HD κανάλια στη NOVA

Απάντηση: NOVA-HD

Γενικά ο hotbird είναι έυκολος,τώρα μου το κατεβάζει ο πατάτασατ,αλλά δεν το έχει κλειδώσει το σήμα και πιξελιάζει.

FORTHNET 2 PLAY + NOVA KAI KAΡΤΑ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ,
σκέφτομαι να γίνω συνδρομητής FORTHNET 2 PLAY + NOVA στο πακέτο σπόρ.

ΈΧΩ ήδη πιάτο και δέκτη απλό της EDISSON για ελεύθερα κανάλια , και καθώς ενδιαφέρομαι να αγοράσω
δέκτη HD, μπορώ να τους ζητήσω να μου στείλουν μόνο την κάρτα?
ή γίνεται μόνο για παλιούς συνδρομητές?

Εάν γίνεται σκέφτομαι να αγοράσω τον AQUOS της EDISSON
Ποιά είναι η γνώμη σας για τον συγκεκριμένο δέκτη?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Δεν γίνεται να πάρεις σκέτη την κάρτα,μπορείς να περιμένεις μέχρι να λανσαριστεί το HD πακέτο,όσων αφορά τον δέκτη μπορείς να δημιουργήσεις νήμα εδώ: http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=39

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά γιατι πριν συμβουλεύσατε άλλο συνάδελφο
"Θα είναι παντρεμένη,αλλά μπορείς να κάνεις ένα κόλπο,την ώρα που θα τους πάρεις τηλέφωνο για την ενεργοποίηση,όταν σε ρωτήσουν τον αριθμό του αποκοδηκοποιητή,μην δώσεις τίποτα και πες ότι εάν την ''παντρέψουν'' δεν κάνεις ενεργοποίηση,πιάνει."

Ναι,αλλά αναγκαστικά πρέπει να αγοράσεις τον εξοπλισμό,το παραπάνω μπορείς να το κάνεις την ώρα της ενεργοποίησης.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Ασχετο, αλλά ...όχι και ευαισθησία με τους δέκτες Sky UK! Εχω δοκιμάσει 2 διαφορετικούς στο σπίτι μου (ο ένας HD) και η λήψη του Astra2D σε σύγκριση με πλήθος άλλων δεκτών που έχω δοκιμάσει (της ελεύθερης αγοράς) ήταν πάντα αισθητά χειρότερη! Απο τους πλέον αναίσθητους δέκτες που μπορούν να βρεθούν! (για τους patatasat δεν έχω γνώμη γιατι δεν έχουν δοκιμαστεί σε δύσκολες λήψεις)
Και η ποιότητα εικόνας Sky UK HD δεκτη ξεπερνιέται απο πάρα πολλούς HD δεκτες της ελεύθερης αγοράς επίσης....

Όσον αφορά την ευαισθησία φίλε βόρειε για τους SKY UK δέκτες έχω να σου αναφέρω ότι έχει παρατηρηθεί διαφορά απο δέκτη σε δέκτη. Συγκεκριμένα είναι σχετικά ποιό αποδεκτό ότι οι pace που έχουν βγεί είναι καλύτεροι απο τους υπόλοιπους (amstrad, thomson). Υποθέτω ότι για να λές ότι κατεβάζεις καλύτερο σήμα με άλλους δέκτες της αγοράς κάτι θα έχεις δοκιμάσει αλλά γενικότερα οι Pace ακούγετε ότι έχουν αρκετά καλή ευαισθησία

Re: NOVA-HD

A! Sorry, ξέχασα να κάνω και την ερώτηση μου. Γνωρίζει κάποιος αν οι δέκτες που θα δώσει η γοβα θα έχουν diseq ενεργοποιημένο; Θελω να πω αν με τον δέκτη της γοβας θα μπορώ να βλέπω και άλλα κανάλια HD που δεν βρίσκονται στο μπουκέτο της ή που βρίσκονται σε άλλο δορυφόρο;

Ναι,αλλά αναγκαστικά πρέπει να αγοράσεις τον εξοπλισμό,το παραπάνω μπορείς να το κάνεις την ώρα της ενεργοποίησης.
ΜΑ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ στην προσφορά forthnet +nova .
ΤΟ ΘΕΜΑ είναι επειδή δεν είμαι ειδικός εάν η κάρτα μου μόλις γίνω συνδρομητής μπορει να μπεί σε HD δέκτη ,δικής μου επιλογής, και ποιός
HD δέκτης είναι συμβατός με την νέα αυτή κάρτα.

Όχι,δεν μπορεί θεωρητικά να μπεί σε άλλο δέκτη,πρέπει να έχεις τον ιδιόκτητο.Εάν,εάν σου την ξεκλειδώσουν,τότε με μώβ μόντουλα irdeto.

Όχι,δεν μπορεί θεωρητικά να μπεί σε άλλο δέκτη,πρέπει να έχεις τον ιδιόκτητο.Εάν,εάν σου την ξεκλειδώσουν,τότε με μώβ μόντουλα irdeto.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ μώβ μόντουλα irdeto?

Η μόντουλα είναι μία ''μικροσυσκευή'' που μπαίνει στο ci slot του δέκτη σου,με την αυθεντική της irdeto,εαν σου ξεκλειδώσουν την κάρτα και την βάλεις εκεί,θα παίζει.

Η μόντουλα είναι μία ''μικροσυσκευή'' που μπαίνει στο ci slot του δέκτη σου,με την αυθεντική της irdeto,εαν σου ξεκλειδώσουν την κάρτα και την βάλεις εκεί,θα παίζει.

ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ HD ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΣΥΜΒΑΤΟΣ?

Re: Nova hd GR

:HTEHETH63:
Είμαι νόμιμος συνδρομητής κάτοχος ενός δέκτη Topfiled 7700 HSCI. Με μόντουλα irdeto βλεπω τα όλα κανάλια της Nova και στις διακοπές αφαιρώ την μόντουλα την τοποθετώ στον StarSat που έχω στο εξοχικό και συνέχιζω να βλέπω τα συνδρομιτικά κανάλια που πληρώνω. Τώρα με τα κανάλια υψήλης ανάλυση (Nova HD) θα με αναγκάσουν να πάρω καινούργιο δέκτη (διότι ο Topfield παρότι HD τα κανάλια της Nova δεν θα τα δείχνει) και υπάρχει και o φόβος αφού η κάρτα θα "παντρευτεί" με τον καινούργιο δέκτη να μην μπορώ να την χρησιμοποιήσω στο εξοχικό. Πάνε καλά εκεί στην Nova?

περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο-ουτε οι ιδιοι ξερουν ακομα,τι ακριβως θα γινει με τους παλιους συνδρομητες που εχουν "ελευθερες" καρτες.
οι πρωτες ενδειξεις ειναι παντως θετικες,αφου για την αρχη τουλαχιστον,θα παιζουν-μαλλον-κανονικα.
αναμενουμε αλλα δεν τρελενομαστε...

Re: Απάντηση: Re: Nova hd GR

ετσι ετσι..

ετσι ειναι Γιωργο..
απο τον σεμπτεβρη που θα ξανα-βαλω το fullpack,εαν μου πουν
συνεχιζουμε ετσι ως εχουμε(ελευθερος στον δικο μου hd)ή παρε τσαμπα τον pace,καλως...
εαν το πανε αλλιως ας κατσουν να το βλεπουν μονοι τους.
ειλικρινα το τελευταιο μου με καιει τωρα,ειναι το hd της νοβα...
κουβεντα να γινεται...:ernaehrung004:

Re: Nova hd GR

Είμαι νόμιμος συνδρομητής κάτοχος ενός δέκτη Topfiled 7700 HSCI. Με μόντουλα irdeto βλεπω τα όλα κανάλια της Nova και στις διακοπές αφαιρώ την μόντουλα την τοποθετώ στον StarSat που έχω στο εξοχικό και συνέχιζω να βλέπω τα συνδρομιτικά κανάλια που πληρώνω. Τώρα με τα κανάλια υψήλης ανάλυση (Nova HD) θα με αναγκάσουν να πάρω καινούργιο δέκτη (διότι ο Topfield παρότι HD τα κανάλια της Nova δεν θα τα δείχνει) και υπάρχει και o φόβος αφού η κάρτα θα "παντρευτεί" με τον καινούργιο δέκτη να μην μπορώ να την χρησιμοποιήσω στο εξοχικό. Πάνε καλά εκεί στην Nova?

Μπορεις να κουβαλας τον νεο δεκτη μαζι σου...

Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Το να κλειδώνω το Lada για να μην το χρησιμοποιεί κανείς, με το να κλειδώνω την Porsche νομίζω έχει μεγάλη διαφορά.

Όπως και να ‛χει, σύστημα κλειδώματος αυτοκινήτου που να μην μπορεί να κλαπεί – Δεν Υπάρχει ... ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Και επαναλαμβάνω, ο SKY UK με την Porsche (βλέπε HD δέκτη με απίστευτη εικόνα και ευαισθησία) την κλειδώνει και καλά κάνει.

PACE δεν ειναι και ο δεκτης του Sky?

Το πιο ακριβο μοντελο απο αυτον που θα δινει η NOVA βεβαια αλλα καμια σχεση με την αναλογια Lada-Porsche...