Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Κι εγώ Χρήστο μου κατάλαβα πολύ καλά τι διάβασα, και απάντησα ανάλογα.
Από την ερώτηση που έκανε ο Παναγιώτης φαίνεται να μπερδεύει το bitrate του HD DVD / BD με το bitrate του HDMI / DVI. Διαφωνείς;
Εγώ του απάντησα, εξηγώντας ποια είναι η σχέση μεταξύ τους (ότι δηλαδή δεν υπάρχει!).
Εσύ τι κατάλαβες;
Θέλεις να πεις ότι το overhead έχει να κάνει μόνο με το framerate? Για ξανακοίταξέ το..
..Υπαρχει ηδη powedvd plugin για Media Center Edition αν ενδιαφερεσαι..
Που ξερεις μπορει κι ο havoc να εχει δικιο που ειναι κολλημενος σε κατι που αρχιζει απο n και τελειωνει σε a![]()
υπαρχει plugin για power dvd 7.3 που παιζει HD οπως και BR μεσα απο το MCE ??
![]()
![]()
![]()
Θελω να πεις δημοσια και καθαρα με τι ειμαι κολλημενος αλλιως θα σε "κανονισω" εκτος φορουμ..... ( η νεα μοδα ) :antlers:
![]()
Θανο, χρονια τωρα ΔΕΝ εχω πληκτρολογιο... Μονο ποντικι και remote..
Και να μην εχεις front end, ρυθμιζεις να ξεκιναει το htpc με το powerdvd full screen και εχεις ενα universal player! Η νομιζεις οτι τα standalone players θελουν λιγοτερο χρονο για να μπουραρουν??!!
Αγορακλα μου, εγ δεν ειμαι κολλημενος !!!!
Για την NVIDIA μιλαω, που οπως ηταν αναμενομενο , αρχιζει να βαζει τα πραγματα στη σωστη τους βαση !!!
![]()
Τωρα , μπορεις να με "κανονησεις"..........με κανα καφεδακι![]()
Εννοεις να παιξουμε sd dvd με το powerdvd ?
To ξετρυπωσα:
MyMovies 2.3 beta is now avaiable for download.
http://www.mymovies.name/downloads.aspx
Integrates PowerDVD 7.3 into MCE so you can play your BluRay and HD DVD direct from MediaCenter.
Seems to work pretty well so for, but remember it is a beta release.
Ας το δοκιμασει οποιος εχει MCE.
Οχι βεβαια! Αλλα αν σωνει και καλα θες να κανεις το πι-σι χαζο για την γυναικα σου, ε, ας βλεπει αυτη dvd με το powerdvd!![]()
Εμεις, με το ποντικακι θα το γυρναμε σε Theatertek!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.