Gran Turismo 5 (PS3)

Αυτοι με το 1':13'' ειναι που εχουν "κοψει" δρομο! Με ανακοινωση της η PD ειπε οτι θα μηδενιστουν οι χρονοι και θα διορθωθει η πιστα...

Εγω με λιγη προσπαθεια καταφερα και πηρα το χρυσο, για παρακατω το βλεπω λιγο δυσκολο, ειδικα με τον περιορισμο σε comfort λαστιχα.

Παντως το ολο event ηταν ωραιο, το παρακολουθησα με live streaming. :)

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Αυτοι με το 1':13'' ειναι που εχουν "κοψει" δρομο! :)

Τουλάχιστον στην στροφή δεξιά (στην αρχή) όπου αποφεύγεις τα λάστιχα, παρατήρησα ότι υπάρχει πολύ μεγάλο περιθώριο για "κλέψιμο"...:flute:

Εμενα μου εχουν μεινει το πρωταθλημα F1, καποια special events και τα endurance. Σιγα-σιγα ομως το προχωρω...το update περιμενω για τα in-game saves στα endurance.

Δεν εχει αναφερθει τι θα περιεχει το update, αλλα εφοσον αλλαζει απο ver. 1.xx σε 2.xx σιγουρα θα εχει μεγαλες αλλαγες! Επισης καποιοι απο το GT Academy ειπαν οτι αξιζει η αναμονη...

DLC ειναι το επιπροσθετο υλικο που θα μπορεις να κατεβασεις μεσω PSN (βλ. πιστες, αυτοκινητα, κτλ). Τωρα αν θα ειναι δωρεαν ή οχι ειναι αγνωστο προς το παρον!

Gran Turismo 5 Spec 2.0

Πολλές από τις νέες δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο επικαιροποιημένο πρόγραμμα
είναι αρκετά πρωτοποριακες, και θα ευχαριστήσει σίγουρα πολλούς οπαδούς της σειράς.

τη περιμενουμε να δουμε .

• Απλοποιημένη Εσωτερική άποψη εχει προστεθεί σε όλα τα πρότυπα αυτοκίνητα.
  • Στον έλεγχο του χρήστη η δυνατότητα αλλαγής του καιρού.
  • Προστέθηκε μια ρύθμιση που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε πολλαπλές ρυθμίσεις του αυτοκινήτου.
  • Spec 2.0. αρχικο βιντεο.
  • Improved UI usability and response.
  • Replay rewind και fast forward.
  • Δυνατότητα αποθήκευσης κατά τη διάρκεια ενός αγώνα
  • On line αγωνες (Δυνατότητα να περιορίσετε τους τύπους αυτοκινήτων μέσω της αναζήτησης).
  • B-Spec απομακρυσμένη αγώνες. τωρα θαμπορείτε να παίξετε από το GT.com (μια οθόνη γράφημα θα δείχνει τώρα τις αλλαγές στην κατάταξη αγώνα.).
  • Διευρυμένες δυνατότητες στης φωτογραφιες ταξιδιού . Μπορείτε να πάρετε τώρα μια φωτογραφία του αυτοκινήτου σε συνδυασμό με το avatar σας.
  • Προστέθηκαν 11 μοντέλα αυτοκινήτων NASCAR 2011.
  • Προστέθηκε το Nissan GT-R N24 Schulze Motorsport.
  • Βελτίωση της φυσικής και AI.
  • Υποστήριξη τιμονιου για την Logitec G25/G27.

και 1 εβδομαδα αργοτερα θα βγει dlc που θα περιλαμβανει αγωνιστικα αυτοκινητα
αλλα και νεα πακετα απο στολες και κρανη.

http://blog.eu.playstation.com/2011/10/05/gt5-functionality-update-2-0/

Last edited:
Gran Turismo 5 Spec 2.0

Πολλές από τις νέες δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο επικαιροποιημένο πρόγραμμα
είναι αρκετά πρωτοποριακες, και θα ευχαριστήσει σίγουρα πολλούς οπαδούς της σειράς.

