άμα δεις retina, όλες οι άλλες συ φαίνονται λίγες.
βιάζεσαι ....
ρετινα οθόνη σημαίνει να μη βλέπεις pixel από μια λογική απόστασης θέασης.
και στο nexus 7 και στο ipad mini δυστυχώς βλέπεις... σε 1-2 χρονια όλα θα έχουν ρετινα οθόνη.
Είδες πίξελ στο 7αρι από κοντά? Εγώ δεν είδα. Και δεν είναι μόνο ο αριθμός των πίξελ. Έβγαλε μία λέξη η Απλ και την κάναμε ιερό δισκοπότηρο. Παίζουν και άλλα ρόλο εκτός από τον ξερό αριθμό πίξελ. Τα subpixels που απαρτίζουν τα κάθε πίξελ κύριως, ο τρόπος οδήγησης αυτών αλλά και άλλα. Το Galaxy S2 δίπλα στο Iphone 4 έχει σαφώς χειρότερη ανάλυση (ταπεινά 800χ480) και στα δικά μου μάτια έχει ανώτερη οθόνη από το 4. Και δεν κρίνω σαν hater, κρίνω σαν iphonάκιας που μόλις πήρα το S2 στα χέρια μου η πρώτη σκέψη ήταν "για να δούμε τη σαπίλα πουλάει η Σαμ σαν ναυαρχίδα (9ος/2011)". 2-3 μέρες ήταν αρκετές (και αρκετό ψάξιμο) για να καταλάβω ότι ο αριθμός πίξελ λέει κάτι αλλά όχι πάντα την αλήθεια για το τι ποιότητα προσλαμβάνουν τα μάτια μας. Και 1.5 χρόνο μετά έχοντας δει και άλλες "ανώτερες" οθόνες η απόψη παραμένει. Για αυτό (πέρα από το οικονομικό) δεν με συγκινεί κάποια νέα ναυαρχίδα (π.χ. S3 π.χ. Δυνατή ανάλυση με pentile τεχνολογιά. Δλδ "παλιά"). Η ρέτινα της Απλ είναι εξαιρετική, εξίσου εξαιρετική όμως είναι και η οθόνη του 7.βιάζεσαι ....
ρετινα οθόνη σημαίνει να μη βλέπεις pixel από μια λογική απόστασης θέασης.
και στο nexus 7 και στο ipad mini δυστυχώς βλέπεις... σε 1-2 χρονια όλα θα έχουν ρετινα οθόνη.
μεταξυ ipad mini kai nexus , εχεις στην πυσια να διαλεξεις "οικοσύστημα" και οχι συσκευή.
Σα συσκευες ειναι και οι 2 πολυ καλες.... αν εχεις πολλα προιοντα και υπηρεσιες apple (iphone, ipod, mac κλπ), τοτε θα σε δυσκολεψει λιγο η μετάβαση.
Την εκανα πριν λιγο καιρο , με ενα htc one x , πολυ καλη συσκευη, αλλα δεν αντεξα τις ελλειψεις του και τη κακη συνεργασια με mac.
Επισης , δεν υπαρχουν αρκετες υπηρεσιες που ηθελα, οπως itunes match, και αρκετες εφαρμογες δεν υπαρχουν καν στην Ελλάδα.
Οι εφαρμογες επισης σε android tablets ειναι απλα scaled up εκδοσεις των τηλεφωνων, και δεν εχουν καμια σχεση με τις αντιστοιχες εκδοσεις του ios (ακόμη).
Αν ομως δεν εχεις τετοιες απαιτησεις, το nexus ειναι αριστη επιλογή.
Πιο πολύ με ανησυχεί η ενδεχόμενη θολούρα, όχι τόσο το grid.
Επίσης, επειδή δεν έχω ιδέα από android... μουσική και αρχεία πως περνάς μέσα; Υπάρχει κάποιος αντίστοιχος πονοκέφαλος με το iTunes? Ή απλά παίζει drag n' drop?
Ρωτάω πάντα για out of the box, όχι με root κλπ, δεν πρόκειται να κάνω τέτοια πράγματα.
Ποιο ρουτ?? ΕΣΥ έχεις τον έλεγχο της συσκευής και όχι η εταιρία και κάποιο πρόγραμμα. Out of the box φυσικά. Πετάς μέσα ότι θες. Συνδέεις την συσκευή σε mass storage mode και την βλέπει σαν εξωτερικό δίσκο. Η βγάζεις απλά την κάρτα μνήμης και γράφεις εκεί. Την συνδέεις ασύρματα μέσω ρούτερ και από τον browser δίνεις και παίρνεις ότι θέλεις. Με ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα (VLC Direct PRO) έχεις πρόσβαση στον υπολογιστή σου και σε όλα τα αρχεία. Τα αναπαράγεις εκεί ή τα αναπαράγεις εκεί και τα βλέπεις στην οθόνη του κινητού. Γνωρίζοντας το Android το itunes και αυτή η φιλοσοφία (τουλάχιστον για μένα) θα γίνει μια κακή παρένθεση της προσωπικής σου τεχνολογικής εμπειρίας. Και μιλάω για σήμερα. Ίσως πριν 2 χρόνια να κάναμε άλλη κουβέντα. Τώρα όμως θεωρώ ότι έτσι είναι τα πράγματα.Πιο πολύ με ανησυχεί η ενδεχόμενη θολούρα, όχι τόσο το grid.
Επίσης, επειδή δεν έχω ιδέα από android... μουσική και αρχεία πως περνάς μέσα; Υπάρχει κάποιος αντίστοιχος πονοκέφαλος με το iTunes? Ή απλά παίζει drag n' drop?
Ρωτάω πάντα για out of the box, όχι με root κλπ, δεν πρόκειται να κάνω τέτοια πράγματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.