HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

ρε φιλε δεν μας τα λες καλα.. δεν μου αρεσουν τα ποστ σου ουτε τα pm που στελνεις..

η ερωτηση μου ηταν παρα πολυ απλη....μην ανησυχεις..δεν ειμαι ουτε υπαλληλος ουτε απο το Νομικο τμημα της Nova...και εχω στελει pm σε παρα πολλα παιδια απο εδω μεσα που μου απαντησαν αμεσα και πολυ εξυπηρετικα.Με αλλους μιλησα και στο τηλεφωνο κι ολας.

Τι δεν σου αρεσει?

Υ.Γ Μηπως ολοι μας δεν εχουμε σπασει καναλια κατα καιρους??..τι ειμαστε δηλαδη?..με φωτοστεφανο?.

Re: Απάντηση: NOVA-HD

και ουτως η άλλως είχε και άθλια εικόνα...

Όσον αφορά το SD, ο PVR δέκτης της nova με scart RGB δεν έχει διαφορά στην ποιότητα απεικόνισης από τον pace με HDMI. Τους έχω δοκιμάσει και τους δύο εξονυχιστικά και η διαφορές είναι αμελητέες.

Για μένα ο PVR 3001 θα μείνει στην ιστορία σαν γ@μώ τα μηχανήματα. Γι' αυτό έχει κι ένα κάρο λεφτά.

ρε φιλε δεν μας τα λες καλα.. δεν μου αρεσουν τα ποστ σου ουτε τα pm που στελνεις..

Kαι επειδη δεν μου αρεσουν οι αιχμες προς το προσωπο μου σας παραθετω τα 2 pm που εστειλα στο παιδι...

ΠΜ 1

Ερωτηση για Dm800
Εχω τον δεκτη της Nova.Εχω κλειδωμενη καρτα και δεν μπορω να χρησιμοποιησω αλλο δεκτη.Εσυ εχεις καρτα ξεκλειδωτη ή βλεπεις απο ''αλλον''?

Απαντηση : " Ξεκλειδωτη"

ΠΜ 2

αυτο πως το εχεις κανει φιλε μου?...δεν στην αλλαξαν ποτε?...αν μπορεις να μου πεις θα με ενδιεφερε να μαθω.

Σε ευχαριστω.

Απαντηση : δεν ειμαι μονο εγω φιλε.. οσοι ειχαν αγορασει σκετη καρτα ξεκλειδωτοι ειναι..

Λοιπον δεν βλεπω πουθενα τις αιχμες που αφηνεις εναντιον μου με το να λες ''δε μας τα λες καλα''...

Το eurosport hd εκπεμπει κανονικο προγραμμα? Το novasports hd τι ακριβως μεταδιδει?

Το eurosport hd δείχνει το κανονικό του πρόγραμμα. Αυτή τη στιγμή έχει τον αγώνα τέννις που έχει και στο eurosport 1. Το novasports hd δείχνει συνεχώς μερικά κλιπάκια από αγώνες ποδοσφαίρου σε hd. Τελικό champion's league, premier league και superleague. Όχι ολόκληρα ματς όμως, απλά κλιπάκια.

Kαι επειδη δεν μου αρεσουν οι αιχμες προς το προσωπο μου σας παραθετω τα 2 pm που εστειλα στο παιδι...

ΠΜ 1

Ερωτηση για Dm800
Εχω τον δεκτη της Nova.Εχω κλειδωμενη καρτα και δεν μπορω να χρησιμοποιησω αλλο δεκτη.Εσυ εχεις καρτα ξεκλειδωτη ή βλεπεις απο ''αλλον''?

Απαντηση : " Ξεκλειδωτη"

ΠΜ 2

αυτο πως το εχεις κανει φιλε μου?...δεν στην αλλαξαν ποτε?...αν μπορεις να μου πεις θα με ενδιεφερε να μαθω.

Σε ευχαριστω.

