Ειναι ιδεα μου ή αυτη τη στιγμη που δειχνει επαναληψη το NFL, το Novasports HD εχει ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια εικονα με το Novasports 1?? Aκομα και το σηματακι του Novasports 1 εχουν οι τραγικοι.....Ποσο πιο χαμηλα δλδ θα πεσουν...
Ειναι ιδεα μου ή αυτη τη στιγμη που δειχνει επαναληψη το NFL, το Novasports HD εχει ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια εικονα με το Novasports 1?? Aκομα και το σηματακι του Novasports 1 εχουν οι τραγικοι.....Ποσο πιο χαμηλα δλδ θα πεσουν...
Αν κρίνω από το Αγγλικό πακέτο που το παρακολουθώ, το Discovery είναι ένα κλικ πιο πάνω....
Από πού θα το ελέγξω αυτό ;Προτείνω όταν υπάρχουν τέτοιες αμφιβολίες, να κοιτάτε το bandwidth του καναλιού που λαμβάνετε...
Έβλεπα Ολυμπιακός Β. - ΟΣΦΠ, απ' το NS3.
Μετά γύρισα στο NS1, για το Αρης - ΠΑΟΚ. Η εικόνα σαφώς καλύτερη απ' αυτή του NS3.
Το snapshot, απ' το NS1 SD.
Προτείνω όταν υπάρχουν τέτοιες αμφιβολίες, να κοιτάτε το bandwidth του καναλιού που λαμβάνετε...
Μόνο αν έχεις full HD τηλεόραση και θέλεις να βλέπεις τα HD κανάλια. Αλλιώς μείνε όπως είσαι.:grandpa:Καλησπέρα σε όλους έχω nova από όταν βγήκε και λέω να αγοράσω τον αποκωδικοποιητή για HD μετά από τόσο καιρό που το παρακολουθείτε ποια είναι η γνώμη σας αξίζει ;
Έχουν σταθερό bitrate..και καρτέλα να δείχνει 10 mbps θα ''τρώει''.
Πχ μου έχει τύχει το κανάλι στοιχήματος να παίρνει 5Mbit, μάλλον γιατί το είχαν ξεχάσει σε high bitrate profile μετά από κάποιο αγώνα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.