Όπως έγραψε και προηγουμένως ο Γιώργος, μία είναι η λύση (συν την δημιουργία επιτέλους ενός ισχυρού καταναλωτικού κινήματος και οργανισμού, κι όχι το ρεζιλίκι να υπάρχουν σχεδόν δύο δεκάδες οργανώσεις που ουσιαστικά λίγα πράγματα μπορούν να προσφέρουν).
Παρεμπιπτόντως, οι αρμοδιότητες του Συνήγορου του Καταναλωτή μέχρι ποιου σημείου φτάνουν; Μπορεί να υποχρεώσει κάποια από τις εταιρείες να αλλάξει για παράδειγμα τον υπολογιστή, ή παραπέμπει σε δικαστήρια αν δεν υπάρξει συμφωνία;
Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι πολιτικό το θέμα. Πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία άμεσα, και να υποχρεώνει 2 χρόνια εγγύηση και άμεση αντικατάσταση σε βλάβη εντός 6μήνου. Το σπάσιμο στα 2 της νομοθεσίας (ένας νόμος στο αστικό δίκαιο για δικαιώματα του αγοραστή από τον πωλητή, και ένας περί "εγγυήσεων" του εισαγωγέα-κατασκευαστή) αφήνει τις εταιρίες να αυθαιρετούν κάνοντας μπαλάκι τον αγοραστή μεταξύ πωλητή αντιπροσώπου, και βασιζόμενοι στο ότι ο καταναλωτής δύσκολα πάει στο δικαστήριο (που κερδίζει 100%) αρνούνται τις ευθύνες τους στην πράξη...
Σήμερα, είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που εγώ είχα βλάβη σε συσκευή, και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα...
Αυτή την στιγμή έχω τρεχάματα με 2 εταιρίες... Μια με ένα λάπτοπ των 1700 ευρώ που με βλάβη σε 15 μέρες θέλουν να το επισκευάσουν στο Βέλγιο, και την γνωστή υπόθεση με κάτι τηλεοράσεις με "αυτοκόλλητα" βελτιωτικά.
Δηλαδή πρέπει να απασχολούνται συνεχώς τα δικαστήρια και οι υπηρεσίες του κράτους για τα αυτονόητα; Και στην πρώτη βλάβη ο καταναλωτής να τρέχει; Άλλη δουλειά να κάνει δεν έχει;
Παρεμπιπτόντως, οι αρμοδιότητες του Συνήγορου του Καταναλωτή μέχρι ποιου σημείου φτάνουν; Μπορεί να υποχρεώσει κάποια από τις εταιρείες να αλλάξει για παράδειγμα τον υπολογιστή, ή παραπέμπει σε δικαστήρια αν δεν υπάρξει συμφωνία;
Last edited: