Bellerophontes
Established Member
- 24 September 2021
- 268
Σε 5 χρόνια και να δούμε. Συμφωνία η vf είχε και πριν απλά ανανεώθηκε και θα επεκταθεί θα βάλει και κανάλια κλπΠάντως, όπως το βλέπω εγώ. Η vodafone έκανε κάποια συμφωνία με την max για να φέρει στην Ελλάδα περισσότερο υλικό από το κατάλογο του hbo και τής warner bros. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η max δεν θα έρθει ανεξάρτητα κάποια στιγμή
Τα HBO που βάζει από 2021?Σε 5 χρόνια και να δούμε. Συμφωνία η vf είχε και πριν απλά ανανεώθηκε και θα επεκταθεί θα βάλει και κανάλια κλπ
Ναι θα τα βάλει. Θέλω να δω εκεί αν σου αρέσει η ποιότητα ;pΤα HBO που βάζει από 2021?
Ναι αμέ σαν της nova θα είναι στην eonΝαι θα τα βάλει. Θέλω να δω εκεί αν σου αρέσει η ποιότητα ;p
Δυστυχώς μόνο στο The Pitt και στην τρίτη σεζόν του White Lotus από όσο έχω δει.Τώρα αν κάποιος που το έχει , έχει βρει και κάπου αλλού ας ενημερώσει.Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω κάτι. Όσοι έχετε συνδρομή MAX εξωτερικού, τώρα που μπήκε στη Vodafone, εμφανίζει ελληνικούς υπότιτλους?
Οι ελληνικοί υπάρχουν αποκλειστικά στη VodafoneΚαλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω κάτι. Όσοι έχετε συνδρομή MAX εξωτερικού, τώρα που μπήκε στη Vodafone, εμφανίζει ελληνικούς υπότιτλους?
Σε ποια χωρα το εχεις ενεργοποιησει? αν ειναι ευρωπαικης ενωσης κανονικα δε χρειαζεσαι vpn γιατι παιζει σε ολες τις χωρες κανονικαNα ρωτησω αυτούς που εχουν από άλλη χώρα, ενώ έχω ενεργοποιημενο το VPN σε Ρουμανία μου βγάζει το μυνημα ότι δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας.
Άλλαξε VPNNα ρωτησω αυτούς που εχουν από άλλη χώρα, ενώ έχω ενεργοποιημενο το VPN σε Ρουμανία μου βγάζει το μυνημα ότι δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.