Google TV Streamer (4K)

Παιδια επειδη με ενδιαφερει. Τι χειροτερο εχει απο το shield pro που εχω; Το θελω για δευτερη συσκευη

Παιδια επειδη με ενδιαφερει. Τι χειροτερο εχει απο το shield pro που εχω; Το θελω για δευτερη συσκευη
στον επεξεργαστή σίγουρα
επίσης διαβάζω ότι το streamer δεν κάνει audio passthrough αλλά βγάζει pcm

Για τοπικά αρχεία κάνει; Έχει dedicated player ή αρχίζουν τα πειράματα με Android apps;
Εννοώ τα γνωστά auto frame rate/resolution .
google tv είναι, google tv apps έχει
frame rate είναι ανεξάρτητο από το app, γυρίζει αν το ζητήσει το app π.χ. netflix, kodi

google tv είναι, google tv apps έχει
frame rate είναι ανεξάρτητο από το app, γυρίζει αν το ζητήσει το app π.χ. netflix, kodi
Απλά η ερώτηση αλλιώς είναι, παίζει ταινίες από την αρχή ως το τέλος δίχως ορατά σπασίματα στο frame rate? Όχι αποσπασματικά, βελούδινη κίνηση από usb σε πολυκαναλο ήχο.

Δεν έχω παίξει τοπικά ταινίες. Μόνο από το nas και τις παίζει απροβλημάτιστα με Kodi και plex. vlc και mx player δεν έχω δοκιμάσει.
Όχι, δεν έχει dedicated player. Ό,τι εφαρμογή έχει το store.
Γενικά πάντως, λειτουργεί απροβλημάτιστα, είναι ταχύτατο και για δεύτερη συσκευή είναι εξαιρετικό (μετά το shield).

• Like
Reactions: Αντώνης-Κ
Σίγουρα αν μεταφέρεις στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο το αρχείο που θέλεις να κάνεις αναπαραγωγή. Έχει 32gb.

Με usb υπάρχουν hub που αναγνωρίζει. Έχω ένα anker που το βλέπει κανονικά αλλά δεν του έχω συνδέσει εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο να σου πω πώς παίζει.
Πάντως παλιότερα σε ένα chromecast sabrina δεν είχα καταφέρει να περάσω αρχεία με τον ίδιο τρόπο.

Κατέβασα την εφαρμογή της eon και ενώ την κατεβάζει κανονικά δεν την ανοίγει. Αναμένουμε μάλλον κάποιο patch της eon για το boxάκι.

Κατέβασα την εφαρμογή της eon και ενώ την κατεβάζει κανονικά δεν την ανοίγει. Αναμένουμε μάλλον κάποιο patch της eon για το boxάκι.
Τα ίδια. Την έβαλα απευθείας στην TV.

Δεν ξέρω εάν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση από προχθές που τη δοκίμασα και δεν έπαιζε. Το Σάββατο θα δοκιμάσω πάλι

• Like
Reactions: Totti10
Υπαρχει περιπτωση να μην το διορθωσουν αυτο το θεμα με την ΕΟΝ;Επειδη θελω να το αγορασω και εχω ενα φιλαρακι στο εξωτερικο(Γαλλια) που επιστρεφει ΣΚ μηπως του πω να μου το παρει,απλα με ενδιαφερει το ΕΟΝ

Λογικά κάποια στιγμή θα το φτιάξουν. Δεν αφορά μόνο την Ελλάδα νομίζω. Cosmote, Disney, Prime, Netflix, Stremio, Kodi, Ertflix και άλλα παίζουν μια χαρά. Vodafone TV δεν έχω δοκιμάσει.

• Like
Reactions: Totti10
Τελικα παρηγγειλα το Google streamer απο amazon.it.Πρωτη φορα που παραγγελνω απο amazon.it και μου βγαζει παραλαβη 20/12!!!!Τοσο γρηγορα ερχονται;;;Ισχυει;;;
Λυγιζα στο chromecast streamer αντι το shield καθαρα και μονο λογω χρηματων και επειδη η μονη χρηση που το θελω ειναι νετφλιξ,κοσμοτε,ντισνευ και Εον και οχι κατι παραπανω…Ελπιζω να φτιαξουν και την εφαρμογη εον να παιζει και αυτη