Γκάλοπ!

Μπορειτε να απευθυνθειτε στον διαχειριστη της κατηγοριας που σας ενδιαφερει να αναρτησετε μια δημοσκοπηση και το κανει αυτος για εσας.

Η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει λόγος που δεν δίνετε αυτό το δικαίωμα στους χρήστες. Δεν το έχω ξανασυναντήσει και μου φάνηκε περίεργο. Σεβαστό ότι και αν σκέφτεστε....

Πήγα να βάλω ένα ωραίο γκάλοπ που μου ήρθε στο μυαλό για να κάνουμε και λίγο πλάκα και ξενέρωσα....Τώρα να το δώσω σε άλλον να το βάλει δεν είναι του χαρακτήρος μου....

Μερσί -bye-

Re: Απάντηση: Γκάλοπ!

Και σε ποιό φόρουμ έχεις συναντήσει?

Νικο, Μια και έχω ρωτήσει το συγκεκριμένο επανειλημμένα και το θεωρώ λίγο άκομψο να μη μπορούν τα μέλη να σηκώσουν poll και για να απαντήσω εντος θέματος…. Στα forum που διαβάζω υπάρχει η δυνατότητα με πρώτο και καλύτερο ποιο άλλο το πρωτοπόρο στο χώρο του AV το http://www.avsforum.com/

Μπορειτε να απευθυνθειτε στον διαχειριστη της κατηγοριας που σας ενδιαφερει να αναρτησετε μια δημοσκοπηση και το κανει αυτος για εσας.

Αυτό είναι εξήγηση γιατί δεν μπορούν τα μέλη να βάλουν γκάλοπ? Εμένα δεν μου φαίνεται για εξήγηση αλλά για πολιτική του Avclub την οποία δεν εξηγείτε. Δεν θέλετε? Σεβαστό.

Δεν είναι πριβέ.

Η απάντηση είναι στο Post 3

Τάσο, ξέρω την άποψη σου δε σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνώ… το περί 3 δε μου λέει τίποτα… δηλαδή όταν έχω όρεξη για κάτι πρέπει να περιμένω το mod να μου απάντηση ???….και γενικώς η έλλειψη εμπιστοσύνης που εκφράζεται από την διαχείριση σε αυτό το θεμα… αυτά, δε περιμένω να λυθεί το θέμα, κουβέντα κάνουμε για να βλέπουμε τα στραβά μας και απλώς αναφέρω και τα παραδείγματα για αν υπάρχει αντίλογος…δε μπορεί το avsforum.com να μου δείχνει εμπιστοσύνη με 40 μηνύματα και το avclub.gr να μου λέει τράβα στο mod… ποιος είναι ο mod σε αυτό το θέμα? ο κριτής ? ήμαρτον σε μερικούς mod δεν θα εμπιστευόμουνούτε να οδηγήσουν το αυτοκίνητο όταν είμαι μέσα όχι τη κρίση τους sorry αλλά εκεί πάει η κουβέντα…

EDIT :Όπως είπε και nectar δεν θέλετε ΟΚ δεκτό τη άποψη μας όμως σαφώς και δικαιούμαστε να την έχουμε…

Last edited:
Κι επιτελους, αυτο με τα τηλεφωνα και τις πριβε επικοινωνιες δεν το καταλαβαινω. Ειμαστε φορουμ η οχι ?

Εμένα πάλι μου αρέσει όπως έχει τώρα , διότι εαν αποκτήσουν , ιδιαίτερα οι νέοι , την χρήση αυτή , το 99% των γκαλοπς θα έχουν θέμα ( 1η tv 2η tv 3 tv , ποια είναι η καλύτερη; )

Εμένα πάλι μου αρέσει όπως έχει τώρα , διότι εαν αποκτήσουν , ιδιαίτερα οι νέοι , την χρήση αυτή , το 99% των γκαλοπς θα έχουν θέμα ( 1η tv 2η tv 3 tv , ποια είναι η καλύτερη; )

Ε... θα πέφτει ψαλίδι... Ούτως ή άλλως...

Ε και? Τώρα δεν ρωτάνε ποια να πάρουν? Το γκάλοπ δηλαδή τι παραπάνω κακό κάνει? Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω...

Εδώ δεν είναι στρατός .........

Απόψεις είναι αυτές….άρα συμφωνείς με τη κλασική ερώτηση σε 500 διαφορετικα thread… λέω να πάρω την 40D3000 άποψη ? εεε 40 θέματα τρέχουν παράλληλα για την ιδια TV o τύπος ανοίγει νέο… ;)
To poll είναι εργαλείο για όσους πραγματικά θέλουν να γράψουν σε αυτό forum για την σωστή συλλογή πληροφορίας κλπ το ότι δεν είναι διαθέσιμο στους χρήστες και δε στους χρήστες που θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν το θεωρώ αρνητικό… τέλος, άποψη μου πάντοτε πρωσοπικη…

Προτιμώ να γράψω την άποψη μου , παρά να ψηφίσω χωρίς να απαντήσω ... θα γίνει ακόμα πιο απρόσωπο ...

Zeb προτιμάς το ψαλίδι σε 1000 ποστς την ημέρα ή την ανάρτηση 10 γκαλοπς την ημέρα; Εχω κάνει moding σε μικρότερο site και το ψαλίδι πήγαινε σύννεφο ...

Για τους νέους επισκέπτες μιλάω ντε , όχι οι παλιοί που έχουμε κατασταλάξει κάπως ...