Gran Turismo 5 (PS3)

καλημέρα σε όλους τους φίλους ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση τι διαφορες έχει το παιχνίδι όταν είναι σε platinum έκδοση

Καμία. Αν έχει κάποια διαφορά, θα είναι μικροπροσθήκη...

γεια σας παιδια θελω τα φωτα σας με τα save μου
ειχα το gt5 και το ετρεχα με cfw3.55 μια χαρα ειχα φτασει στο τελος του και ειπα να βαλω το true blue για να τρεχω και τα πιο καινουργια παιχνιδια και ετσι εβγαλα την cfw3.55 που ειχα,φριντισα να κανω copy ta save μου
τωρα που τρεχω το παιχνιδι με το trueblue δεν μπορω να βαλω τα save μου γιατι και μου ζηταει να τα σβησω,μπορω να κανω κατι να τα τρεξει κανονικα?

όταν λες ότι δε μπορείς να βάλεις τα save, δεν μπορείς να τα περάσεις στο ps3? αν ναι, περνα τα με ftp server....
το true blue τι λέει?

όταν λες ότι δε μπορείς να βάλεις τα save, δεν μπορείς να τα περάσεις στο ps3? αν ναι, περνα τα με ftp server....
το true blue τι λέει?
οχι περναει κανονικα στο ps3 αλλα τα βλεπει σαν αλλου user και λεει να τα διαγραψω
το true blue κατι δεν παει καλα σε μενα ακομα δεν εχω παιξει παιχνιδια καινουργια το dirt3 ***** μου βγαζει σφαλμα προσπαθω να βγαλω ακρη

Last edited by a moderator:
Παιδια ποια η διαφορα του GT 5 απο το GT prologe???τα φωτα σας!

Σχολιο απο youtube:
GT5 has better tire smoke, skid marks, camera shake, weather effects, damage and better sound.
GT5P has slightly better framerate and slightly better shadows.
Also,
GT5=1036 cars, 74 tracks.
GT5P=73 cars, 6 tracks.
Physics GT5>GT5P.
Το prologue εχω χρονια να το παιξω και δεν το θυμαμαι...

Last edited:
Η μέρα με την νύχτα δηλαδή.το πουλάει κάποιος το prologue και έλεγα να το πάρω.είχα παίξει βέβαια παλιότερα το GT 5 και βοηθάμε ότι το άλλο δεν θα το γουστάρω ........!

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Η μέρα με την νύχτα δηλαδή.το πουλάει κάποιος το prologue και έλεγα να το πάρω.είχα παίξει βέβαια παλιότερα το GT 5 και βοηθάμε ότι το άλλο δεν θα το γουστάρω ........!

Είναι σε τιμή χώμα το GT5 πλέον, δεν αξίζει να πάρεις το Prologue....

Μπορεί κάποιο καλό παιδί να μου θυμίσει πως κάνω export σε φλασάκι, φωτογραφίες που έχω τραβήξει στο GT5?:help:

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Μπορεί κάποιο καλό παιδί να μου θυμίσει πως κάνω export σε φλασάκι, φωτογραφίες που έχω τραβήξει στο GT5?:help:

:nurse:Απλο: Ξεκινας το παιχνιδι και πας στο αλμπουμ με τις φωτο σου. Επιλεγεις αυτη που θελεις, πατας τριγωνο και "export to xmb". Κανεις quit και πας στο photo του xmb menu. Επιλεγεις αυτη που θελεις, πατας ξανα τριγωνο και copy to usb. Κομπλε! :hippy:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Επιλεγεις αυτη που θελεις, πατας τριγωνο και "export to xmb"
Το είδα το "export to xmb" αλλά φοβήθηκα μην είναι η νέα λειτουργία που βγάζεις τις φωτό σου σε κοινή θέα... και απλός δεν είχα τέτοια πρόθεση.

πας στο photo του xmb menu
Αυτό φαντάζομαι βρίσκεται στο κεντρικό μενού του PS3.

Θα το δοκιμάσω το απόγευμα, χρειάζομαι μερικές καλές φωτό από κάποιο συγκεκριμένο τουτου. (απ' ότι φαίνεται μάλλον θα ξεσκονίσω τα πινέλα μου...:proud:)

Σ' ευχαριστώ γλαροπούλι (αν και θα σου πήγαινε ποιο πολύ το "Σοφή Κουκουβάγια")!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Αυτό φαντάζομαι βρίσκεται στο κεντρικό μενού του PS3.

Αυτο ειναι το κεντρικο μενου του PS3. (XMB=cross-media bar) Ειναι η γραφικη αναπαρασταση της sony που χωριζει τις κατηγοριες του μενου σε καθετες στηλες. (users,settings,photo,music κλπ.)

Παρακαλω :tee: (υπαρχει και σοφος γλαρος: Ιωναθαν Λιβινγκστον;))

Το "GT Academy 2012" παίζει για Ελλάδα? Εννοώ, μπορώ να το κατεβάσω να το δω? γιατί εγώ δεν το βρίσκω...:nounder: