Εμένα έχει 5 προφίλ το max .Δεν έχει παντού τα ιδια;Το 4k, είναι μέχρι 4 προφίλ.
Εμένα έχει 5 προφίλ το max .Δεν έχει παντού τα ιδια;Το 4k, είναι μέχρι 4 προφίλ.
Προσωπικα δε με απασχολει αφου δε μοιραζομαι συνδρομεϛ. Το 4k βεβαιωϛ ειναι αλλη αισθηση.Το 4k, είναι μέχρι 4 προφίλ.
Δηλαδή και αυτόνομα και μέσω Cablenet; Σαν το Disney plus στην Ελλάδα;![]()
Το HBO Max έρχεται στην Κύπρο από την Cablenet
Το HBO Max έρχεται στην Κύπρο από την Cablenetwww.sigmalive.com
Στις 22 /07, έρχεται...!!!
Μακάρι να είναι αυτόνομα , αλλά θα δείξει σε λίγες μέρες .Δηλαδή και αυτόνομα και μέσω Cablenet; Σαν το Disney plus στην Ελλάδα;
Γιατί να μην είναι αυτονομο; Στην διαφήμιση γράφει ξεκάθαρα ότι κατεβάζεις την εφαρμογή η κάνεις κατευθείαν εγγραφή από το site τους με τις ανάλογες τιμές που γράφει αυτονομα
Ναι, για να κάνεις συνδρομή χρειάζεται vpn. Αν κάνεις συνδρομή σε χώρα EU δεν χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένος με vpn ( εφόσον έχεις κάνει την συνδρομή).. Δεν ξέρω να σού απαντήσω για την κάρτα. Σε Τουρκία πού δοκίμασα δεν μπόρεσα. Δεν ξέρω τι γίνεται σε χώρα EUΚαλησπέρα.
Για να κάνεις συνδρομή θα πρέπει να το κάνεις με κάποιο VPN σωστά; Δεν λέω για Κύπρο μόνο. Γενικά μιλάω. Πληρωμή δέχονται κανονικά με κάρτα;
Θα ήθελα να κάνω ένα μήνα συνδρομή, να δω το περιεχόμενο και την ποιότητα ήχου/εικόνας. Αν κάνεις συνδρομή με VPN, θα πρέπει να είσαι μετά πάντα συνδεδεμένος με το VPN για να παίξει ή θα παίζει κανονικά και χωρίς;
Διαβασεϛ στην σελιδα τηϛ cablenet οτι το max στην Κυπρο δινεται μεσω των προγραμματων τηϛ συγκεκριμενηϛ εταιριαϛ? Συγκεκριμενα στην τελευταια απο τιϛ συχνεϛ ερωτησειϛ Πωϛ μπορω να αποκτησω λογαριασμο στο HBO max. Προσωπικα στο σαιτ δεν ειδα να λεει καπου για αυτονομο πακετο.Γιατί να μην είναι αυτονομο; Στην διαφήμιση γράφει ξεκάθαρα ότι κατεβάζεις την εφαρμογή η κάνεις κατευθείαν εγγραφή από το site τους με τις ανάλογες τιμές που γράφει αυτονομα
Aν πάς στην ιστοσελίδα του max (Cyprus) θα δεις ότι έχει βγάλει για pro order το app τού. Δεν είναι διαθέσιμο για download αλλά έρχεται αυτόνομο.Διαβασεϛ στην σελιδα τηϛ cablenet οτι το max στην Κυπρο δινεται μεσω των προγραμματων τηϛ συγκεκριμενηϛ εταιριαϛ? Συγκεκριμενα στην τελευταια απο τιϛ συχνεϛ ερωτησειϛ Πωϛ μπορω να αποκτησω λογαριασμο στο HBO max. Προσωπικα στο σαιτ δεν ειδα να λεει καπου για αυτονομο πακετο.
Διαβασεϛ στην σελιδα τηϛ cablenet οτι το max στην Κυπρο δινεται μεσω των προγραμματων τηϛ συγκεκριμενηϛ εταιριαϛ? Συγκεκριμενα στην τελευταια απο τιϛ συχνεϛ ερωτησειϛ Πωϛ μπορω να αποκτησω λογαριασμο στο HBO max. Προσωπικα στο σαιτ δεν ειδα να λεει καπου για αυτονομο πακετο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.