HBO Max

Μέχρι 4 θεάσεις ταυτόχρονα, πρέπει να είναι. Εγώ δεν έχω, περιμένω να βγει το κυπριακό.

• Like
Reactions: xSpectre
Δηλαδή και αυτόνομα και μέσω Cablenet; Σαν το Disney plus στην Ελλάδα;
Μακάρι να είναι αυτόνομα , αλλά θα δείξει σε λίγες μέρες .

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Γιατί να μην είναι αυτονομο; Στην διαφήμιση γράφει ξεκάθαρα ότι κατεβάζεις την εφαρμογή η κάνεις κατευθείαν εγγραφή από το site τους με τις ανάλογες τιμές που γράφει αυτονομα

Γιατί να μην είναι αυτονομο; Στην διαφήμιση γράφει ξεκάθαρα ότι κατεβάζεις την εφαρμογή η κάνεις κατευθείαν εγγραφή από το site τους με τις ανάλογες τιμές που γράφει αυτονομα

Θέλω να δω στο αυτόνομο κατά πόσο θα έχει υποστήριξη σε ελληνική γλώσσα, και αν η συνδρομή θα αξίζει για το περιεχόμενο σε ταινιες και σειρές που θα έχει. οπότε αναμένουμε και θα δούμε.

Καλησπέρα.

Για να κάνεις συνδρομή θα πρέπει να το κάνεις με κάποιο VPN σωστά; Δεν λέω για Κύπρο μόνο. Γενικά μιλάω. Πληρωμή δέχονται κανονικά με κάρτα;

Θα ήθελα να κάνω ένα μήνα συνδρομή, να δω το περιεχόμενο και την ποιότητα ήχου/εικόνας. Αν κάνεις συνδρομή με VPN, θα πρέπει να είσαι μετά πάντα συνδεδεμένος με το VPN για να παίξει ή θα παίζει κανονικά και χωρίς;

Καλησπέρα.

Για να κάνεις συνδρομή θα πρέπει να το κάνεις με κάποιο VPN σωστά; Δεν λέω για Κύπρο μόνο. Γενικά μιλάω. Πληρωμή δέχονται κανονικά με κάρτα;

Θα ήθελα να κάνω ένα μήνα συνδρομή, να δω το περιεχόμενο και την ποιότητα ήχου/εικόνας. Αν κάνεις συνδρομή με VPN, θα πρέπει να είσαι μετά πάντα συνδεδεμένος με το VPN για να παίξει ή θα παίζει κανονικά και χωρίς;
Ναι, για να κάνεις συνδρομή χρειάζεται vpn. Αν κάνεις συνδρομή σε χώρα EU δεν χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένος με vpn ( εφόσον έχεις κάνει την συνδρομή).. Δεν ξέρω να σού απαντήσω για την κάρτα. Σε Τουρκία πού δοκίμασα δεν μπόρεσα. Δεν ξέρω τι γίνεται σε χώρα EU

• Like
Reactions: WolfRathmA
Διαβασεϛ στην σελιδα τηϛ cablenet οτι το max στην Κυπρο δινεται μεσω των προγραμματων τηϛ συγκεκριμενηϛ εταιριαϛ? Συγκεκριμενα στην τελευταια απο τιϛ συχνεϛ ερωτησειϛ Πωϛ μπορω να αποκτησω λογαριασμο στο HBO max. Προσωπικα στο σαιτ δεν ειδα να λεει καπου για αυτονομο πακετο.

Διαβασεϛ στην σελιδα τηϛ cablenet οτι το max στην Κυπρο δινεται μεσω των προγραμματων τηϛ συγκεκριμενηϛ εταιριαϛ? Συγκεκριμενα στην τελευταια απο τιϛ συχνεϛ ερωτησειϛ Πωϛ μπορω να αποκτησω λογαριασμο στο HBO max. Προσωπικα στο σαιτ δεν ειδα να λεει καπου για αυτονομο πακετο.
Aν πάς στην ιστοσελίδα του max (Cyprus) θα δεις ότι έχει βγάλει για pro order το app τού. Δεν είναι διαθέσιμο για download αλλά έρχεται αυτόνομο.

Θα είναι και αυτόνομο το έχουμε ξαναγραψει​

Πώς κάνω εγγραφή στο HBO Max;​

Μπορείς να εγγραφείς είτε εδώ από τον Ιούλιο είτε στα μεγάλα καταστήματα εφαρμογών από την ημέρα κυκλοφορίας κι ύστερα. Το HBO Max θα είναι επίσης διαθέσιμο μέσω Cablenet.

Τον Ιούλιο του 2025, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή HBO Max από ένα υποστηριζόμενο κατάστημα εφαρμογών. Στη συνέχεια, μπορείτε να εγγραφείτε στο HBO Max χρησιμοποιώντας την εφαρμογή HBO Max, στο hbo max . Com
ή μέσω επιλεγμένων παρόχων.