HD HTPC: Not there yet?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ακομη ενα νημα περι HTPC….

Κι εγώ Χρήστο μου κατάλαβα πολύ καλά τι διάβασα, και απάντησα ανάλογα.
Από την ερώτηση που έκανε ο Παναγιώτης φαίνεται να μπερδεύει το bitrate του HD DVD / BD με το bitrate του HDMI / DVI. Διαφωνείς;

Εγώ του απάντησα, εξηγώντας ποια είναι η σχέση μεταξύ τους (ότι δηλαδή δεν υπάρχει!).

Εσύ τι κατάλαβες;

Σε αυτο δεν εχει σημασια αν διαφωνω εγω η διαφωνεις εσυ !
Αν εχει νοημα , ας το διευκρυνησει ο Παναγιωτης τι εννοουσε !!
Εγω καταλαβα αυτο που εγραψε !-bye-

Θέλεις να πεις ότι το overhead έχει να κάνει μόνο με το framerate? Για ξανακοίταξέ το..

Αυτο αν θελεις και γνωριζεις μπορεις να μας το αναλυσεις λιγακι !
Εγω εχω καποια ερωτηματικα ακομα !

Μπαίνω λίγο αργά στο thread έτσι για να βρει ένα σύμαχο ο browser αλλά και με 1-2 απορίες.
Καταρχήν συμφωνώ με τον browser ότι το hd σε htpc "is not there yet". Ναι μπορείς να παίξεις, ναι μπορέις να πάρεις καταπληκτική εικόνα, ναι ίσως μπορείς να το κάνεις φθηνότερα από το αν πάρεις consumer player το οποίο μεταξύ άλλων θα σε περιορίσει σε 1 μόνο φορμά...
Από την άλλη όμως τα πράγματα δεν είναι φιλικά... Για να εξηγηθώ: πολύ απλά για να δεις hd ταινία πρέπει να πιάσεις το πληκτρολόγιο. Για μένα αυτό είναι απαράδεκτο για htpc. Όταν μιλάω, προσωπικά, για Htpc εννοώ ότι ΟΛΑ πρέπει να γίνονται με ένα τηλεκοντρόλ και κατά προτίμηση από ένα ωραίο frontend περιβάλλον - π.χ WMC ή Vista MC... Σε διαφορετική περίπτωση το htpc γίνεται μια συσκευή που μπορώ να χρησιμοποιώ μόνον εγώ και κανείς άλλος στο σπίτι και όταν π.χ. η γυναίκα μου θέλει να δει μια ταινία θα πρέπει είτε να ενοχλήσει εμένα είτε να δει από το χαζοconsumer που έχω... Για να καταλάβετε προσωπικά άρχισα να χρησιμοποιώ το TheaterTek όταν το MyMovies σου επέτρεψε να το εκκινείς μέσα από τα WMC...

Και αυτό με φέρνει στην ερώτησή μου: Τάκη, παραπάνω ανέφερες ότι υπάρχει powerdvd plugin για media center. Μπορείς δηλαδή να δεις hd-dvd μέσα από τα WMC ή τα Vista MC??? Για δώσε λίγες πληροφορίες γιατί στην περίπτωση που όντως γίνεται αναθεωρώ τα παραπάνω...

Re: Απάντηση: Ακομη ενα νημα περι HTPC….

Που ξερεις μπορει κι ο havoc να εχει δικιο που ειναι κολλημενος σε κατι που αρχιζει απο n και τελειωνει σε a
-bye-

:flipout: :flipout: :flipout:

Θελω να πεις δημοσια και καθαρα με τι ειμαι κολλημενος αλλιως θα σε "κανονισω" εκτος φορουμ..... ( η νεα μοδα ) :antlers:

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Παιδες καλημερα.
Καπου το διαβασα απλα επεδη δεν με ενδιαφερε , δεν το κρατησα. Θα το βρω ομως..

Θανο, χρονια τωρα ΔΕΝ εχω πληκτρολογιο... Μονο ποντικι και remote..
Και να μην εχεις front end, ρυθμιζεις να ξεκιναει το htpc με το powerdvd full screen και εχεις ενα universal player! Η νομιζεις οτι τα standalone players θελουν λιγοτερο χρονο για να μπουραρουν??!!

