Γιός βουλευτή

Re: Απάντηση: Re: Γιός βουλευτή

Ουτε θεωρώ ότι οι πράξεις ενός γιού ,υποχρεωτικά,μετατρέπουν σε συνένοχο τον πατέρα.

Διαφωνώ... Αν ο γιός μου βγεί κλέφτης, ο κατ'εξοχήν υπεύθυνος θα είμαι εγώ...

Και δεν είναι ανήλικος το τέκνο του... 29 χρόνων είναι... Πολύ προστασία πέφτει στο όνομα...

Απάντηση: Re: Γιός βουλευτή

Αυτό ρωτάω.Είπε κάτι σχετικά μέ τήν υπόθεση??

Οτι ειναι πιο δυσκολο να ειναι πατερας κανεις απο πολιτικο στελεχος. Και κατι αλλα μαμπο τζαμπο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιός βουλευτή

Διαφωνώ... Αν ο γιός μου βγεί κλέφτης, ο κατ'εξοχήν υπεύθυνος θα είμαι εγώ...

Δεν πάει κληρονομικά η ευθύνη.
Υπάρχουν φορές πού οι γονείς κάνουν ότι μπορούν ,αλλά πάλι ξεφεύγει το πράγμα.
Γιά την προστασία τού ονόματος συμφωνώ...

Η ουσία είναι ότι όταν πρόκειται για κανένα φουκαρά ή κάποιον που δεν τον πάνε τα ΜΜΕ, και το όνομά του λένε, και τον δικάζουν από τα panel, και βίντεο από το σπίτι του και την δουλειά του τραβάνε.... Αν είναι από την πλευρά των μαχητών της δημοκρατίας και της ελεύθερης σκέψης, τότε... ching huang tong choi kuong yong....

Ελα μωρε, στην συγχρονη αριστερα, μεχρι και οι ληστειες φαινεται να ειναι αποδεκτες...

Αυτό είναι βαρύ καί άδικο για το σύνολο τής αριστεράς.
Καταδικαστέοι είναι ορισμένοι μόνον που γλύφουν ´καλόπαιδα´,μπάς και πάρουν καμιά ψήφο...
Και αυτοί που δεν ξεκαθαρίζουν ,για λόγους πού δεν γνωριζω,ότι η αριστερά δεν έχει καμιά σχέση,με τέτοιους χώρους τυφλής βίας, ,πού προσβάλλουν τήν έννοια τής ισονομίας και τής κοινωνικής δικαιοσύνης.

Απάντηση: Re: Γιός βουλευτή

Η ουσία είναι ότι όταν πρόκειται για κανένα φουκαρά ή κάποιον που δεν τον πάνε τα ΜΜΕ, και το όνομά του λένε, και τον δικάζουν από τα panel, και βίντεο από το σπίτι του και την δουλειά του τραβάνε.... Αν είναι από την πλευρά των μαχητών της δημοκρατίας και της ελεύθερης σκέψης, τότε... ching huang tong choi kuong yong....

Μα ήδη εκδηλώθηκαν ευχαριστίες γιά τήν ´ευαισθησια´πού έδειξε ο Τύπος....

Re: Απάντηση: Γιός βουλευτή

Ελα μωρε, στην συγχρονη αριστερα, μεχρι και οι ληστειες φαινεται να ειναι αποδεκτες...

Ναι... και δεν θέλουν να θεωρούνται ποινικό αδίκημα όταν τελούνται από άτομα "του περιθωριακού χώρου" αλλά πολιτικό αδίκημα...

Αυτό είναι βαρύ καί άδικο για το σύνολο τής αριστεράς.
Καταδικαστέοι είναι ορισμένοι μόνον που γλύφουν ´καλόπαιδα´,μπάς και πάρουν καμιά ψήφο...
Και αυτοί που δεν ξεκαθαρίζουν ,για λόγους πού δεν γνωριζω,ότι η αριστερά δεν έχει καμιά σχέση,με τέτοιους χώρους τυφλής βίας, ,πού προσβάλλουν τήν έννοια τής ισονομίας και τής κοινωνικής δικαιοσύνης.
Ε, οσο δεν ξεκαθαριζουν, αδικουν και ολους εμας και την ιστορια της αριστερας.

Ε, ας τους "αδικησω" και εγω "λιγακι"

Εγώ πάντως ακόμα περιμένω να καταδικάσει μερίδα τής αριστεράς τήν ´τυφλή και άγρια επίθεση´σέ αστυνομικό από 15 καλόπαιδα,όχι σε διαδήλωση,αλλά έξω απο το Ελληνικό,,μόνον επειδή φορούσε στολή....
Στήν διαδήλωση η σύγκρουση είναι θεμιτή..

Εγώ πάντως ακόμα περιμένω να καταδικάσει μερίδα τής αριστεράς τήν ´τυφλή και άγρια επίθεση´σέ αστυνομικό από 15 καλόπαιδα,όχι σε διαδήλωση,αλλά έξω απο το Ελληνικό,,μόνον επειδή φορούσε στολή....
Στήν διαδήλωση η σύγκρουση είναι θεμιτή..

Θα περιμενεις πολυ ακομα μου φαινεται....:BDBDG54:

Ε, οσο δεν ξεκαθαριζουν, αδικουν και ολους εμας και την ιστορια της αριστερας.

Ε, ας τους "αδικησω" και εγω "λιγακι"

Να σού θυμίσω οτι αντιστοίχως μέλος τής Χρυσής Αυγής,που κρυβόταν χρόνια και τελικά παρουσιάστηκε και καταδικάστηκε για βαρειές σωματικές βλάβες ,θεωρήθηκε ήρωας απο τούς ομοϊδεάτες του..
Τότε βέβαια ορισμένοι έκαναν συνεχώς καταγγελίες ότι υπήρχε συγκάλυψη.
Θέλω να πιστεύω ,ότι εάν και τώρα υπάρξει συγκάλυψη να δειχθεί η ίδια ευαισθησία.
Πάντως προχτές πού ´αναρχικοί´κατέστρεψαν περίπτερο ακροδεξιού εκδοτικού οίκου,στην Εκθεση Βιβλίου ουδείς διαμαρτυρήθηκε.
Μονον ο Τριάντης στην Ελευθεροτυπία το καταδίκασε γράφοντας ότι και οι πιό απεχθείς ιδέες πολεμώνται με ιδέες και όχι με τέτοιες συμπεριφορές..

Κάπου εχει μπερδευτεί η πεφωτισμένη αριστερά... δεν ξέρει πιά τι θέση να κρατήσει σε περιπτώσεις σαν κι αυτήν... Να χάσει ψήφους ή να το κάνει γαργάρα?

Πάντως σχετικά με το συγκεκριμμένο κρούσμα... Αν την γλυτώνε ο υιός, θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και πρύτανης σε πανεπιστήμιο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιός βουλευτή

Ναι... και δεν θέλουν να θεωρούνται ποινικό αδίκημα όταν τελούνται από άτομα "του περιθωριακού χώρου" αλλά πολιτικό αδίκημα...

Εδώ ο ληστής Δημητράκης μιλούσε γιά ´απαλλοτριώσεις´και αποθεωνόταν..

Πάντως ο πατήρ συμμετείχε στό γιαούρτωμα τού Θέμου Αναστασιάδη όταν έγραφε σαν ´Μαύρη Τρύπα´στην Ελευθεροτυπία.
Επειδή δεν άρεσαν τα γραπτά απο μερίδα τών ´πεφωτισμένων´τόν γιαούρτωσαν.
Και μάλιστα μετά τό θεωρούσαν ´δημοκρατικό δικαίωμα απέναντι στα ρατσιστικά σχόλια´.