Απαντηση : δεν ειμαι μονο εγω φιλε.. οσοι ειχαν αγορασει σκετη καρτα ξεκλειδωτοι ειναι..

Λοιπον δεν βλεπω πουθενα τις αιχμες που αφηνεις εναντιον μου με το να λες ''δε μας τα λες καλα''...

φιλε ολο πετας υπονοουμενα για "αλλον"..και στο ποστ που ανεφερα παραπανω. κι επισης η πρωτη ερωτηση νομιζω δεν σε αφορουσε και η δευτερη δεν μπορω να πιστεψω οτι παρακολουθεις το forum η εστω αυτο το thread, και δεν ξερεις πως γινεται να εχω ανυπαντρη καρτα..

αμα κανω λαθος τι να πω.συγνωμη

Δυστυχώς φίλε έτσι έχουν γίνει τα περισσότερα ελληνικά φόρουμ όπως και το συγκεκριμένο.
Τα πιο πολλά θέματα μετά από λίγο γεμίζουν με άσχετα σχόλια, ειρωνείες και κομπλεξισμούς, προσωπικές - απρόσωπες αντιπαραθέσεις με συνέπεια μπαίνοντας κάποιος να ενημερωθεί να χαλάει το χρόνο του διαβάζοντας τις μπούρδες και τις ανοησίες του καθενός.
Και στην πραγματική ζωή όμως έτσι είμαστε, κάθεσαι σε μια παρέα και εκεί που σοβαρεύει η συζήτηση πετάγεται ο κάθε φελλός και λέει τη χαζομάρα του και πολλές φορές κάνει επίθεση όπως εδώ για να δικαιολογήσει την ανυπαρξία της παρουσίας του.
Κάποιοι άλλοι πάλι κάνουν λες και τους έχουν βάλει διαχειριστες ξένων χρημάτων και κακοχαρακτηρίζουν το έναν γιατί έβαλε νόβα και το άλλο που δεν έβαλε.
Χαλαρώστε μάγκες ο καθένας τα λεφτά του τα κάνει ότι θέλει.
Εγώ γουστάρω να δώσω τα 62 ευρώ σε σουβλάκια, ο άλλος γουστάρει να τα δώσει σε sms να στέλνει ΣΆΓΑΠΩ στην κοπελιά του και ο άλλος γουστάρει να τα δώσει στη νόβα για να βλέπει τις βουτιές του καραγκούνη.
Περί ορέξεως.....

γεια σε ολους.
Οταν ειδα οτι το ποστ ειχε τοσες σελιδες ειπα οτι θα διαβασω και θα μαθω κατι αλλα τελικα ο καθενας λεει το κοντο κ παλι το κοντο του γιατι αν ελεγε το μακρυ του θα ειχε 10 σελιδες αυτο το ποστ με νοημα. Κ αφου μαμιθηκε ετσι το ποστ θα πω κ εγω κατι. Δεν αναγγαζει κανενας να γινει καποιος πελατης της ακατανομαστης αλλα κ εγω την κραζω για το τι πληρωνω κ τι θα επρεπε να εχει. Τι να κανουμε αφου μας "αναγγαζει" να γινουμε συνδρομιτες για το κολλημα που εχουμε......
:bandit:

φιλε ολο πετας υπονοουμενα για "αλλον"..και στο ποστ που ανεφερα παραπανω. κι επισης η πρωτη ερωτηση νομιζω δεν σε αφορουσε και η δευτερη δεν μπορω να πιστεψω οτι παρακολουθεις το forum η εστω αυτο το thread, και δεν ξερεις πως γινεται να εχω ανυπαντρη καρτα..

αμα κανω λαθος τι να πω.συγνωμη

φιλε παρακολουθησα το thread τις τελευταιες μερες και πιστεψε με οτι δεν ηξερα οτι υπαρχουν καρτες ξεκλειδωτες.Γιατι οταν πηρα τον δικο μου πριν 2 + χρονια μου την δωσαν και κλειδωσε με την διαδιασια τους.