καλή η προσέγγιση απλά χάνεις λίγο την άμεση πρόσβαση στα υπόλοιπα καλούδια (δευτερεύοντα σαφώς) που μπορεί να σου δώσει το htpc...

Αν καταφέρεις και βρεις πληροφορίες για το plugin του powerdvd let us know... εγώ το μόνο που έχω βρει είναι μια χακεριά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ακομη ενα νημα περι HTPC….

υπαρχει plugin για power dvd 7.3 που παιζει HD οπως και BR μεσα απο το MCE ??

To ξετρυπωσα:

MyMovies 2.3 beta is now avaiable for download.

http://www.mymovies.name/downloads.aspx

Integrates PowerDVD 7.3 into MCE so you can play your BluRay and HD DVD direct from MediaCenter.

Seems to work pretty well so for, but remember it is a beta release.

Ας το δοκιμασει οποιος εχει MCE.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ακομη ενα νημα περι HTPC….

:flipout: :flipout: :flipout:

Θελω να πεις δημοσια και καθαρα με τι ειμαι κολλημενος αλλιως θα σε "κανονισω" εκτος φορουμ..... ( η νεα μοδα ) :antlers:

:flipout:

Αγορακλα μου, εγ δεν ειμαι κολλημενος !!!!

Για την NVIDIA μιλαω, που οπως ηταν αναμενομενο , αρχιζει να βαζει τα πραγματα στη σωστη τους βαση !!!

-bye-

Τωρα , μπορεις να με "κανονησεις"..........με κανα καφεδακι :grinning-smiley-043

Θανο, χρονια τωρα ΔΕΝ εχω πληκτρολογιο... Μονο ποντικι και remote..
Και να μην εχεις front end, ρυθμιζεις να ξεκιναει το htpc με το powerdvd full screen και εχεις ενα universal player! Η νομιζεις οτι τα standalone players θελουν λιγοτερο χρονο για να μπουραρουν??!!

Εννοεις να παιξουμε sd dvd με το powerdvd ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ακομη ενα νημα περι HTPC….

Αγορακλα μου, εγ δεν ειμαι κολλημενος !!!!

Για την NVIDIA μιλαω, που οπως ηταν αναμενομενο , αρχιζει να βαζει τα πραγματα στη σωστη τους βαση !!!

-bye-

Τωρα , μπορεις να με "κανονησεις"..........με κανα καφεδακι :grinning-smiley-043

Φυσικα και ηξερα τι εννοεις......βρε απλα θελω να το ακουω.........

καφεδακι οποτε θελτε....

Εννοεις να παιξουμε sd dvd με το powerdvd ?

Οχι βεβαια! Αλλα αν σωνει και καλα θες να κανεις το πι-σι χαζο για την γυναικα σου, ε, ας βλεπει αυτη dvd με το powerdvd!:grinning-smiley-043
Εμεις, με το ποντικακι θα το γυρναμε σε Theatertek! :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ακομη ενα νημα περι HTPC….

To ξετρυπωσα:

MyMovies 2.3 beta is now avaiable for download.

http://www.mymovies.name/downloads.aspx

Integrates PowerDVD 7.3 into MCE so you can play your BluRay and HD DVD direct from MediaCenter.

Seems to work pretty well so for, but remember it is a beta release.

Ας το δοκιμασει οποιος εχει MCE.

ΆΨΟΓΟΣ!!! Πάμε για δοκιμή...

Οχι βεβαια! Αλλα αν σωνει και καλα θες να κανεις το πι-σι χαζο για την γυναικα σου, ε, ας βλεπει αυτη dvd με το powerdvd!:grinning-smiley-043
Εμεις, με το ποντικακι θα το γυρναμε σε Theatertek! :flipout:

Και καλα θα κανετε !!-bye-

Α, μιας που το ανεφερες. ΔΕΝ υπαρχει πιο ΧΑΖΟ πραγμα απο το PC !:antlers: