οίκου του...
Απ´εδώ και εμπρός κάθε φορά πού ο πατερας,ως πολιτικός θα καταγγέλλει βία εναντίον ´εξαρχειοτόπαιδων´η δήλωσίς του θα θεωρείται ιδιοτελής.
Αρα κάνει κακό και στόν πολιτικό χώρο πού τόν στηρίζει.
Ας παραιτηθεί και τότε θα είναι αξιοσέβαστος.
Σημερα πάντως στο ραδιόφωνο τού Αντένα ο σύντροφος Παπαδημούλης,με τήν μόνιμη επιθετικότητα και ειρωνεία πρός κάθε άλλο πολιτικό χώρο άρχισε τά κο κό κό.Συνέκρινε την ληστεία με ρουσφέτια μεταθέσεων γιών πολιτικών στον στρατό.Ακόμα και ο Λιαρέλλης τόν συμμ'αζεψε..

Θεωρειτε τα ατομα που κινουνται στον αντιεξουσιαστικο χωρο και χρηματοδοτουνται μεσω ληστειων (βλεπε 17ν) οτι πρατουν ανταρτικο πολεων ή κοινες ληστειες?

Κοινές ληστείες.
Σιγά τούς αντάρτες.
Η πολιτική αυτή περί απαλλοτροιώσεων και τα τοιαύτα ικανοποιεί τον λαϊκισμό μικροαστών,που χρωστάνε στίς τράπεζες και χρειάζονται ´ήρωες´.Οπως κάποιοι γελοίοι χειροκροτούσαν την 17 Νοέμβρη απο τον καναπέ τους.
Ας ξεκουνηθούν οι ίδιοι οι πολίτες και ας αλλάξουν τρόπο ζωής ή ας οργανωθούν για να αντιδράσουν.
Ποιός ορίζει τον κάθε αλήτη με το κουμπούρι να κάνει τον Ρομπέν τών Δασών??
Και μήν ξεχνιόμαστε.Στίς τράπεζες υπάρχουν εργαζόμενοι και απλοί πολίτες..
Η τυφλή βία καταδικάζεται απο κάθε σοβαρό δημοκρατικό πολίτη.
Αυτοί δεν διαφέρουν σε τίποτα από τούς φασίστες.

Μα το ανταρτικο πολεων ειναι αληταριο με αυτη τη λογικη( δε διαφωνω απαραιτητα)

Ποιό αντάρτικο πόλεων.??
Aυτοί εξυπηρετούν τίς μυστικές υπηρεσίες .Ασε πού έχει ιστορικά αποδειχτεί ότι είναι τίγκα στούς ασφαλίτες...
Δεν θέλουμε προστάτες τού λαού.Να μάς λείπει.

Ας πουμε καποιος μπορει να θεωρει τον καπιταλισμο ως ενα απανθρωπο συστημα που μονο οι εξυπνοι ,οι συναισθηματικα ικανοι και οι δουλευταραδες σα του λογου μου επιβιωνουν και τους αλλους τους τρωει το μαυρο σκοταδι. Μπορει να το πιστευει αυτο και να αντιδρα. Μπορει να θεωρει οτι ειναι ο μονος τροπος.
Ο νομος τον αντιμετωπιζει οπως τον αντιμετωπιζει. Εγω ρωτησα την αποψη αυτων που γραφουν σε αυτο το Thread.

Σού απάντησα.
Οποιος θέλει να αλλάξει ή και να ανατρέψει τον καπιταλισμό υπάρχουν άλλοι τρόποι.
Ομως απαιτείται συναίνεση τού λαού.Βασικό.Οι ´φωτισμενες μειοψηφίες´ερήμην τού λαού ανοίγουν γκουλάγκ για τον λαό.
Θές καμιά άλλη απάντηση πιό σαφή???
Iστορικά ,ξαναλέω,οι τρομοκρατικές πράξεις ενίσχυσαν τούς κατασταλτικούς μηχανισμούς τού κράτους.Υπάρχει μήπως καμιά αμφιβολία επ´αυτού???
Kαι πολλές τρομοκρατικές οργανώσεις διαβρώθηκαν από χαφιέδες.
Καμιά αντίρρηση επ´αυτού??
Και τέλος....Αυτός πού επιλέγει τετοιες συγκρούσεις με το αστικό κράτος αναλαμβάνει και τήν ευθύνη τού να τιμωρηθεί.Ουτε κλάψες,ούτε συντρόφια,ούτε πλούσιοι δικηγόροι...
Εδώ στηθήκανε χιλιάδες άνθρωποι κάποτε στα εκτελεστικά αποσπάσματα για τίς ιδέες τους και πήγαν με το κεφάλι ψηλά.Θα λερώνουν τήν ιστορία αυτών τών ανθρώπων τα αληταριά??
Οποια άλλη απορία θές ρώτα.Μιά και ανήκω σε αυτούς πού συνετέλεσαν να ανοιχτεί το thread...

Αυτός που ληστεύει τράπεζα, από πού κλέβει δηλαδή εάν όχι από τον κόσμο? Αφού εκεί μετακυλίεται τελικώς το οικονομικό κόστος της κλοπής, μέσω των ασφαλιστικών (φαντάζομαι όλες οι τράπεζες είναι ασφαλισμένες για κλοπές)