rebirthsp
Senior Member
Λιγο αργα δεν ειναι 23:30...? Προσωπικα αν ο αγωνας ξεκινα το αργοτερο 23:00 θα με βολεψει περισσοτερο.
Υ.Γ. Σας ειχα !!!
Υ.Γ. Σας ειχα !!!
Νομίζω ότι το παλιό σύστημα βαθμολογίας F1 είναι ότι πρέπει.
1. 10 βαθμοί
2. 6
3. 4
4. 3
5. 2
6. 1
Ενιαίο? Γιατί αν είναι ενιαίο δεν χρειάζομαστε βαθμούς απόδοσης.
Αν όχι ενιαίο τότε θα πρότεινα να βάλεις περιορισμό στο βάρος και στην ιπποδύναμη. Πχ 1200 κιλά και 450 ίπποι. Νομίζω ότι το παλιό σύστημα βαθμολογίας F1 είναι ότι πρέπει.
1. 10 βαθμοί
2. 6
3. 5
4. 3
5. 2
6. 1
Εννοεις φανταζομαι την περιοδο 1991-2002, γιατι απ'οτι βλεπω το συστημα εχει αλλαξει πολλες φορες.
Αυριο βραδακι θα ειναι κανενας μεσα?
Μπορει να μπορεσω να μπω
Γι' αυτό λέω παλιό!:wink1:
Αυριο βραδακι θα ειναι κανενας μεσα?
Μπορει να μπορεσω να μπω
Ποιο ειναι αυτο βρε συ, στο link της wiki που εβαλα εχει ολα τα συστηματα απο το 1950 μεχρι σημερα και δεν βλεπω σε κανενα ο τριτος να παιρνει 5 βαθμους? Μεχρι και το 2002, 4 παιρνει.
Ε καλά ντε, μην χτυπάς:slapface:!!! Εσύ μπήκες στη διαδικασία και το έψαξες, εγώ έγραψα ότι νόμιζα πως θυμόμουν τρομάρα μου!!! Αλτσχάιμερ βλέπεις, πάει με την ηλικία.
Βρε τον Θάνο!!!Αν είναι σχετικά αργά, ίσως και εγώ.
Αδερφε!!!!
Ασε και εχω να μπω 2 χρονια στο psn.
Παρολα αυτα παιζω gt5 σε κονσολα φιλου σχεδον καθε βδομαδα.
Αμα προκανω αυριο το βραδυ θα μπω να κανουμε καμια γυρα
Βtw η συλλογη πως παει?
Αδερφε!!!!
Ασε και εχω να μπω 2 χρονια στο psn.
Παρολα αυτα παιζω gt5 σε κονσολα φιλου σχεδον καθε βδομαδα.
Αμα προκανω αυριο το βραδυ θα μπω να κανουμε καμια γυρα
Βtw η συλλογη πως παει?
Λιγο αργα δεν ειναι 23:30...? Προσωπικα αν ο αγωνας ξεκινα το αργοτερο 23:00 θα με βολεψει περισσοτερο.
Υ.Γ. Σας ειχα !!!![]()
Συμφωνώ μαζί σου Στάθη, θα μπορούσαμε να ανοίγουμε το δωμάτιο ακόμα και 22:00 και να ξεκινάμε τον αγώνα 22:30 ή 22:45. Έτσι θα έχουμε και λίγο χρόνο να ηρεμήσουμε πριν κοιμηθούμε (εγώ χρειάζομαι τουλάχιστο μία ώρα για να μου φύγει η ένταση!)
Είστε όλοι σύμφωνοι να μεταθέσουμε κατά μία ώρα (22:00) τη διαδικασία έναρξης?
Ορίστε και ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ για να ευφρανθεί η ψυχή μας...
Ελπίζω η τελευταία φωτογραφία να μην είναι το τετακέ μου στην ευθεία ...:argh:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.