HBO Max

Τρομερη προσθηκη το HBO Max στη vodafone. Εξαιρετικες σειρες μια και μια ολες.

Ουσιαστικά γίνεται Rebranding της ενότητας του HBO σε MAX (VtvGR), όπως η αντίστοιχη ένθετη ενότητα του Paramount+ στην COSMOTE TV, όπου δεν θα έχεις αυτόνομη πρόσβαση στην εφαρμογή MAX και δεν θα δεις πότε όλο το ΟΤΤ περιεχόμενο από την μη διάθεσή της διεθνής εφαρμογής του MAX στην Ελλάδα, όπως συμβαίνει με το Disney+...

Vodafone TV: Mε την αποκλειστική διάθεση του Max στην Ελλάδα ξεκινά μια νέα εποχή ψυχαγωγίας!​

Από εκεί και πέρα η Ελληνική Vodafone ΤV παραμένει μια φτωχή ΟΤΤ πλατφόρμα των 25+ και 35+ γραμμικών θεματικών καναλιών στην ελληνική αγορά, όταν η αντίστοιχη Ρουμανική Vodafone ΤV διαθέτει 200+ γραμμικά θεματικά κανάλια!!! Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε...
...

...

Πάντως, όπως το βλέπω εγώ. Η vodafone έκανε κάποια συμφωνία με την max για να φέρει στην Ελλάδα περισσότερο υλικό από το κατάλογο του hbo και τής warner bros. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η max δεν θα έρθει ανεξάρτητα κάποια στιγμή

Πάντως, όπως το βλέπω εγώ. Η vodafone έκανε κάποια συμφωνία με την max για να φέρει στην Ελλάδα περισσότερο υλικό από το κατάλογο του hbo και τής warner bros. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η max δεν θα έρθει ανεξάρτητα κάποια στιγμή
Σε 5 χρόνια και να δούμε. Συμφωνία η vf είχε και πριν απλά ανανεώθηκε και θα επεκταθεί θα βάλει και κανάλια κλπ

Στο παρελθόν είχα την υπηρεσία μέσω εξωτερικού. Έβαλα για δοκιμή μέσω Vodafone.
Είναι πραγματικά κρίμα να έχει τέτοιο περιεχόμενο και να το δίνει μέσω της άθλιας εφαρμογής της Vodafone.

Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω κάτι. Όσοι έχετε συνδρομή MAX εξωτερικού, τώρα που μπήκε στη Vodafone, εμφανίζει ελληνικούς υπότιτλους?

Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω κάτι. Όσοι έχετε συνδρομή MAX εξωτερικού, τώρα που μπήκε στη Vodafone, εμφανίζει ελληνικούς υπότιτλους?
Δυστυχώς μόνο στο The Pitt και στην τρίτη σεζόν του White Lotus από όσο έχω δει.Τώρα αν κάποιος που το έχει , έχει βρει και κάπου αλλού ας ενημερώσει.

• Like
Reactions: gorath
Οι ελληνικοί υπάρχουν αποκλειστικά στη Vodafone

• Like
Reactions: gorath
Nα ρωτησω αυτούς που εχουν από άλλη χώρα, ενώ έχω ενεργοποιημενο το VPN σε Ρουμανία μου βγάζει το μυνημα ότι δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας.

Nα ρωτησω αυτούς που εχουν από άλλη χώρα, ενώ έχω ενεργοποιημενο το VPN σε Ρουμανία μου βγάζει το μυνημα ότι δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας.
Σε ποια χωρα το εχεις ενεργοποιησει? αν ειναι ευρωπαικης ενωσης κανονικα δε χρειαζεσαι vpn γιατι παιζει σε ολες τις χωρες κανονικα

Άλλαξε VPN