Κι εγώ Χρήστο μου κατάλαβα πολύ καλά τι διάβασα, και απάντησα ανάλογα.
Από την ερώτηση που έκανε ο Παναγιώτης φαίνεται να μπερδεύει το bitrate του HD DVD / BD με το bitrate του HDMI / DVI. Διαφωνείς;
Εγώ του απάντησα, εξηγώντας ποια είναι η σχέση μεταξύ τους (ότι δηλαδή δεν υπάρχει!).
Εσύ τι κατάλαβες;
Θέλεις να πεις ότι το overhead έχει να κάνει μόνο με το framerate? Για ξανακοίταξέ το..
..Υπαρχει ηδη powedvd plugin για Media Center Edition αν ενδιαφερεσαι..
Που ξερεις μπορει κι ο havoc να εχει δικιο που ειναι κολλημενος σε κατι που αρχιζει απο n και τελειωνει σε a![]()
υπαρχει plugin για power dvd 7.3 που παιζει HD οπως και BR μεσα απο το MCE ??
![]()
![]()
![]()
Θελω να πεις δημοσια και καθαρα με τι ειμαι κολλημενος αλλιως θα σε "κανονισω" εκτος φορουμ..... ( η νεα μοδα ) :antlers:
![]()
Θανο, χρονια τωρα ΔΕΝ εχω πληκτρολογιο... Μονο ποντικι και remote..
Και να μην εχεις front end, ρυθμιζεις να ξεκιναει το htpc με το powerdvd full screen και εχεις ενα universal player! Η νομιζεις οτι τα standalone players θελουν λιγοτερο χρονο για να μπουραρουν??!!
Αγορακλα μου, εγ δεν ειμαι κολλημενος !!!!
Για την NVIDIA μιλαω, που οπως ηταν αναμενομενο , αρχιζει να βαζει τα πραγματα στη σωστη τους βαση !!!
![]()
Τωρα , μπορεις να με "κανονησεις"..........με κανα καφεδακι![]()
Εννοεις να παιξουμε sd dvd με το powerdvd ?
To ξετρυπωσα:
MyMovies 2.3 beta is now avaiable for download.
http://www.mymovies.name/downloads.aspx
Integrates PowerDVD 7.3 into MCE so you can play your BluRay and HD DVD direct from MediaCenter.
Seems to work pretty well so for, but remember it is a beta release.
Ας το δοκιμασει οποιος εχει MCE.
Οχι βεβαια! Αλλα αν σωνει και καλα θες να κανεις το πι-σι χαζο για την γυναικα σου, ε, ας βλεπει αυτη dvd με το powerdvd!![]()
Εμεις, με το ποντικακι θα το γυρναμε σε Theatertek!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.