HBO Max

Εγώ που το είχα ενεργοποιήσει ΗΠΑ, έβαζα VPN ΗΠΑ και έπαιζε κανονικά
Γι'αυτο και ρωτησα που το εχει ενεργοποιησει. Αν ειναι πχ σε Νορβηγια, δε χρειαζεται να βαζει vpn σιγουρα. Νομιζω το ιδιο ισχυει και για Ρουμανια. Δοκιμασε μετα το Login να παιξεις ταινια ή σειρα χωρις vpn (στον OP αναφερομαι)

Παιδες sorry για το off topic, αλλα θελω να ρωτησω για τα VPN...
Εφαρμοζονται τις συσκευες ή στην εκατοστε IP?
Δηλαδη, αν εχω 10 συσκευες, μπορω να τα εφαρμοσω στις 5...;

Παιδες sorry για το off topic, αλλα θελω να ρωτησω για τα VPN...
Εφαρμοζονται τις συσκευες ή στην εκατοστε IP?
Δηλαδη, αν εχω 10 συσκευες, μπορω να τα εφαρμοσω στις 5...;
Με συγκεκριμένο αριθμό συσκευών. Βέβαια υπάρχουν και κάποιες εταιρίες όπως πχ ipvanish, windscribe, surfshark που λένε για απεριόριστο αριθμό συσκευών, αλλά στην πραγματικότητα δεν ισχύει αν μοιράσεις το λογαριασμό σου στη μισή υφήλιο. :ROFLMAO:

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Σήμερα, ξεκίνησε το max, στην Τουρκία. Το έβαλε κάποιος να μας πει, αν έχουν μπει όλα, από την πρώτη μέρα;

Max πρεμιέρα σήμερα Τουρκία και είναι γεμάτο με Ελληνικούς υπότιτλους…Ιδίως στις ταινίες έχει σε πάρα πολλές.Αλλα και σε σειρές όπως η τελευταία σεζόν True Detective,Big bang theory,And just like that.Σιγουρα θα έχει και αλλού,αλλά δεν μπορώ να τσεκάρω όλο τον κατάλογο……

Max πρεμιέρα σήμερα Τουρκία και είναι γεμάτο με Ελληνικούς υπότιτλους…Ιδίως στις ταινίες έχει σε πάρα πολλές.Αλλα και σε σειρές όπως η τελευταία σεζόν True Detective,Big bang theory,And just like that.Σιγουρα θα έχει και αλλού,αλλά δεν μπορώ να τσεκάρω όλο τον κατάλογο……
εκανα και εγω σμρ με τι χωρα vpn βλεπεις?

Δοκίμασα με vpn Τουρκίας να δω από συνδρομή συναδέλφου που μένει μόνιμα εξωτερικό.
Όντως, ακόμα και τα φιλαράκια είδα έχουν.

Μήπως... Ότι καινούργιο μπαίνει έχει και ελληνικούς υπότιτλους??

Η σειρές που έχουν ελληνικούς υπότιτλους, έχουν και σε άλλες γλώσσες?? Η μόνο τούρκικα και ελληνικά??

• Haha
Reactions: Bellerophontes

Η σειρές που έχουν ελληνικούς υπότιτλους, έχουν και σε άλλες γλώσσες?? Η μόνο τούρκικα και ελληνικά??
εχουν και αλλες

• Like
Reactions: voys and xSpectre

Δεν νομίζω να βάζουν μόνο σε ότι νέο μπαίνει.
Το τουρκικό max είναι ουσιαστικά επαναλανσάρισμα του blutv.
Αυτό είχε ήδη μέσα τις σειρές που κοίταξε ο φίλος και έχουν ελληνικούς υπότιτλους (friends, band of brothers, six feet under, the pacific, rome).
Άρα βάζουν ελληνικούς υπότιτλους και στις παλιές σειρές και στις καινούργιες.
Αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο, ή στο συμβόλαιο με τη vodafone θα έχουν όρο μέσα ότι διατηρούν το δικαίωμα να το λανσάρουν στην Ελλάδα όποτε το θελήσουν και να το δίνει τότε η vodafone όπως δίνει το Disney+ ή το ετοιμάζουν για τη Κύπρο.

Last edited:
Καλημέρα. Όσο και να μας αρέσει το ενδεχόμενο να έρθει μόνο του, μάλλον δύσκολο το βλέπω για να έρθει. Δεν θα γινόντουσαν οι δηλώσεις από τον κ. Cook πως θα κάνουμε μαζί το ταξίδι και τα υπόλοιπα που είπε. Μάλλον για την Κύπρο πάει το πράγμα. Με ένα σμπάρο δύο τριγώνια αφού θα ετοιμάσουν υποτιτλισμένα όλα τα προγράμματα στα Ελληνικά (ελέω Κύπρου) και όταν (αν) αργότερα αποφασίσουν να έρθούν και εδώ μόνοι τους, θα έχουν έτοιμα τα πάντα, αφού θα είναι ήδη στα Ελληνικά λόγω της Κυπριακής αγοράς. Πάντως το γεγονός οτι μπαίνουν Ελληνικά δείχνει πρόθεση να έρθουν. Εκτός πια τι να πω, να έχουν απογοητευτεί από τον τρόπο διαχείρισης στην Ελλάδα από την Vodafone και υπάρχει κάποια ρήτρα που δεν είναι υποχρεωμένοι να την ανακοινώσουν. Σίγουρα κάτι ετοιμάζεται.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