H σφαγή του dac...

180 με μτσ και έξτρα πυκνωτές.
Κάτι λιγότερο από 140 χωρίς αυτά...(αν τα έχεις..)

και μη χαίρεσαι που λένε 245 ντάλαρς....
Θες τροφοδοσίες, θες i/v ....

εγώ πχ αν θελήσω θα πρέπει να σκάσω 245.
Γιατί ήδη τα ρέστα τα έχω καβαντζάρει...

και μη χαίρεσαι που λένε 245 ντάλαρς....
Θες τροφοδοσίες, θες i/v ....

εγώ πχ αν θελήσω θα πρέπει να σκάσω 245.
Γιατί ήδη τα ρέστα τα έχω καβαντζάρει...

καλα με τις τροφοδοσίες, αναμενόμενο.

αλλά τι Ι/V ? δεν εχει βολτατζ άουτ ο νεοπας? νομίζω ειναι μια απο τις διαφορές με το παλιο. λαθος κανω?

στο λεω εγώ εκ πείρας.
Μόνο του θα παίζει όπως παίζει το κινέζικο.
όχι ηχητικά, αλλά ...αναιμικά ανίσχυρα....
Ήδη ακούστηκαν τέτοια σχόλια γιά το 1.4 βολτ.
Αυτό βγάζει και πιό λίγο..

Μόνο του έπαιζε και το δικό μου βουβάλι.
Είδες όμως τι του έβαλα και που έφτασα στο τέλος.
Και γιά να το δουλέψεις σωστά θέλεις δυό τάσεις, δυό καλές τροφοδοσίες γιά το ίδιο και μετά πάμε στα αναλογικά στάδια...

και το δικό μου έχει βόλταζ αουτ.
όμως έτσι αποδίδει άντε βιαστικά, με 80 τον κινέζο, 85 σκέτο βουβάλι, 95 με τα i/v του και 120 με τη λάμπα....

κοίτα, ενα τελικό στάδιο θα το φτιάξω στο κινεζάκι ετσι για το γαμώτο. Μαλλον προσανατολίζομαι στην λύση του Κώστα, γιατι (αφαιρώντας τον τελευταιο 3n3) εχει αισθητά καλύτερη συμπεριφορά και από το (πειραγμένο α λα artofsound) μαμά στάδιο, και απο αυτό, και απο το τελικό του evaluation board του 4397. Αυτό που σκεφτομαι είναι αν θα το κάνω on board οπως ο Κώστας ή σε διάτρητη. Σκεφτομαι μήπως το layout της πλακέτας επηρρεαζει το crosstalk, γιατι βλεπω ανεξαρτήτως opamp ότι παιρνει την ανιούσα όσο ανεβαίνει η συχνότητα (εικονα συχνή αλλά οχι και standard). Δεν ακουστα και τον Κώστα να πετάει απο την χαρά του σχολιάζοντας το αποτέλεσμα βεβαια..

αμα πάρω την λάμπα του gigawork αντιγραφή του fidelity λεει τίποτα ή καμία σχέση με την δικιά σου?

και το δικό μου έχει βόλταζ αουτ.
όμως έτσι αποδίδει άντε βιαστικά, με 80 τον κινέζο, 85 σκέτο βουβάλι, 95 με τα i/v του και 120 με τη λάμπα....

μάιστα.. και κάτι χαλαρά μπάσα με την λαμπα που συζητάγατε?

ό,τι και να κάνετε (πιστεύω και γνώμη μου) με τελεστικούς στον κινέζο θα έχει ένα άνω όριο. Η μόνη του ελπίδα να βλετιωθεί περισσότερο από την ξερή του έξοδο είμαι σίγουρος ότι είναι η λάμπα.

Το στάδιο του γιγα αντιγραφή του φιντελιτυ είναι μπάφερ και όχι i/v.
Η λάμπα που βάλαμε εγώ (και ο Βασίλης που την ανακάλυψε) λειτουργεί σαν v stage ή i/v stage, ενώ το άλλο παίρνει από line έξοδο.
Από οσο είδα, ο άλλος κινέζος (γιγα) το κολλάει στο line out μετά τους τελεστικούς...οπότε?

δεν ξέρω σίγουρα τι κάνει ο γίγας, αλλά σίγουρα το δικό μας είναι αλλιώς.
(και εννοείται σε υλικά είναι αλλού...)

"Does not include tube."

ουτε την λαμπα δεν δινει ο πίτουρας ? ποσο εχουν οι λαμπες (και ποιες) ?

επίσης κινέζος + λαμπα vs βουβάλι + λάμπα τι βαθμους βαζεις?

κοίτα αυτοί οι βαθμοί είναι αυθεραισίες του ποδαριού, και θα γελάνε πολλοί, αλλά στα δίνω γιά να σου δώσω μιά ιδέα.
Δυστυχώς ακόμα την λάμπα στον κινέζο δεν την έβαλα, αλλά...πού θα πάει.
Θα το δώ.

Ενα θα σου πω...
προχτές έβλεπα στο σύστημα ενός μέλους εδώ, ένα σουπερ χαινετ cd player με λαμπάτο στάδιο...κάπου 4000....
Βρήκα τη φωτό του και είδα...εν ολίγοις ένα οδηγό από πισί σχεδόν, μιά πλακέτα γιά το dac (κάποιο balanced ήταν), μιά διπλή λάμπα σαν τη δική μου γιά balanced και δυό μετασχηματιστάκια....
ααα και ένα μουράτο κουτί...πολύ μουράτο.
Ο άνθρωπος είναι υπερευχαριστημένος και τον πιστεύω.
Την διαφορά την κάνει η λάμπα... Και φαντάζομαι αυτό δεν έχει καν βουβάλι...

κοίτα αυτοί οι βαθμοί είναι αυθεραισίες του ποδαριού, και θα γελάνε πολλοί, αλλά στα δίνω γιά να σου δώσω μιά ιδέα.
Δυστυχώς ακόμα την λάμπα στον κινέζο δεν την έβαλα, αλλά...πού θα πάει.
Θα το δώ.

..

ας γελάνε.

ΑΚΟΜΑ δεν την εβαλες????? εχεις δουλεια το σαββατοκύριακο. Σα να τεμπελιάζεις μου φαίνεται :flipout:

θα ειναι ενδιαφέρον τεστ.

http://www.diyhifisupply.com/catalog/99

δίνεις άλλα 45 και παίρνεις τη λαμπίτσα και τους δυό ομπλιγκάτους....

και τρία στον ταχυδρόμο.

Σου υπογράφω ότι χωρίς τους ομπλιγκάτους (φοράει άλλους ομπλιγκάτους) πέφτει σαγόνι.
Αλλά με 30 δολαριάκια ακόμα....μέλι.....

και σου βγαίνει 185 ευρώ.
Εννοείται αν έχεις ένα μτσ, και άλλους πχ βαρβάτους πυκνωτές paper in oil και δεν συμμαζεύεται γλυτώνεις. ή αν έχεις και τη λάμπα.
αυτός λέει ότι με ένα μτσ δουλεύεις δυό στάδια