δεν τά βαζε κι αυτός ο ...χριστιανός σε βάσεις όπως αυτός να τα αλλαζουμε κι ευκολα...
Επειδη σε βλεπω να περνεις καινουργιο κοιτα και αυτο
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260476332066&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
Δηλαδη φιλε Γιωργο του προτεινεις τωρα κατι αμφιβολο (σχετικο παντα), αντι για το σιγουρο (σχετικο παντα) ?
Και σε διπλασια τιμη?
Εγω τελικα εχω φτασει να πιστευω οτι κατι απο τα mods "χτυπησε" και πρεπει να γινει back tracking ή back tracing για οποιον το προτιμαει διαφορετικα.
Επιστροφη των αλλαγων , αν ειναι εφικτο, και οπου, και διαπιστωση της προβληματικης βαθμιδας... Ειδικα εφ'οσον με αλλαγες σε hw παρατηρειται διαφορα...
Υ.Γ. Απο ηλεκτρονικα δηλωνω σκραπας, απλα το αναλυω λογικα και εχω μια γνωμη, τιποτα παραπανω.
Χθες βλεποντας ότι το πρόβλημα μάλλον δεν ειναι ευκολο να λυθεί, παρείγγειλα το προτελευταίο κομμάτι. Το πήρα πιο ακριβά αλλά και πάλι πιστεύ ότι δεν ειναι ακριβό γι αυτό που προσφέρει. Ε τι να κάνουμε, βαζοντας το κολλητήρι στην πρίζα, παιρνουμε και τα ρίσκα μας. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσω να φτιάξω το χαλασμενο γιατί αξίζει. Δεν ξέρω αν ειναι εφικτό να αλλάξω ακόμα και τα chip. Ισως κοβοντας τα ποδαράκια και ρουφώντας τα απομεινάρια με την τρόμπα? Παντως για να κάνω roll back τις αλλαγές δεν ειναι δυσκολο αλλά δεν εχω κανει και τιποτα ιδιαίτερο. Αντικατασταση των πυκνωτών του ψηφιακου σταδιου με oscon και εξοδο απ ευθείας απο το τσιπ με δυο πυκνωτές. Με πολύ σύντομες κολλήσεις και χωρίς να ταλαιπωρήσω μηχανικά την πλακέτα αφου δεν προσπαθησα να λυγίσω ποδαρακια κολλημένων πυκνωτών. Ηδη εχω αντικαταστήσει τους μισους πυκνωτές με αλλους αλλα τίποτα. Ισως να την άκουσε καποιο τσιπακι με το λαθος που εκανα στις τροφοδοσίες συνδεοντας τον τελεστικο της διατρητης, η τυχαία, αστοχία υλικου δηλαδή.
Σκεφτηκα και καποιο απο τα παρακάτω
http://cgi.ebay.co.uk/Upsampling-24...emQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4cedafda4c
http://cgi.ebay.co.uk/Hi-End-24-192...emQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item1c0ce1cf34
που πιστεύω ότι αξίζουνε γιατι φοράνε το ίδιο receiver και σου δινουν την δυνατότητα να βαλεις οποιο συμβατό dac γουστάρεις (και το 4397). Φοράνε και 5 regulators (και το ενα εχει και 317)
Εφόσον υπήρχε διαθεσιμο το "κινεζάκι" όμως προτίμησα την πεπατημένη. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι τα δυο παραπάνω εχουν potential. Αυτο που προτείνει ο Γιώργος ειναι καλή περίπτωση αλλά εχει ενα μείον για μένα: θα χρειαστεί σιγουρα καινουργιο τροφοδοτικό το οποίο δεν χωράει στο υπαρχον κουτί, αρα πανε χαμένα και το κουτί και το power adaptor που σου δινει. Να βαλω τροφοδοσία σε ξεχωριστό κουτί δεν μου αρεσει, θελω τις συσκευές μου πιο συμπαγείς. Φοράει όμως καλά τσιπάκια και για καποιον που δεν είναι τόσο της "μόντας", είναι πιστεύω καλή περίπτωση.
Δεν ξερω τι αλλο να δοκιμάσω τωρα στο "χαλασμένο" μου..
από ποιόν? εγω εναν ειχα βρει που ειχε δυο κομμάτια. Τωρα βλεπω ότι πουλάει ενα.
:worshippy:με γειές με γειές :aktion033:
μπα.. μάλλον χλωμο - πολυ πολυ να χες κάψει τον τελεστικό.. εμένα το τσακ τσακ μ ακούγεται σαν να ξελοκάρει και μετά να ξανακλειδώνει το receiver για κάποιο λόγο.
εκτός αν βέβαια τράβηξες καμία +/- 15 v στο ground.. τσεκάρισες μήπως έχει φάει κάνα track?
Να ξέραμε πως είναι μέσα...
Πάντως σας είπα κάπου υπάρχει με 28 ευρώ και μεταφορικά μέσα μόνο η κάρτα, αν έχετε τροφοδοτικά, είναι η φτηνότερη προσέγγιση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.