H σημερινή κυβέρνηση...............

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: H σημερινή κυβέρνηση...............

Πρωτα απ ολα ο συνεχισμος του περι bullying ειναι καθαρα flame. Ικανοποιηθηκα με την απαντηση που εδωσε ο superfly που εξηγησε οτι δεν εννοει εμενα. Η απαντηση ηταν προς τον MacZab που το ανεφερε και αυτος αυθαιρετα. Τωρα εσυ πως το παιρνεις και το διογκωνεις μην τυχον και επιπλευση αλλη αποψη, μονο εσυ το ξερεις.

Και μην απολογείσαι που δεν εισαστε (γιατι βεβαιως εχω αλλη αποψη αρα ειμαι εκτος) ουτε Αλαφουζικος ουτε Mega. Δεν σας (ειπαμε, ειμαι εκτος) κατηγορισε κανενας. Τουλαχιστον οχι εγω. Εκτος αν ειναι απ τα bullying που λέγαμε.
Θα βγουμε και μαλακες και φασιστες επειδη ειπαμε κατι διαφορετικο δηλαδη.

Η προσπάθειά σου να αυτοχαρακτηριστείς,δεν πιάνει τόπο,γιατι ουδεις σε χαρακτήρισε..Αντιθέτως εσύ τοκανες.

Δεν απολογούμαι...Ξεκαθαριζω και διευκρινιζω.περι Mega και Αλαφουζου...

Κανενα προβλημα αν επιπλευσει και η αποψη πώς το καλυτερο κομμα ειναι η Χρυσή Αυγή..

Απλά θα δινονται οι αναλογες απαντησεις...Και οταν δινονται οι αναλογες απαντησεις και πάλι η ''επικληση'' της παρεμβασης της διαχειρισης δεν θα εισακουεται.

Αυτά.-bye--bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: H σημερινή κυβέρνηση...............

Η προσπάθειά σου να αυτοχαρακτηριστείς,δεν πιάνει τόπο,γιατι ουδεις σε χαρακτήρισε..Αντιθέτως εσύ τοκανες.

Δεν απολογούμαι...Ξεκαθαριζω και διευκρινιζω.περι Mega και Αλαφουζου...

Κανενα προβλημα αν επιπλευσει και η αποψη πώς το καλυτερο κομμα ειναι η Χρυσή Αυγή..

Απλά θα δινονται οι αναλογες απαντησεις...Και οταν δινονται οι αναλογες απαντησεις και πάλι η ''επικληση'' της παρεμβασης της διαχειρισης δεν θα εισακουεται.

Αυτά.-bye--bye-

Προφανως παιζω σε καποιο διαγωνισμος εντυπωσεων και δεν το εχω καταλαβει.

Προσπαθω να αυτοχαρακτιριστω κιολας.....μαιστα. Μιλας σοβαρα ή παιζεις με τα νευρα μου? Οταν ζητας "συγνωμη" που δεν εισαι αλαφουζος απαντωντας σε εμενα, εννοεις οτι σε κατηγόρησα ως τετοιο. Αν οχι, προσεχε τι γραφεις και πως το γραφεις.

Αν θες να απαντησεις σε καποιους αλλους μην κανεις quote δικο μου μηνυμα και δικα μου γραπτα αναφέροντας Χρυσες Αυγες και π@π@ριες. Η απαντας σε μενα η οχι.

Λιγος σεβασμος

Απάντηση: Re: H σημερινή κυβέρνηση...............

Σε αυτό κάνεις λάθος. Το φόρουμ αυτό από την ίδρυσή του είχε κοινωνική και πολιτικη θεματολογία. Με αυτή τη σειρά. Δεν ήταν ποτέ αποστειρωμένο.

Να θυμίσω τα θέματα προ των εκλογών του 2007, του 2009; Για τα εθνικά θέματα; Για τόσα άλλα;

Εσύ γιατί νομίζεις ότι συμβαίνει το αντίθετο;

Χαιρομαι που το επιβεβαιώνεις...

Εκλογές,φωτιές σε Ηλεια-Μεσσηνια, βιβλιο Ιστοριας ,πάμπολλα θέματα για την εξωτερική πολιτική και πολλά άλλα.

Οκ..Μερικοι απλά εχουν πάθει αμνησια ...

Re: Απάντηση: Re: H σημερινή κυβέρνηση...............

Οκ..Μερικοι απλά εχουν πάθει αμνησια ...

εχουμε και αμνησια τωρα. Ευχαριστω για την διαγνωση.

Παλι καλα δηλαδη που δεν θες να χαρακτηρισεις, τι αλλο θα ακουγα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: H σημερινή κυβέρνηση...............

Προφανως παιζω σε καποιο διαγωνισμος εντυπωσεων και δεν το εχω καταλαβει.

