Το πιο εξυπνο που μπορουν να κανουν ειναι να χρεωσουν το multiview 14,90 και να κοψουν το 4,99 απο τα hd αμμεσα με καταργηση αμμεση των διπλων sd.
Τζίμη, άλλο να λες "νομίζω πως πρέπει" και άλλο "α κακώς, έτσι έπρεπε να το κάνουν"....
Για να το κάνω λιανά.....
Δεν τα ξέρουμε όλα, αν τα ξέραμε θα είχαμε κερδίσει και το λοτο και θα κάναμε μπάνια στις Μπαχάμες....
Ε όχι και το πιο έξυπνο να αυξήσουν την τιμή σε μια πρόσθετη υπηρεσία.Εγώ αντίθετα πιστεύω ότι πρέπει να μειώσουν την τιμή του multivew,την θεωρώ ήδη ακριβή.Δεν μπορεί από τη μία πλευρά να ζητάμε μείωση στις τιμές και από την άλλη να λέμε αύξηση στην τιμή μιας πρόσθετης υπηρεσίας.Γενικά,πιστεύω ακριβώς το αντίθετο.Ότι δεν είναι καθόλου έξυπνο(το εντελώς αντίθετο θα έλεγα) να μειώσουν το κόστος από μια πρόσθετη υπηρεσία και να το μετακυλήσουν σε μια άλλη.
+1
Δεν νομίζω πως το πρόβλημα είναι ο τρόπος έκφρασης.
Θα συμφωνήσω με τον sakels που λέει πως τα αποτελέσματα δείχνουν ότι μάλλον στην Nova μερικά τμήματα δεν ξέρουν τι κάνουν.
Εχουμε τα νούμερα αυτά; Αν τα έχουμε, να τα δούμε τότε με χαρτί και μολύβι και να πούμε, "εδώ θα μπορούσαν να κάνουν αυτό η το αλλο" και να το τεκμηριώσουμε.
Αλλά δυστυχώς δεν τα έχουμε ...
Καλα δεν εχουν και τους αλανθαστους μανατζερς εκει περα. Εσυ ολα τελεια τους τα βρισκεις; Και μονο που ο οτε εχει φτασει τους 250000 συνδρομητες σημαινει οτι κατι κσναν λαθος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.