Παναγιώτη μήπως θυμάσαι την εποχή επί Sanyo? Πόσος καιρός έχει περάσει?
Θυμάσαι πως έβλεπες? Πως βλέπεις με τον 8700?
Μα αν είχες τη δυνατότητα να δεις ταυτόχρονα τον 8700 σε άμεση αντιπαράθεση με τον HD-1 θα έβαζες ‛τα κλάματα’ ας μου επιτραπεί η έκφραση, χωρίς να παρεξηγηθώ. Εδώ τα έβαλα εγώ με τον 8720…
Και δηλώνεις ρητά ότι δεν θα άλλαζες τον 8700 για τον HD-1 επειδή δεν σε καλύπτει???
Είναι σαν να πήρες μια ‛ντουντούκα’ και να βροντοφωνάζεις σε ένα ολόκληρο forum:
‛Παιδιά μην είσαστε κοροΐδα… Ακόμη η τεχνολογία είναι ανώριμη… Πάρτε έναν 8700 με 600 – 700 ευρώ και θα είσαστε ‛ευτυχισμένοι’ που δεν δαπανήσατε περισσότερα χρήματα…’
Ε…να μην τρελαθούμε κιόλας.
Μετά από όσα γράφονταν για τον D-ILA, και ειδικά από τον Τάκη, υποψιαζόμουνα τι θα γίνει, το περίμενα.
Και δεν ήμουν καθόλου στην τσίτα, το αντίθετο μάλιστα. Δεν μου καιγόταν καρφάκι, ξέρεις γιατι; Όχι επειδή πάνω-κάτω το περίμενα αλλά επειδή μέσα μου ήμουνα ήσυχος. 'Ηξερα πολύ καλά τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί το συγκεκριμένο μηχάνημα.
Το θέμα δεν είναι τι βλέπεις και τι δε βλέπεις, αυτά τα έχουμε πεί. Το θέμα είναι άλλο, το εξήγησα αλλά προσποιείσαι οτι δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Στο ξαναλέω λοιπόν. Μου έδωσες την εντύπωση, το γραφω μαλακά, οτι δεν ήρθες να είς τον προβολέα αλλά να "την πείς" σε κάποιους που τον εκθείαζαν.
Μαζί μου μπορεί να μην έχεις πρόβλημα, έχεις όμως πρόβλημα μ´αυτούς κι αυτό σου βγαίνει.
Ο Sharp μπορεί να είναι τρομερό μηχανάκι, το δώρο του Θεού στη Γή. Δεν τον έχω δεί όμως και δεν έχω άποψη.
Για τα άλλα μηχανάκια όμως που έχω άποψη, φέρε όποιο θές, όποτε θές, και παρουσία όσων μελών του Avclub να κάνουμε ένα συγκριτικό με μυστική ψηφοφορία.
Αν υπάρξει έστω και ένα που θα σταθεί δίπλα στον D-ILA, κάποιος που να μην "μπουκώνει", εγώ δηλώνω υπεύθυνα οτι θα στον χαρίσω. Εσύ δεν ρισκάρεις τίποτε.
Εκτός των άλλων, εμένα μ' αρέσει να στα χώνω...![]()
Θα συμφωνήσω όμως μαζί σου στο οτι έχασα την ψυχραιμία μου και γι αυτό ζητάω συγνώμη, πρώτα από τον Κώστα και μετά από όλα τα άλλα παιδιά που διαβάζουν. QUOTE]
Μπαμπινο δεν υπαρχει θεμα φιλε μου......
Ξερεις πολυ καλα δεν εχω κατι μαζι σου.....
Συγνωμη μπορεις να πεις σε οποιονδηποτε αλλο εκτος εμου.....
Και ασε τα σεντονια με τις θεωριες περι εικονας.
Στην θεωρια υπαρχουν πολλα στην πραξη κοιτα τι γινετε.....![]()
ρωτηση....?
Ποιο ειναι το Α που πρεπει να κανουμε για να δουμε εικονα..και μετα να συνεχισουμε στα υπολοιπα..?????
Να βάλουμε το μηχανάκι στην πρίζα![]()
Κωστα Παπαγεωργιου...
Ασχολεισαι με την βιντεοπροβολη και με την εικονα γενικα χρονια.....
Εχουμε τρια πανελ για να δημιουργισουμε μια απεικονιση εικονας....
ερωτηση....?
Ποιο ειναι το Α που πρεπει να κανουμε για να δουμε εικονα..και μετα να συνεχισουμε στα υπολοιπα..?????
Kωστα εχεις δικιο σε μερικα απο αυτα που λες, αλλα μπορεις να μας πεις ποιο απο ολα τα τριtsιπα και crt μηχανακια που κυκλοφορουν εχει τη τελεια συγκλιση ?