Προσπαθω να αυτοχαρακτιριστω κιολας.....μαιστα. Μιλας σοβαρα ή παιζεις με τα νευρα μου? Οταν ζητας "συγνωμη" που δεν εισαι αλαφουζος απαντωντας σε εμενα, εννοεις οτι σε κατηγόρησα ως τετοιο. Αν οχι, προσεχε τι γραφεις και πως το γραφεις.

Αν θες να απαντησεις σε καποιους αλλους μην κανεις quote δικο μου μηνυμα και δικα μου γραπτα αναφέροντας Χρυσες Αυγες και π@π@ριες. Η απαντας σε μενα η οχι.

Λιγος σεβασμος

Δεν καταλαβα σε τι να σε σεβαστώ??

Και το υφακι της ''απαίτησης '' εκει που σε παίρνει..Εσυ δεν έγραψες περί '' θα μας πειτε φασιστες και μαλακες""??Ε αυτο αναιρεσα...Την συγνωμη οτι δεν ειμαστε Mega ή Αλαφουζος την ειδες ή την φαντάστηκες?? Το sorry δηλώνει επιταση της αρνησης και οχι απολογια..

Παπαριές καταλαβαινεις εσύ..

Το παραδειγμα περι πλειοψηφιας της Χρυσης Αυγής και οτι και παλι θα δινονταν αναλογες απαντήσεις προφανως και δεν αναφεροταν σε σένα εκτος αν εχεις την μύγα.

Απ´εκει και πέρα ολα τα υπολοιπα που τσαμπουνάς περί τού ''κακού '' που θα κανει στο φορουμ ,που τωρα ''αιφνης'' το θυμηθηκες, στο διεψευσε και ο Βλασης σε αλλο ποστ ..

Αναλογα θεματα εχουν συζητηθει πάμπολλα και μάλιστα εντελως ξεχωριστά απο τις λοιπες κατηγοριες..

Οποτε αν δεν σού αρέσουν απλά δεν κανεις κλικ σε αυτά..So simple.

Last edited:

εχουμε και αμνησια τωρα. Ευχαριστω για την διαγνωση.

Παλι καλα δηλαδη που δεν θες να χαρακτηρισεις, τι αλλο θα ακουγα

Kαι πώς καταλαβες οτι αυτο παει σε σένα??

εισαι απαραδεκτος

Περι της ταμπακιερας τίποτα..
Πάντως οταν τελειώνουν τά ''επιχειρήματα'' περί ''κακού που θα παθει το φορουμ'' και τα υπολοιπα αρχιζει το τσάμικο.
Λες να ιδρωσα με αυτο που γράφεις??

Αμα γουστάρεις την προτροπή εξοντωσης ολων των Δ.Υ. υπάρχει και το site της Καθημερινής...No problem.-bye--bye--bye-

Ε καί?

Η απάντησή του ήταν συνολική υπενθυμιση σε οσους δεν θυμούνται την θεματολογια της παρουσης κατηγοριας...

Αμα δεν σου αρεσει η θεματολογια μην μπαίνεις...

Δεν ειναι υποχρεωτικό.

Re: Απάντηση: Re: H σημερινή κυβέρνηση...............

Περι της ταμπακιερας τίποτα..

Λες να ιδρωσα με αυτο που γράφεις??

Αμα γουστάρεις την προτροπή εξοντωσης ολων των Δ.Υ. υπάρχει και το site της Καθημερινής...No problem.-bye--bye--bye-

Κατι δεν εχει καταλαβει καλα γιατι δεν βγαινει νοημα. Το οτι ειπα την αποψη μου οτι περι πολιτικων συζητησεων και φορουμ = Αμα γουστάρεις την προτροπή εξοντωσης ολων των Δ.Υ. υπάρχει και το site της Καθημερινής

Μεγαλε πως το κανες αυτο...?

Κατι δεν εχει καταλαβει καλα γιατι δεν βγαινει νοημα. Το οτι ειπα την αποψη μου οτι περι πολιτικων συζητησεων και φορουμ = Αμα γουστάρεις την προτροπή εξοντωσης ολων των Δ.Υ. υπάρχει και το site της Καθημερινής

Μεγαλε πως το κανες αυτο...?

Οπως και εσύ συμπερανες οτι ''θα κανουν κακο στο φορουμ'''μεγάλε.

Τοσα χρονια πάντως δεν έκαναν...Λες να κανουν τώρα με τους δοσιλογους που τους φτυνει ολη η Ελλάδα??Χλωμό.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: H σημερινή κυβέρνηση...............

Οπως και εσύ συμπερανες οτι ''θα κανουν κακο στο φορουμ'''μεγάλε.

Τοσα χρονια πάντως δεν έκαναν...Λες να κανουν τώρα με τους δοσιλογους που τους φτυνει ολη η Ελλάδα??Χλωμό.

Σπυρο, ασκοπη κουβεντα
3 χρονια εδω μεσα εχω νομιζω δικαιωμα να λεω την αποψη μου περι του φορουμ. Αν το εκανα κακοπροαιρετα θα ειχες καθε λογο, αλλα δεν εχεις και απλα γουσταρεις τις εντυπωσεις. Δικες σου, χαρισμα σου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: H σημερινή κυβέρνηση...............

