GT5 RACES in AVclub!

Απάντηση: Re: GT5 RACES in AVclub!

Εγώ πάντως είμαι ακόμα στη δουλειά... Χλωμό με βλέπω για σήμερα.:goodnight:

Θα σε περιμένουμε, 20λεπτος αγώνας είναι, θα τον αντέξεις!

Σόρρυ παίδες, μπήκα σπίτι 21:45. Μέχρι να κάνουμε μπάνιο (έχω και τις μικρές...) πήγε 11:00 ή ώρα και δεν το σκέφτηκα να πω την αλήθεια να ενημερώσω κανέναν. Σόρρυ και πάλι.

Ο χθεσινος αγωνας ηταν το κατι αλλο...δυστυχως ομως καποιοι εκμεταλλευτηκαν στο επακρο την ελλειψη ποινων και εκαναν απιστευτες καγκουριες,που πηγε το ευ αγωνιζεσθαι κυριοι?, με στοχο τους να μην καταφερω να παρω τους πολυτιμους βαθμους της δευτερης θεσης (η πρωτη ειναι ρεζερβε,ε Τασο? btw :a0210:),δεν πειραζει ομως,θα βρω την δυναμη και θα τους περασω βαθμολογικα στους αγωνες που ερχονται...

ps. Μην ανεβασεις το replay!!! :flipout::flipout::flipout:

ps. Μην ανεβασεις το replay!!! :flipout::flipout::flipout:

Γιατί έχεις κάτι να φοβηθείς??? :flipout::flipout::flipout:

Λοιπόν χωρίς σχόλια... (άστο, άστο καλύτερα...)

chamonixr.jpg

chamonix2.jpg

chamonix1.jpg

chamonix3.jpg

Γεια σας παιδια και χιλια συγνωμη για χθες που δεν πηρα μερος. Ειχα προβλημα στη δουλεια και δεν μπορεσα να ερθω. Τουλαχιστον θα επρεπε να ειδοποιησω οτι δεν μπορουσα. Απο τις εικονες που βλεπω πρεπει να ειχε καλο χαβαλε ο αγωνας. Sorry παιδια και δεν θα ξανασυμβει....

Παρολο που ειχα αμφιβολιες περι χιονιου, τελικα ηταν ωραιος αγωνας με αρκετο χαβαλε. Εγω το διασκεδασα παντως. Ισως το οτι ημουν πολυ κοντα με τον Τασο σε ολη τη διαρκεια του αγωνα επαιξε ρολο. Τελικα δεν καταφερα να περασω, αφου οσες φορες και να το προσπαθησα,ξεφευγε. Τον χτυπησα και καμια δυο φορες κατα λαθος απο πισω :frusty:, αλλα δεν το εκανα επιτηδες και γι´αυτο δεν προσπερασα κιολας. (Sorry Tασο, αλλα το φρενο στο χιονι δεν μπορουσα να το υπολογισω τοσο καλα).

Πισω πρεπει να γινοταν χαμος. Θα τα δω στο replay οταν βρω λιγο χρονο...

Αρη αν μπορεσεις να ανακοινωσεις σημερα το αμαξι και τα υπολοιπα για τον επομενο θα με βοηθουσε,μιας και μονο σ/κ μπορω να κανω δοκιμες.

1:50:489 με τιμονι και 1:57:700 με χειριστηριο, με ρ/φ3 περιπου 120+ λιτρα...:music-smiley-005:

ΥΓ. αφηστε τις γκρινιες... :flipout:

Last edited:

Θελει να με δαγκωσει αλλα μολις της ειπα οχι,συμμορφωθηκε...:operator:

Μια χαρα ειναι,να φανταστω ρ/φ3?

Ναι, θα κάνουμε 2 pitstops κυρίως λόγο βενζίνης...

ΟΧΙ(α)....:beee:

...να σε φάει:beee:

1:50:489 με τιμονι και 1:57:700 με χειριστηριο, με ρ/φ3 περιπου 120+ λιτρα...:music-smiley-005:

ΥΓ. αφηστε τις γκρινιες... :flipout:

Τώρα εγώ φταίω? Αφού με κουρδίζεις!
dsc02445bz.jpg