HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Καλά ρε παιδιά, η Νόβα πότε θα κάνει ανακοινώσεις για τα νέα της HD κανάλια; Υπάρχει κανένα νεότερο; Το γεγονός πως δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάτι για τον νέο της HD δέκτη είναι τουλάχιστον παράξενο...

Καλά ρε παιδιά, η Νόβα πότε θα κάνει ανακοινώσεις για τα νέα της HD κανάλια; Υπάρχει κανένα νεότερο; Το γεγονός πως δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάτι για τον νέο της HD δέκτη είναι τουλάχιστον παράξενο...

για την νοβα μιλαμε..το παραξενο θα ηταν να ειχε ανακοινωσει..

Αφού δεν έχει κάνει ανακοινώσεις (τιμολογιακές κυρίως ) ο ΟΤΕ η Nova δεν βιάζεται. Παίζουν το παιχνίδι της γάτας και του ποντικού.....

σημερα,αφου πληρωσα το λογαριασμο μου στην φορθνετ,ειχα μια μικρη συζητηση με τον αντιπροσωπο.
τα νεα ειναι οτι οι νεοι δεκτες θα ειναι διαθεσιμοι στους συνδρομητες απο 01/09/10 και πιστευει πως η τιμη αποκτησης ενος pace hd, σαν αναβαθμιση θα κυμαινεται στα 30-50 γιουρια....

not bad...

και στις 25-8 με τι θα δούνε οι συνδρομητές την πρώτη HD μετάδοση???

σημερα,αφου πληρωσα το λογαριασμο μου στην φορθνετ,ειχα μια μικρη συζητηση με τον αντιπροσωπο.
τα νεα ειναι οτι οι νεοι δεκτες θα ειναι διαθεσιμοι στους συνδρομητες απο 01/09/10 και πιστευει πως η τιμη αποκτησης ενος pace hd, σαν αναβαθμιση θα κυμαινεται στα 30-50 γιουρια....

not bad...

Μηπως κανεις λαθος ημερ/νια?
εαν θυμαμαι καλα,ο υπαλληλος της forthnet που παω και πληρωνω,μου ειπε αρχες αυγουστου.
διαφορετικα-εαν αναλογιστεις οτι ουτε οι ελευθεροι θα μπορουμε να δουμε τα Hd-ποιοι θα δουν την πρωτη hd μεταδοση στις 25-8-οπως σωστα αναφερε και ο Mouse..?

Μηπως κανεις λαθος ημερ/νια?
εαν θυμαμαι καλα,ο υπαλληλος της forthnet που παω και πληρωνω,μου ειπε αρχες αυγουστου.
διαφορετικα-εαν αναλογιστεις οτι ουτε οι ελευθεροι θα μπορουμε να δουμε τα Hd-ποιοι θα δουν την πρωτη hd μεταδοση στις 25-8-οπως σωστα αναφερε και ο Mouse..?

αυτοι που θα πανε στο γηπεδο :flipout:

Στα δορυφορικά νέα που αγόρασα σήμερα υπάρχει μία συνέντευξη με ενδιαφέρον (γράφω από μνήμης σε ένα ίντερνετ καφέ στο Ξυλόκαστρο)

Κυκλοφορία - δεύτερο δεκαπενθήμερο Αυγούστου

Τιμή συνδρομής-Μέχρι το νέο έτος δωρεάν για τους ήδη συνδρομητές -τίποτα για τιμή δέκτη

Κυκλοφορία ΗD-PVR δέκτη (ο μόνος που με ενδιαφέρει) προς τα Χριστούγεννα

Η συνέντευξη είναι μεγάλη και θα πρότεινα την αγορά του περιοδικού στους ενδιαφερόμενους

Χθες που τηλεφωνησα να ρωτησω σαν συνδρομητης που ειμαι μου ειπαν 20/8 θα ξερουν σιγουρα για τιμες και λοιπες λεπτομερειες! Τωρα πως λενε σε καποιους αρχες αυγουστου , σε αλλους τελος αυγουστου κ σε αλλους σεπτεμβρη , δεν ξερω!!!! Ενα μπαχαλο1!!:BXVZCBXZ6:

Το φιλικό παιχνίδι Ελλάδα-ΗΠΑ στο μπάσκετ δεν θα το δείξει η ΕΡΤ;Γιατί νομίζω ότι είχα ακούσει από ρεπορταζ της ΕΡΤ ότι από τη ΝΕΤ θα βλέπαμε το παιχνίδι.

Ελπίζω να μην χαρακτηριστώ εγκάθετος της NOVA πάλι
Υπάλληλος σε forthnet shop μου είπε οτι ενημερώθηκαν για
τιμη δέκτη 130 ευρω και δωρεάν HD κανάλια για ένα χρόνο
για τους ήδη συνδρόμητες, ενώ θα υπάρχει χρέωση 5 ευρω
για τους νέους συνδρομητές. Αυτά μου είπε αυτά σας γράφω

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Ελπίζω να μην χαρακτηριστώ εγκάθετος της NOVA πάλι
Υπάλληλος σε forthnet shop μου είπε οτι ενημερώθηκαν για
τιμη δέκτη 130 ευρω και δωρεάν HD κανάλια για ένα χρόνο
για τους ήδη συνδρόμητες, ενώ θα υπάρχει χρέωση 5 ευρω
για τους νέους συνδρομητές. Αυτά μου είπε αυτά σας γράφω

για να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε / διαβασουμε.