Σπυρο, ασκοπη κουβεντα
3 χρονια εδω μεσα εχω νομιζω δικαιωμα να λεω την αποψη μου περι του φορουμ. Αν το εκανα κακοπροαιρετα θα ειχες καθε λογο, αλλα δεν εχεις και απλα γουσταρεις τις εντυπωσεις. Δικες σου, χαρισμα σου

Δεν σου αφαιρεσε κανεις το δικαιωμα..

Απαντησες παίρνεις σε οσα καταλογιζεις ή θεωρείς...

Οπως εσύ τοποθετεισαι παίρνεις και απαντησεις ..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: H σημερινή κυβέρνηση...............

Δεν σου αφαιρεσε κανεις το δικαιωμα..

Απαντησες παίρνεις σε οσα καταλογιζεις ή θεωρείς...

Οπως εσύ τοποθετεισαι παίρνεις και απαντησεις ..

Κανεις μεγαλος λαθος αν επαιρνα απαντησεις ΟΠΩΣ τοποθετουμε δεν θα ειχα κανενα προβλημα. Οταν παιρνω ομως απαντησεις, ανοιχτες προσβολες, τοτε εχω προβλημα.

Και καπως ετσι μου αφαιρεις το δικαιωμα ενος διαλογου και με υποβιβαζεις σε κορωνομαχιες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: H σημερινή κυβέρνηση.........

Κανεις μεγαλος λαθος αν επαιρνα απαντησεις ΟΠΩΣ τοποθετουμε δεν θα ειχα κανενα προβλημα. Οταν παιρνω ομως απαντησεις, ανοιχτες προσβολες, τοτε εχω προβλημα.

Και καπως ετσι μου αφαιρεις το δικαιωμα ενος διαλογου και με υποβιβαζεις σε κορωνομαχιες

Αδυνατώ νά μεθερμηνεύσω πως εσύ ερμηνευεις τα λοιπά σχολια και πρόβλημά σου...

Πάντως για bullying δεν θυμάμαι αναφορά απο άλλον.-bye--bye--bye-

Αν επίσης αυτοαφαιρείσαι απο τον διάλογο αυτο πιά και εάν ειναι γιά ''πώληση'' εντυπώσεων..

Δεν αγοράζω...................

Το bullying ειναι μακρια απ τον τσαμπουκα, αν ξερει καποιος τον ορο ας τον πει.

Πράγματι bullying είναι ο τραμπουκισμός η άσκηση λεκτικής ή/και σωματικής βίας η οποία κατευθύνεται μάλιστα στο πιό αδύνατο μέλος. Προφανώς λοιπόν όταν χρησιμοποίησες την λέξη αυτή αναφέρθηκες στην λεκτική βία που άσκησε ο superfly με το παράδειγμα για την λογική ΓΑΠ και που μάλιστα τέτοια άσκηση είναι ένα σύνηθες φαινόμενο εδώ μέσα . Πάλι καλά που δεν υποστήριξες ότι πλακώνει και κόσμο στο ξύλο .

Κατά τα λοιπά ουδείς υποχρεώνεται να διαβάσει κατηγορίες που δεν τον ενδιαφέρουν. Πόσο μάλλον να σχολιάσει ποστάροντας .

@ Σουρλας
δεν ερμηνευω κανενα σχολιο, απαντω σε οτι μου γραφουν, απλα τα πραγματα. Αν εκανες και εσυ αυτο, δεν θα ειχε ξεκινησει καν η κουβεντα. Γουσταρω γιατι επιμενεις

Και επισης το μέλος οταν γράφαμε για τα διοδια και το ''δεν πληρωνω'' πάλι ''ανακαλυψε ''παρομοιους ''αντιπάλους''..

Τρια χρονια ο ενας 5 χρονια ο άλλος δεν βαριέσαι...

Δεν πληρώνω λέγαμε .για τυρόπιτες που αγοράζουν οι ''δεν πληρωνω '' μάς έλεγε και τελικά πάλι με την ιδια επωδό οτι ''αδικειται''...

δεν ερμηνευω κανενα σχολιο, απαντω σε οτι μου γραφουν, απλα τα πραγματα. Αν εκανες και εσυ αυτο, δεν θα ειχε ξεκινησει καν η κουβεντα. Γουσταρω γιατι επιμενεις

Και εγω γουστάρω για τις τυρόπιτες τών δεν πληρωνω στά διοδια..

It''s not the first time my dear..

Kαι τοτε ''εθιγης'' απο τις απαντησεις Βλάση,εμού ,Παντελή κ.λ.π..

Πάσο λοιπον γιατι βαριέμαι με την δημιουργια εντυπώσεων που πας να προκαλεσεις.Δεν ειναι η πρωτη φορά άλλως τε.

Last edited: