Από σήμερα όχι. Μέχρι χτες ναι.
Επομένως κανείς συνδρομή ARG (με vpn?) και log in κανονικά χωρίς vpn στο app και είναι οκ;
Edit: λογικά όχι μέσω max. Εκεί βγαίνει 86$ το έτος.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited:
Από σήμερα όχι. Μέχρι χτες ναι.
Τώρα πού μπαίνεις χωρίς vpn, ποιο κατάλογο έχεις? Το ελληνικό?Από σήμερα όχι. Μέχρι χτες ναι.
Πώς πληρώνεις? Με ελληνική τραπεζική κάρτα?Ακριβό ειναι συνεχίζω προς το παρών με 3 ευρώ απο Αργεντινη![]()
Ναι το έβγαλε στην δική μου που είναι του 2018Η εφαμοργή έχει εμφανιστεί στο LG WebOS; Έχει δει κάποιος;
ΝαιΤώρα πού μπαίνεις χωρίς vpn, ποιο κατάλογο έχεις? Το ελληνικό?
Όχι απο φίλο μου παίρνω το ιδιο accountΠώς πληρώνεις? Με ελληνική τραπεζική κάρτα?
Δεν αποκλείεται ....αλλα κατά την άποψή μου η vodafone θα δώσει το basicεε έρχεται...!!!!
Θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή ΗΒΟ Max μέσω του Vodafone TV; | Vodafone
Μάθε αν θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή ΗΒΟ Max μέσω του Vodafone TV.www.vodafone.gr
Υπάρχει η ανάλυση όμως, η εφαρμογή και πόσα άλλαΗ voda λεει οτι εχει ακριβως το ιδιο περιεχομενο
Υπάρχει κάποια διαφορά στο περιεχόμενο αν επιλέξει να πάρει κάποιος την υπηρεσία ΗΒΟ Max μέσω Vodafone TV ή ξεχωριστά; | Vodafone
Μάθε αν υπάρχει κάποια διαφορά στο περιεχόμενο αν επιλέξει να πάρει κάποιος την υπηρεσία ΗΒΟ Max μέσω Vodafone TV ή ξεχωριστάwww.vodafone.gr
Να το δούμε.Γιατί και για το Disney basic λέγαμε αλλά εμένα ακόμα premium είναι.Δεν αποκλείεται ....αλλα κατά την άποψή μου η vodafone θα δώσει το basic
Το ίδιο ειναι το περιεχόμενο τουλάχιστον πριν κανα μήνα που το είχα κοιτάξει.Σε οτι υπαρχει υπότιτλος ειναι και στα δύο και στο ΚυπριακόΗ voda λεει οτι εχει ακριβως το ιδιο περιεχομενο
Υπάρχει κάποια διαφορά στο περιεχόμενο αν επιλέξει να πάρει κάποιος την υπηρεσία ΗΒΟ Max μέσω Vodafone TV ή ξεχωριστά; | Vodafone
Μάθε αν υπάρχει κάποια διαφορά στο περιεχόμενο αν επιλέξει να πάρει κάποιος την υπηρεσία ΗΒΟ Max μέσω Vodafone TV ή ξεχωριστάwww.vodafone.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.