τη περιμενουμε να δουμε .

• Απλοποιημένη Εσωτερική άποψη εχει προστεθεί σε όλα τα πρότυπα αυτοκίνητα.
  • Στον έλεγχο του χρήστη η δυνατότητα αλλαγής του καιρού.
  • Προστέθηκε μια ρύθμιση που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε πολλαπλές ρυθμίσεις του αυτοκινήτου.
  • Spec 2.0. αρχικο βιντεο.
  • Improved UI usability and response.
  • Replay rewind και fast forward.
  • On line αγωνες (Δυνατότητα να περιορίσετε τους τύπους αυτοκινήτων μέσω της αναζήτησης).
  • B-Spec απομακρυσμένη αγώνες. τωρα θαμπορείτε να παίξετε από το GT.com (μια οθόνη γράφημα θα δείχνει τώρα τις αλλαγές στην κατάταξη αγώνα.).
  • Διευρυμένες δυνατότητες στης φωτογραφιες ταξιδιού . Μπορείτε να πάρετε τώρα μια φωτογραφία του αυτοκινήτου σε συνδυασμό με το avatar σας.
  • Προστέθηκαν 11 μοντέλα αυτοκινήτων NASCAR 2011.
  • Προστέθηκε το Nissan GT-R N24 Schulze Motorsport.
  • Βελτίωση της φυσικής και AI.
  • Υποστήριξη τιμονιου για την Logitec G25/G27.

και 1 εβδομαδα αργοτερα θα βγει dlc που θα περιλαμβανει αγωνιστικα αυτοκινητα
αλλα και νεα πακετα απο στολες και κρανη.

http://blog.eu.playstation.com/2011/10/05/gt5-functionality-update-2-0/
Όλα αυτά πράγματι ωραία.
Αυτό όμως που ενδιαφέρει πάρα πολούς, όπως και εμένα δε το είδα :
τη δυνατότητα διακοπής και συνέχισης από το ίδιο σημείο των πολύωρων αγώνων στα endurance

Όλα αυτά πράγματι ωραία.
Αυτό όμως που ενδιαφέρει πάρα πολούς, όπως και εμένα δε το είδα :
τη δυνατότητα διακοπής και συνέχισης από το ίδιο σημείο των πολύωρων αγώνων στα endurance

-bye-

-bye-
Έχεις δίκιο, βλέπεις << ου γαρ έρχεται μόνο >>, και θέλω και games τρομάρα μου ( για τα ηλεκτρονικά το λέω μόνο )
icon12.gif

Πολύ χάρηκα με την επισήμανσή σου!
icon14.gif

Μακαρι να ισχυει αυτο για τους αγωνες endurance οπως μακαρι να ισχυει και για πρωταθλημα γενικα γιατι της f1 πχ ειναι τρελο πακετο.

Ευχαρηστα νεα παντως γενικα, αναμενουμε!

Ρε σεις εχει βγει; συνδεθηκα να τσεκαρω και κατεβαζει v2 1192MB!

Απ' ότι ξέρω, από σήμερα θα έπρεπε να είναι διαθέσιμο.
Το απόγευμα θα αρχίσει το κατέβασμα... (να βάζαν και καμιά καινούργια πιστούλα :party:, αλλά δεν νομίζω)

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

να βάζαν και καμιά καινούργια πιστούλα

Gran Turismo 5 DLC Coming October 18th, Includes Spa Francorchamps :Banane0:

http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-dlc-coming-october-18th-includes-spa-francorchamps/

Δυστυχως μονο μια και οχι τσαμπα (5$!), αρκετη ομως για να ξυπνησει το ενδιαφερον παλι... ας ελπισουμε να βγαλουν κι αλλες...

Δηλαδή, με λίγα λόγια, πουλάνε 5$ την πίστα.....ευτυχώς που υπάρχει και η παγκόσμια οικονομική κρίση διότι θα την πούλαγαν 10$!!!:rifle::rifle:

Sony Corporation....σκέφτεστε τίποτα χειρότερο??