HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Επειδη είμαι λίγο άσχετος. Τι σημαίνει παντρεμένη κάρτα. Οι γονείς μου είναι συνδρομητές από την αρχή της Νοβα. Έχουν full pack. Πόσα πρέπει να πληρώσουν για τον νέο αποκωδικοποιητή και πόσα για συνδρομή έξτρα? Ευχαριστώ
Σημαίνει ότι δεν μπορεί να παίξει σε κανέναν άλλο δέκτη πλην τον συγκεκριμένο που δίνει η NOVA.129 ευρώ και χωρίς επιπλέον συνδρομή για τον 1ο χρόνο.

Οκ ευχαριστώ. Πήρα και τηλ στην νοβα και με ενημερωσαν:

1) 129 ευρώ αγορά νέου αποκωδικοποιητή HD με την κάρτα (χωρίς πιάτο και νέα εγκατάσταση που δεν χρειάζεται)

2) Συνδρομή ίδια με πριν για 12 μήνες λόγω παλαιότητας συνδρομητή

3) Μετά τον 1ο χρόνο θα μπουν +4,99 ευρώ έξτρα για τα HD κανάλια

4) Τα κανάλια είναι: Novacinema HD όπου θα παίζει ότι παίζει το Novacinema1 αλλά σε HD, Νοvasports HD όπου θα λειτουργεί όποτε θα έχει αγώνα HD, Eurosport HD όπου θα δείχνει το πρόγραμμα του γνωστού Eurosport HD

5) Μου πρότεινε HDMI καλώδιο από την Νόβα 1,5 μέτρο μετριας ποιότητας όπως μου είπε για 9,99 ευρω. Αν θέλετε καλύτερη ποίοτητα λέει πάρτε ένα καλώδιο από την αγορά έξω

Αυτά...

Δεν είναι υποχρεωμένοι να αγοράσουν κάτι. Μπορούν να συνεχίσουν κανονικά να βλέπουν ότι έβλεπαν. Το HD είναι νέα επιπρόσθετη υπηρεσία.

Ναι ρε αυτό το ξέρω. Εννοείται...

Πήρε κανείς να ρωτήσει αν σε συνδρομητές που έχουν την προσφορά sports + value με forthnet, αν μπορούν να πάρουν δωρεάν τα HD;

Να ρωτήσω κάτι κουλό εγώ τώρα;

Αν αντί να βάλω την κάρτα στον δέκτη τους, την αφήσω στον δικό μου ή σε άλλο panasat όταν θα στείλουν εντολή να την παντρέψουν λογικά θα αποτύχει έτσι δεν είναι;

Όμως τα HD θα έχουν ενεργοποιηθεί; Καλά δεν λέω;

Πήρε κανείς να ρωτήσει αν σε συνδρομητές που έχουν την προσφορά sports + value με forthnet, αν μπορούν να πάρουν δωρεάν τα HD;

Να ρωτήσω κάτι κουλό εγώ τώρα;

Αν αντί να βάλω την κάρτα στον δέκτη τους, την αφήσω στον δικό μου ή σε άλλο panasat όταν θα στείλουν εντολή να την παντρέψουν λογικά θα αποτύχει έτσι δεν είναι;

Όμως τα HD θα έχουν ενεργοποιηθεί; Καλά δεν λέω;

Συμφώνω απόλυτα με τον φίλο Mocca

Γιατί αφού σε μη εγκεκριμένο δέκτη HD ανοιγεί η κάρτα τα SD
να μην ανοιγει και τα HD ??
Προφανώς δεν είναι κάτι που θα θέλουν να διαφημήσουν
γιαυτό και όλα αυτα περί παντρέματος .....
αλλά σκέφτομαι ...
αν έχω έναν HD δεκτη με νομιμη συνδρομή ΝΟΒΑ
(και όταν αρχίσουν ιδίως να χρεώνουν τα 4,99)
τους πω να με ενεργοποιήσουν για το HD πακέτο
θα αρνηθούν ???

Δεν νομίζω....

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Οκ ευχαριστώ. Πήρα και τηλ στην νοβα και με ενημερωσαν:

1) 129 ευρώ αγορά νέου αποκωδικοποιητή HD με την κάρτα (χωρίς πιάτο και νέα εγκατάσταση που δεν χρειάζεται)

2) Συνδρομή ίδια με πριν για 12 μήνες λόγω παλαιότητας συνδρομητή

3) Μετά τον 1ο χρόνο θα μπουν +4,99 ευρώ έξτρα για τα HD κανάλια

4) Τα κανάλια είναι: Novacinema HD όπου θα παίζει ότι παίζει το Novacinema1 αλλά σε HD, Νοvasports HD όπου θα λειτουργεί όποτε θα έχει αγώνα HD, Eurosport HD όπου θα δείχνει το πρόγραμμα του γνωστού Eurosport HD

5) Μου πρότεινε HDMI καλώδιο από την Νόβα 1,5 μέτρο μετριας ποιότητας όπως μου είπε για 9,99 ευρω. Αν θέλετε καλύτερη ποίοτητα λέει πάρτε ένα καλώδιο από την αγορά έξω

Αυτά...

Αυτά είναι καλά νέα εάν υπάρξουν παραπάνω κανάλια από ένα τότε κάτι γίνετε, αλλά κάτι άλλο που επείσης δεν ξέρουμε είναι εάν θα παίζουν native υλικό και δεν είναι κανένα upscaled της συμφοράς, γιατί αυτό με το novasports HD λίγο χλωμό το ακούω.....
Αλλά τέσπα πάντως νομίζω ότι αφού έγινε η αρχή κάτι θα γίνει.....
ή ελπίζω τουλάχιστον..

Συμπέρασμα μου (μακάρι να μην είναι έτσι!):

1) Novacinema HD - ότι παίζει το Novacinema1 (70% upscaled, σιγά μην έχουν native hd όλες τις ταινίες που παίζει)
2) Νοvasports HD όπου θα λειτουργεί όποτε θα έχει αγώνα HD (χ@σ@ μέσα Πολυχρόνη που δεν γίναμε ευζώνοι!)
3) Eurosport HD όπου θα δείχνει το πρόγραμμα του γνωστού Eurosport HD (καμία σχέση με nova)
4)...πρότεινε HDMI καλώδιο από την Νόβα 1,5 μέτρο μετριας ποιότητας όπως μου είπε για 9,99 ευρω. Αν θέλετε καλύτερη ποίοτητα λέει πάρτε ένα καλώδιο από την αγορά έξω. (Αυτή είναι η nova!)

Όλο αυτό γίνεται για την νέα εποχή HD που θα μας φέρει η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα; Δεν νομίζω! (Χωρίς το τυχαίο!)
:gossip:

Απλά προσπαθούν να πιάσουν συνδρομητές για να μη γυρίσουν τα πιάτα τους στον Hellas Sat !

Θα έρθει ο καιρός που αν δεν δίνουν προσφορές θα κυνηγούν πελάτες με το :rifle:

Απλά προσπαθούν να πιάσουν συνδρομητές για να μη γυρίσουν τα πιάτα τους στον Hellas Sat !

Θα έρθει ο καιρός που αν δεν δίνουν προσφορές θα κυνηγούν πελάτες με το :rifle:

Το κάνουν είδη πίστεψεμε έχω κόψει την συνδρομή 9 μήνες και με έχουν πάρει τηλ. 5 6 φορές τους τελευταίους μήνες για επανασύνδεση.....

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Το κάνουν είδη πίστεψεμε έχω κόψει την συνδρομή 9 μήνες και με έχουν πάρει τηλ. 5 6 φορές τους τελευταίους μήνες για επανασύνδεση.....

Αυτά μου αρέσουν πολύ, τα κόλπα του marketing είναι τρομερά που σε παίρνουν τηλέφωνο, το παίρνει κανένας παππούς κυρίως που του αρέσει μπάλα κ.τ.λ και τον αρχίζουν, τα τρομερά κανάλια με την καταπληκτική ανάλυση,αγώνες που δεν θα δείτε στα υπόλοιπα κανάλια και διάφορα άλλα τέτοια, και το λέω γιατί πήραν και τον παππού μου και για κακή τους τύχη το σήκωσα εγώ και μου είπαν αν ήταν εκεί να του μιλήσουν και λέω πείτε μου εμένα και ήθελαν σόνυ και καλά να μιλήσουν στον παππού μου τελικά το έκλησε και είπε ότι θα τον έπαιρναν πιο μετά, και τον ρώτησα και μου είπε ότι προσπαθούν να τον πείσουν διάφοροι τηλεφονητές δυο μέρες πριν απο την προηγούμενη Τετάρτη που ήμουν εκεί για να βάλει ξανά το full pack γιατί από τότε που βγήκαν τα διάφορα πακέτα της nova πήρε το sport pack, και το τι του λέγανε ούτε εγώ δεν κατάλαβα.....

Υ.Γ. 'Επαιξε διαφήμιση δεν ξέρω εάν την είδατε η nova η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα κ.τ.λ ακούστε ακούστε σε υψηλή ανάλυση HD πλέων με κρυστάλινο ήχο dolby digital.............

Απλά δεν αντέχω να πω άλλα.....-bye-:grinning-smiley-043-bye-

ειναι 100% σιγουρο οτι δεν θα μπορουν να δουν στον hd δεκτη τους οι κατοχοι που δεν εχουν παντρεμενες καρτες? δηλαδη αν τους πεις η μου ενεργοποιειται και τα hd η διακοπτω τι θα κανουν? θα σου που διεκοψε??

Θα σου πουν διέκοψε. Γιατί αν κάνουν σε οποιονδήποτε εξαίρεση μετά θα το μάθουν όλοι και θα ζητούν την ίδια αντιμετώπιση.

Απάντηση: NOVA-HD

Και έτσι η καλύτερη τακτική είναι να διακόψεις και σς τους να κουρεύονται ειλικρινά, δεν είναι δυνατόν να σε κάνουν ότι θέλουν βάλε την πατάτα στο σαλόνι και πλήρωσέ την κιόλας.....

Θα σου πουν διέκοψε. Γιατί αν κάνουν σε οποιονδήποτε εξαίρεση μετά θα το μάθουν όλοι και θα ζητούν την ίδια αντιμετώπιση.

ναι γιατι αυτη την στιγμη παιζουν μονοι τους..το κακο ειναι πως για να ιδρωσει το αυτακι τους πρεπει να το κανουν πολλοι αυτο..και να διακοψουν ταυτοχρονα..αλλα δυστυχως δεν προκειται να γινει..μονο αμα το προσφερει ο οτε..(καποια στιγμη)

κατι αλλο. οι καρτες του sky italia πχ μου θεωρουνται κι αυτες παντρεμενες, τι χρησιμοποιουν για παντρεμα? δηλαδη το secure silicon της νοβα ειναι πιο ισχυρο?