Γιός βουλευτή

Re: Απάντηση: Re: Γιός βουλευτή

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ο σκοπός της παρανόμου ιδιοποιήσεως ξένου πράγματος . Εάν θα το κάνει Φεράρι ή όπλα για τον αγώνα κανέναν δεν ενδιαφέρει και δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει . Ειδικά σε δημοκρατικά καθεστώτα , τέτοιες δικαιολογίες προερχόμενες από το αληταριό , θα έπρεπε να απαξιώνονται περισσότερο .
Ποιο ειναι το αληταριο?

Απάντηση: Re: Γιός βουλευτή

Και το δε θα επρεπε να ενδιαφερει κανενα φανταζομαι οτι δεν ειναι αξιωμα.

Προφανώς ενδιαφέρει τους ομοϊδεάτες τους . Δόξα τω θεώ δεν θα πρέπει να ενδιαφέρει και δεν θα ενδιαφέρει το δικαστήριο .

Προσωπικα δεν εχω καποιο προβλημα με την υπαρχουσα κατασταση. Καποιοι ομως εχουν. Παντα καποιοι για τους δικους τους λογους εχουν προβλημα και αντιδρουν. Οχι ολοι με τους ιδιους τροπους.

Pac man μας μπερδεψες λιγο.....εισαι στο γνωστο ουζερι της οδου Ελπιδος?

Pac man μας μπερδεψες λιγο.....εισαι στο γνωστο ουζερι της οδου Ελπιδος?

Να σου πω, ολα κιολα, εσυ μας μπερδευεις ! Ποιος ειναι ο pac man ??

Πάνο , αυτές είναι ατέρμονες συζητήσεις χωρίς σκοπό . Εάν δεν μπορούν κάποιοι να προσαρμοσθούν στην κοινωνία και στις υπάρχουσες δομές της , ας ζητήσουν την κατάλληλη βοήθεια . Το να προπαθούν όμως να δικαιολογήσουν την εγκληματική τους δραστηριότητα πίσω από "πολιτική δράση" , όχι μόνον είναι φαιδρό , αλλά φανερώνει και το ποιόν τους , σχετικά με το τι θα πάθουμε εάν τα καταφέρουν .

Ας πουμε καποιος μπορει να θεωρει τον καπιταλισμο ως ενα απανθρωπο συστημα που μονο οι εξυπνοι ,οι συναισθηματικα ικανοι και οι δουλευταραδες σα του λογου μου επιβιωνουν και τους αλλους τους τρωει το μαυρο σκοταδι. Μπορει να το πιστευει αυτο και να αντιδρα. Μπορει να θεωρει οτι ειναι ο μονος τροπος.
Ο νομος τον αντιμετωπιζει οπως τον αντιμετωπιζει. Εγω ρωτησα την αποψη αυτων που γραφουν σε αυτο το Thread.

Re: Απάντηση: Γιός βουλευτή

Πάνο , αυτές είναι ατέρμονες συζητήσεις χωρίς σκοπό . Εάν δεν μπορούν κάποιοι να προσαρμοσθούν στην κοινωνία και στις υπάρχουσες δομές της , ας ζητήσουν την κατάλληλη βοήθεια . Το να προπαθούν όμως να δικαιολογήσουν την εγκληματική τους δραστηριότητα πίσω από "πολιτική δράση" , όχι μόνον είναι φαιδρό , αλλά φανερώνει και το ποιόν τους , σχετικά με το τι θα πάθουμε εάν τα καταφέρουν .
Η βοηθεια κοστιζει:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Γιός βουλευτή

Ας πουμε καποιος μπορει να θεωρει τον καπιταλισμο ως ενα απανθρωπο συστημα που μονο οι εξυπνοι ,οι συναισθηματικα ικανοι και οι δουλευταραδες σα του λογου μου επιβιωνουν και τους αλλους τους τρωει το μαυρο σκοταδι. Μπορει να το πιστευει αυτο και να αντιδρα. Μπορει να θεωρει οτι ειναι ο μονος τροπος.
Ο νομος τον αντιμετωπιζει οπως τον αντιμετωπιζει. Εγω ρωτησα την αποψη αυτων που γραφουν σε αυτο το Thread.

Κι εγώ , ως ένας από αυτούς απάντησα . Εάν είσαι βλάξ , συναισθηματικά ανίκανος και τεμπελχανάς , ζήτα βοήθεια . Υπάρχουν πολλοί καλοί γιατροί ( αν και όχι για την βλακεία ) .