Και επειδη ξερω την απαντηση, θα σου πω οτι (αν δεν τυχεις σε ελλατωματικο κομματι - βλεπε pearl παλιας δοκιμης) ανετα ζεις με αυτα τα λεφτα, με ενα Pearl ή JVC.
Αν καποια στιγμη βγει ενας τριτσιπος με τελεια συγκλιση τοτε ισως να εχουμε το ιδανικο μηχανημα.
Εσυ λοιπον μιλας για ενα τελειο , ιδανικο μηχανημα, και εμεις γι οτι καλυτερο υπαρχει σημερα.
Αυριο ποιος ξερει ?
Ο Τακης Μπαμπη λεει την αποψη του.....οπως λεει και ο καθε ενας.....
Το κακο ειναι οτι επειδη αυτος τα βλεπει καπως,νομιζει οτι και οι αλλοι πρεπει να βλεπουν ετσι....π.χ.στην κατηγορια των pc ειχε γραψει,οτι για καλη απεικονιση εικονας πρεπει το pc σας να ειναι ρυθμιζμενο lanczos κοντα στο 6 και luma sharpnes κοντα στο 1......
Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.....!!!!!!
Εγω απο την αλλη μπορει να ειμαι περιεργος η πεστο οπως θελεις,αλλα ξερω τι θελει ο κοσμος γιατι το ζω καθημερινα....
Βλεπω ενα μερος των προβληματων και ξερω κατευθειαν τι βλεπει καποιος και αν το αποτελεσμα θα αρεσει η οχι.....
Και μονο σου ειχες πει οτι δεν ειναι τα πραγματα οπως περιμενα να ειναι με τον JVC......
Σχετικα με το δευτερο ειπα ποιο πανω.....
Δεν ηρθα να την πω σε κανεναν Μπαμπη.....ΛΑΘΟΣ...
Το μηχανακι πηρε πολυ καλα σχολια......
Εχει κοντραστ που λειπει απο τον κοσμο και ξεχνανε ολα τα αλλα στην εικονα.
Αυτο εκανε και ο Τακης με ολους του τους προβολεις....
Εβαζε στο pc lanczos 6 και luma sharpnes 1.2 για να κανει κοντραστ στην εικονα.....αυτο του ελειπε....αλλα δεν το ηξερε.....
Και δεν εβλεπε μετα τα υπολοιπα προβληματα στην εικονα.....
Το κοντραστ νικαει τα παντα.....
Το ιδιο συμβαινει και με τους crt....
Την μανα μου να βαλεις με δυο εικονες και με διαφορα στο κοντραστ θα την δει και θα σου πει οτι καλυτερη ειναι αυτη με το ποιο μεγαλο κοντραστ.....
....αλλα δεν θα μπορει να δει ολα τα αλλα προβληματα στην εικονα...
Δεν εχω προβλημα με κανεναν Μπαμπη......
Δεν μου βγαινει.....με πιεζουν για να το βγαλω....
Αλλοι εχουν προβλημα με εμενα και μου την λενε......
Σχετικα με το τριτο..ειπα....
Πιαζουν jvc και sharp αυτη την στιγμη....
Θα αγοραζα jvc καθαρα για χρηματικους λογους...
Εαν ειχα χρημα θα επαιρνα sharp μιας και ειναι οβερολ καλυτερος...
Για το τελευταιο τι να πω!!!! ....μου αρεσει να μου τα χωνεις..
Μπαμπινο δεν υπαρχει θεμα φιλε μου......
Ξερεις πολυ καλα δεν εχω κατι μαζι σου.....
Συγνωμη μπορεις να πεις σε οποιονδηποτε αλλο εκτος εμου.....
Και ασε τα σεντονια με τις θεωριες περι εικονας.
Στην θεωρια υπαρχουν πολλα στην πραξη κοιτα τι γινετε.....
Με την παραπάνω λογική, συμφωνώ με τον Μπάμπη, συμφωνώ με τον Κώστα, συμφωνώ με τον Τάκη, συμφωνώ με τον Παναγιώτη και περισσότερο με τα... τσίπουρα (εκεί δεν είδα και κανένα να διαφωνεί). :argue:
Με εκείνο που δεν συμφωνώ είναι να διαβάζω/μαθαίνω τι γνώμη έχει ο Χ για τον Ψ. :BXVZCBXZ6:
Εγώ πάντως έτσι θα το ήθελα να κινείται το σαιτ και ειδικά σε τετοια θεματα που το ορίζουν, χαρακτηρίζουν και καθορίζουν ως audio & video.... και φυσικά δεν παραβλέπω και το fanatics (αρκει να μην μετατρεπεται σε... hooligans).![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.