Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: H σημερινή κυβέρνηση...............
Η προσπάθειά σου να αυτοχαρακτηριστείς,δεν πιάνει τόπο,γιατι ουδεις σε χαρακτήρισε..Αντιθέτως εσύ τοκανες.
Δεν απολογούμαι...Ξεκαθαριζω και διευκρινιζω.περι Mega και Αλαφουζου...
Κανενα προβλημα αν επιπλευσει και η αποψη πώς το καλυτερο κομμα ειναι η Χρυσή Αυγή..
Απλά θα δινονται οι αναλογες απαντησεις...Και οταν δινονται οι αναλογες απαντησεις και πάλι η ''επικληση'' της παρεμβασης της διαχειρισης δεν θα εισακουεται.
Αυτά.

Πρωτα απ ολα ο συνεχισμος του περι bullying ειναι καθαρα flame. Ικανοποιηθηκα με την απαντηση που εδωσε ο superfly που εξηγησε οτι δεν εννοει εμενα. Η απαντηση ηταν προς τον MacZab που το ανεφερε και αυτος αυθαιρετα. Τωρα εσυ πως το παιρνεις και το διογκωνεις μην τυχον και επιπλευση αλλη αποψη, μονο εσυ το ξερεις.
Και μην απολογείσαι που δεν εισαστε (γιατι βεβαιως εχω αλλη αποψη αρα ειμαι εκτος) ουτε Αλαφουζικος ουτε Mega. Δεν σας (ειπαμε, ειμαι εκτος) κατηγορισε κανενας. Τουλαχιστον οχι εγω. Εκτος αν ειναι απ τα bullying που λέγαμε.
Θα βγουμε και μαλακες και φασιστες επειδη ειπαμε κατι διαφορετικο δηλαδη.
Η προσπάθειά σου να αυτοχαρακτηριστείς,δεν πιάνει τόπο,γιατι ουδεις σε χαρακτήρισε..Αντιθέτως εσύ τοκανες.
Δεν απολογούμαι...Ξεκαθαριζω και διευκρινιζω.περι Mega και Αλαφουζου...
Κανενα προβλημα αν επιπλευσει και η αποψη πώς το καλυτερο κομμα ειναι η Χρυσή Αυγή..
Απλά θα δινονται οι αναλογες απαντησεις...Και οταν δινονται οι αναλογες απαντησεις και πάλι η ''επικληση'' της παρεμβασης της διαχειρισης δεν θα εισακουεται.
Αυτά.