HBO Max

Από σήμερα όχι. Μέχρι χτες ναι.

Επομένως κανείς συνδρομή ARG (με vpn?) και log in κανονικά χωρίς vpn στο app και είναι οκ;

Edit: λογικά όχι μέσω max. Εκεί βγαίνει 86$ το έτος.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:
Καλησπέρα σε όλους / ες.

Παρακαλώ οι συζητήσεις για VPN και πληρωμή μέσω τρίτης χώρας εκτός Ευρώπης, να συνεχιστούν με PMs, μιας και η πλατφόρμα ήρθε επίσημα και αυτόνομα στην Ευρώπη.

Ευχαριστώ για την κατανόησή σας.

Επιτέλους!! HBO MAX επίσημα στην Ελλάδα

Πολλες ταινιες βλεπω που πολυ αμφιβαλλω αν υπηρχαν στο vodafone tv. Αλλα 3 ευρω τα eurosport; καπου ελεος. Θα επρεπε να ειναι στην συνδρομη

Ενα παιδι πιο πανω ειπε οτι μπορεις να το μοιραζεις χωρις περιορισμους για οικια οπως βγαζει το νετφλιξ και το ντισνευ,ισχυει αυτο σωστα;;Ρωταω τα παιδια που το εχουν ηδη απο πριν

Σε google tv streamer 4k ή σε google tv chromecast 4k υποστηρίζει dolby atmos?.Αν το βάλει κάποιος και το γνωρίζει ας μας πει.

Η voda λεει οτι εχει ακριβως το ιδιο περιεχομενο

Υπάρχει η ανάλυση όμως, η εφαρμογή και πόσα άλλα 😂

Δεν αποκλείεται ....αλλα κατά την άποψή μου η vodafone θα δώσει το basic
Να το δούμε.Γιατί και για το Disney basic λέγαμε αλλά εμένα ακόμα premium είναι.
Τουλάχιστον να υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης με χρέωση στο 4Κ αν δώσουν το απλό

Το ίδιο ειναι το περιεχόμενο τουλάχιστον πριν κανα μήνα που το είχα κοιτάξει.Σε οτι υπαρχει υπότιτλος ειναι και στα δύο και στο Κυπριακό

Εγώ πάντως γράφτηκα χωρίς κάρτα μέσω Google Play store. Κατέβασα την εφαρμογή και αφού έκανα δημιουργία λογαριασμού, πατώντας εγγραφή, μου πετάει μήνυμα να πληρώσω με το υπόλοιπο Google play που έχω από gift card. To πήρε κανονικά. Πάντως για να τα λέμε όλα, μπορεί όντως η εικόνα και το περιβάλλον χρήσης να είναι μέρα με τη νύχτα αλλά ως προς το περιεχόμενο υπάρχουν ταινίες (για ταινίες και μόνο ταινίες αναφέρομαι ) που δεν υπάρχουν στο ΗΒΟ αλλά στην vodafone υπάρχουν. Ενδεικτικά, Ο πληροφοριοδότης, Hello ladies The movie....προφανώς θα έχει και άλλες. Πάντως ως προς το περιεχόμενο η αλήθεια είναι πως περίμενα περισσότερα να έχει. Μιλάω πάντα για τις ταινίες. Στις σειρές είναι παραπάνω από κομπλέ. Δεν το συζητάμε.

The Departed - Ο Πληροφοριοδότης​

Παρακολούθηση HD
Αγαπημένα