Δεν γίνεται να πάρεις σκέτη την κάρτα,μπορείς να περιμένεις μέχρι να λανσαριστεί το HD πακέτο,όσων αφορά τον δέκτη μπορείς να δημιουργήσεις νήμα εδώ: http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=39
Ασχετο, αλλά ...όχι και ευαισθησία με τους δέκτες Sky UK! Εχω δοκιμάσει 2 διαφορετικούς στο σπίτι μου (ο ένας HD) και η λήψη του Astra2D σε σύγκριση με πλήθος άλλων δεκτών που έχω δοκιμάσει (της ελεύθερης αγοράς) ήταν πάντα αισθητά χειρότερη! Απο τους πλέον αναίσθητους δέκτες που μπορούν να βρεθούν! (για τους patatasat δεν έχω γνώμη γιατι δεν έχουν δοκιμαστεί σε δύσκολες λήψεις)
Και η ποιότητα εικόνας Sky UK HD δεκτη ξεπερνιέται απο πάρα πολλούς HD δεκτες της ελεύθερης αγοράς επίσης....
ΜΑ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ στην προσφορά forthnet +nova .Ναι,αλλά αναγκαστικά πρέπει να αγοράσεις τον εξοπλισμό,το παραπάνω μπορείς να το κάνεις την ώρα της ενεργοποίησης.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ μώβ μόντουλα irdeto?Όχι,δεν μπορεί θεωρητικά να μπεί σε άλλο δέκτη,πρέπει να έχεις τον ιδιόκτητο.Εάν,εάν σου την ξεκλειδώσουν,τότε με μώβ μόντουλα irdeto.
Η μόντουλα είναι μία ''μικροσυσκευή'' που μπαίνει στο ci slot του δέκτη σου,με την αυθεντική της irdeto,εαν σου ξεκλειδώσουν την κάρτα και την βάλεις εκεί,θα παίζει.
Είμαι νόμιμος συνδρομητής κάτοχος ενός δέκτη Topfiled 7700 HSCI. Με μόντουλα irdeto βλεπω τα όλα κανάλια της Nova και στις διακοπές αφαιρώ την μόντουλα την τοποθετώ στον StarSat που έχω στο εξοχικό και συνέχιζω να βλέπω τα συνδρομιτικά κανάλια που πληρώνω. Τώρα με τα κανάλια υψήλης ανάλυση (Nova HD) θα με αναγκάσουν να πάρω καινούργιο δέκτη (διότι ο Topfield παρότι HD τα κανάλια της Nova δεν θα τα δείχνει) και υπάρχει και o φόβος αφού η κάρτα θα "παντρευτεί" με τον καινούργιο δέκτη να μην μπορώ να την χρησιμοποιήσω στο εξοχικό. Πάνε καλά εκεί στην Nova?
:HTEHETH63:
...
αναμενουμε αλλα δεν τρελενομαστε...
ετσι ετσι..
Είμαι νόμιμος συνδρομητής κάτοχος ενός δέκτη Topfiled 7700 HSCI. Με μόντουλα irdeto βλεπω τα όλα κανάλια της Nova και στις διακοπές αφαιρώ την μόντουλα την τοποθετώ στον StarSat που έχω στο εξοχικό και συνέχιζω να βλέπω τα συνδρομιτικά κανάλια που πληρώνω. Τώρα με τα κανάλια υψήλης ανάλυση (Nova HD) θα με αναγκάσουν να πάρω καινούργιο δέκτη (διότι ο Topfield παρότι HD τα κανάλια της Nova δεν θα τα δείχνει) και υπάρχει και o φόβος αφού η κάρτα θα "παντρευτεί" με τον καινούργιο δέκτη να μην μπορώ να την χρησιμοποιήσω στο εξοχικό. Πάνε καλά εκεί στην Nova?
Το να κλειδώνω το Lada για να μην το χρησιμοποιεί κανείς, με το να κλειδώνω την Porsche νομίζω έχει μεγάλη διαφορά.
Και επαναλαμβάνω, ο SKY UK με την Porsche (βλέπε HD δέκτη με απίστευτη εικόνα και ευαισθησία) την κλειδώνει και καλά κάνει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.