Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Καλημερα παιδια ψαχνω αυτοκινητα για τις πιστες historic car cup στο expert και για το grand turismo all stars και για το like the wind στο extreme και δεν ξερω τι να σας ζητησω υπαρχει καποιος που να με βοηθησει και να μου στειλει κατι να τις περασω γιατι προφανως θελω race car και δεν φτανουν τα λεφτα να αγορασω partyboy75 στο psn .Ευχαριστω για οσους βοηθησουν :a0210:

Συνονόματε μπορώ να σου στείλω αύριο το Ford GT40 του 67 που σου κάνει για τα ιστορικά. Και για τα άλλα μπορώ να σου στείλω κάτι αλλά το πιο δυσεύρετο είναι το ιστορικό. Αν θες κάτι άλλο πόσταρε.:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτ

Το πήρα (8C Competizione) ευχαριστώ, θα επιστραφεί σύντομα.

Επίσης μου έστειλε ο cupra330 (Σιμος) το Tuscan Speed 6, ευχαριστώ θα επιστραφεί σύντομα και αυτό.

Το 207 το θελεις η βρηκες?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτ

ευχαριστώ,το speed 6 εγώ στο έστειλα

Ουπς! Παρ' ολίγο να το στελνα αλλού, σόρρυ...

Συνονόματε μπορώ να σου στείλω αύριο το Ford GT40 του 67 που σου κάνει για τα ιστορικά. Και για τα άλλα μπορώ να σου στείλω κάτι αλλά το πιο δυσεύρετο είναι το ιστορικό. Αν θες κάτι άλλο πόσταρε.:2thumb22sup:
Ευχαριστω geopan για τα αλλα αν εχεις να μου προτεινεις κατι καλο ευχαριστως το δεχομαι το τρεχω και στα στελνω :2thumb22sup:

ΠΡΟΣ Leo06
Σ´ευχαριστώ για το TOYOTA 7.
Στο επέστρεψα μισή ώρα μετά αφότου το έλαβα. Πίστεύω να το πήρες και να μη το έστειλα πουθενά αλλού;

Last edited:
ΠΡΟΣ Leo06
Σ´ευχαριστώ για το TOYOTA 7.
Στο επέστρεψα μισή ώρα μετά αφότου το έλαβα. Πίστεύω να το πήρες και να μη το έστειλα πουθενά αλλού;

Ναι,το πείρα.Δεν το χρειαστηκες τελικά?

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Εχει κανεις το Mazda 787B Stealth?

Για μια μερα το θελω

psn: thanogr

Αυτό δεν ήταν στα συλλεκτικά?
Επειδή νομίζω οτι δεν σε αφήνει το σύστημα να τα στείλεις..

+1 δεν τα στελνει τα συλλεκτικα! ειχα δοκιμασει και 'γω να στειλω σε ενα φιλο...

Σε μιση ωριτσα περιπου θα το εχεις

Ευχαριστώ, πράγματι σε καλύπτει και το στοκ, του έριξα του δεύτερου (mini) 17''.
Θα Επιστραφεί σύντομα!

Αφου οπως λετε δεν μπορει να σταλεί τοτε θα αρκεστώ και με ενα Mazda 787B απλό τι να κανουμε. Αν και το stealth ειναι λιγο παραπανω.

Αφου οπως λετε δεν μπορει να σταλεί τοτε θα αρκεστώ και με ενα Mazda 787B απλό τι να κανουμε. Αν και το stealth ειναι λιγο παραπανω.

Έχω... Απλά υπομονή γιατί τρέχω endurance πάλι. Στείλε κι ένα mail psn ή Gtlife για να το θυμηθώ.

Ναι,το πείρα.Δεν το χρειαστηκες τελικά?
Βεβαίως και το χρειάστηκα, και τώρα πια το έχω και εγώ ( με τη γνωστή διαδικασία ).
Μήπως υπάρχει και κανένα Ford GT 40 του εξήντα κάτι....;

Βεβαίως και το χρειάστηκα, και τώρα πια το έχω και εγώ ( με τη γνωστή διαδικασία ).
Μήπως υπάρχει και κανένα Ford GT 40 του εξήντα κάτι....;

Έχω, αλλά προηγείται ο yiorgos για το ίδιο αυτοκίνητο και μετά ο =Silent= για το 787. Αυτό το όριο του ενός αυτοκινήτου την ημέρα είναι πολύ εκνευριστικό...:HTEHETH63:

...
έχω διπλό το vw με την θηριώδη δύναμη των 25 ps οπότε όποιος το θέλει το παίρνει και το κρατάει!
Να 'μαι κι εγώ.
Όποτε μπορείς στείλτο ρε συ.