Chrpep
AVClub Enthusiast
- 18 June 2010
- 1,200
καλημέρα σε όλους τους φίλους ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση τι διαφορες έχει το παιχνίδι όταν είναι σε platinum έκδοση
Καμία. Αν έχει κάποια διαφορά, θα είναι μικροπροσθήκη...
καλημέρα σε όλους τους φίλους ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση τι διαφορες έχει το παιχνίδι όταν είναι σε platinum έκδοση
οχι περναει κανονικα στο ps3 αλλα τα βλεπει σαν αλλου user και λεει να τα διαγραψωόταν λες ότι δε μπορείς να βάλεις τα save, δεν μπορείς να τα περάσεις στο ps3? αν ναι, περνα τα με ftp server....
το true blue τι λέει?
Παιδια ποια η διαφορα του GT 5 απο το GT prologe???τα φωτα σας!
Το prologue εχω χρονια να το παιξω και δεν το θυμαμαι...GT5 has better tire smoke, skid marks, camera shake, weather effects, damage and better sound.
GT5P has slightly better framerate and slightly better shadows.
Also,
GT5=1036 cars, 74 tracks.
GT5P=73 cars, 6 tracks.
Physics GT5>GT5P.
Η μέρα με την νύχτα δηλαδή.το πουλάει κάποιος το prologue και έλεγα να το πάρω.είχα παίξει βέβαια παλιότερα το GT 5 και βοηθάμε ότι το άλλο δεν θα το γουστάρω ........!
Μπορεί κάποιο καλό παιδί να μου θυμίσει πως κάνω export σε φλασάκι, φωτογραφίες που έχω τραβήξει στο GT5?:help:
Το είδα το "export to xmb" αλλά φοβήθηκα μην είναι η νέα λειτουργία που βγάζεις τις φωτό σου σε κοινή θέα... και απλός δεν είχα τέτοια πρόθεση.Επιλεγεις αυτη που θελεις, πατας τριγωνο και "export to xmb"
Αυτό φαντάζομαι βρίσκεται στο κεντρικό μενού του PS3.πας στο photo του xmb menu
Αυτό φαντάζομαι βρίσκεται στο κεντρικό μενού του PS3.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.