Το θεμα θεωρειται ληξαν για μενα αλλα με πειραξε που αφησες υπονοουμενα για εμενα.

Φιλικα Θωμας.

Βγηκε κ δευτερη αναβαθμιση για τον HD Δεκτη ..

Αυτη επιτρεπει την προσβαση στα HD καναλια .

δηλαδη πρεπει να κανουμε και την δευτερη για να δουμε τα HD?...επισης αν εχεις συνδεση με scart δεν βλεπεις τα HD?

Βγηκε κ δευτερη αναβαθμιση για τον HD Δεκτη ..

Αυτη επιτρεπει την προσβαση στα HD καναλια .

Εγώ την είχα κάνει αυτή την αναβάθμιση από το μεσημέρι αλλά πρόσβαση στα κανάλια δεν πήρα παρά μόνο όταν τους πήρα τηλέφωνο. Οπότε δε νομίζω να έχει η αναβάθμιση σχέση με τα hd.

Μ'αυτή τη λογική, να το γυρίσει και η φορθνετ και για κάθε υπολογιστή που έχεις στο σπίτι σου να θες ξεχωριστή γραμμή ίντερνετ. Κάθε ρούτερ κλειδωμένο σε έναν υπολογιστή. Άντε μη τους βάζω και ιδέες.

ΑΚΡΙΒΩΣ. Τόσο παράλογο είναι που μπορούμε να δούμε εικόνα μόνο σε μια τηλεόραση και όχι σε ολο το σπίτι.

Να το κάνουν και στο ίντερνετ να γίνει ΠΑΝΙΚΟΣ

Καλησπερα παιδια.Εχω το εξης προβλημα κ θελω τα φωτα σας.Ειμαι συνδρομητης στη νοβα δεκα και χρονια αλλα περσι αναγκαστhκα λογω του πακετου forthnet k nova μαζι με 20% εκπτωση, να παρω καινουριο δεκτη(1110) κ να παντρεψω την καρτα μου.Φετος αξιωθηκα κ πηρα τον edision mini ip 2-in 1 και εβαλα μεγαλυτερο κατοπτρο για να καταβασω κ τον astra.Καποιοι φιλοι εδω μεσα με βοηθησαν πολυ κ ολα πηγαν καλα εστω κ με καθυστηρηση.Ειχα συνδεσει τον πατατασατ στο loop του edision κ παροτι ειχαν ενα θεματακι να παιξουν μαζι,οταν εκλεινα τον edision, o πατατας δουλευε μια χαρα.Απ'οσο μπορω να καταλαβω ομως εδω κ καμμια 10αρια μερες(πριν φυγω για διακοπες-σημερα γυρισα) ο πατατας δεν πιανει τιποτα κ μου λεει συνεχως αναζητηση σηματος.Δοκιμασα τα παντα με restart, με να τον συνδεσω μονο του,με το να βγαλω το διακοπτη κ να του δωσω μονο το σημα απο τον Ηotbird,αλλα τιποτα.Νομιαω λοιπον πως τον εχω καψει για τα καλα.Ετσι αν ισχυει αυτο ειναι μια καλη εστω κ αναγκαστικη ευκαιρια να παρω τον καινουριο Pace να τελειωνουμε.Ενα βασικο ερωτημα ειναι αν ο pace θα συνεργαζεται μεσω loop με τον edision η θα κανω καμμια βλακεια παλι.Η λυση να τραβηξω ξεχωριστο καλωδιο απο διπλο lnb ειναι παρα πολυ δυσκολη κ την εχω ως τελευταια επιλογη.Αρα το συγκεκριμενο θεμα με ενδιαφερει πολυ.Επισης θελω να μαθω αν γνωριζουμε ποτε κ σε τι τιμη θα βγει ο καινουριος pvr. Α κ κατι ακομα.Μπορω με τη δικαιολογια πως μου χαλασε ο δεκτης να ζητησω να μου ξεπαντρερψουν την καρτα ωστε να την βαλω στον παλιο 910?(αν την βαλω κατευθειαν στον edision θα ειμαι ακομα πιο ευτυχισμενος) η θα μου πουνε να φτιαξω τον συζυγο(1110) της καρτας μου?

Οσοι φιλοι ειδαν σημερα τα hd ας πουνε γνωμες.Αξιζει τον κοπο?Επισης μια απορια που δεν την εχω πολυ διαβασει...Στα ελληνικα παιχνιδια οι μεταδωσεις θα ειναι native η θα κανουν upscale?To θεωρω σημαντικο αυτο γιατι ειναι πραγματικα αλλο πραγμα οπως εχω διαπιστωσει απο το zdf hd.Ευχαριστω ακομα μια φορα την παρεα για τη φιλοξενια κ σορρυ αν βγηκα λιγο off topic.

και να πω και καποια αλλα πραγματα ρε παιδια...

ολοι λενε οτι ''κοβω την Nova γιατι δε θελω παντρεμα...''...ενταξει..σεβαστο και δικαιωμα του καθενος να κανει οτι θελει...

επισης λενε πως ''....δεν θελω να αλλαξω τον δεκτη μου γιατι εγω θελω να βλεπω απο αυτον...''..ενταξει και αυτο ειναι δεκτον!

ομως ποιος σας εμποδιζει ρε παιδια να παρετε τον δεκτη ... να παντρεψετε την καρτουλα επανω και πολυ πολυ πολυ απλα να ''γεφυρωσετε'' τον υπαρχον δεκτη σας με τον δεκτη της Nova και να μην χασετε ουτε τον δικο σας δεκτη,ουτε τους 2,3,4,5,6 δορυφορους που εχετε και να εχετε και την nova...

και για να γινω και λιγο δικηγορος του διαβολου....μηπως η γκρινια παει σε ''αλλα'' που χανουμε με το παντρεμα?

Απο το στομα μου το πηρες,
ΔΕν ειπε κανεις σε κανενα να πεταξει τιποτα, αν θελετε απλα γεφυρωνετε τον νεο δεκτη και εχετε οτι ειχατε + τον νεο δεκτη της Nova.
Αν παλι δεν θελετε εχει καλως και παραμενετε ως εχετε,
Τα εχω χωσει στη Nova απειρες φορες ειμαι ανενεργος συνδρομητης 5 χρονια τους εχω ξεχ....σει και με επιστολες σε σημειο που δεν ξανατολμησαν να με ξαναπαρουν τηλεφωνο για επανασυνδεση αλλα δεν μπορω να μην αναγνωρισω το αυτονοητο το οτι δηλαδη ολοι οι μεγαλοι παροχοι εχουν πλεον ιδιοκτησιακους δεκτες οι οποιοι προσφερουν εξτρα υπηρεσιες + παντρεμενες καρτες.
Και μιλαμε για παροχους κορυφες αναμεσα τους και ο sky UK στον οποιο ειμαι συνδρομητης 5 χρονια.
Αλλου πρεπει να εστιασετε το κραξιμο.
1. Στα τιμολογια τους τα οποια συγκριτικα με το εισοδημα μας ειναι για σφαλιαρες,
2. Στην παροχη υπηρεσιων, Κανουν ντορο για 3 καναλια HD και οι Αγγλοι φτανουν αισιως τα 50 σε λιγο με ενα καναλι 3D και τρια μεσα στο Σεπτεμβρη και μαλιστα θεματικα με σχεδον την ιδια τιμη στο full package,
3. Στην υπερσυμπιεση των καναλιων (αν και αυτο εχει βελτιωθειο αισθητα τουλαχιστο στο πρωτο καναλι ταινιων)
Στα παραπανω κραξτε τους αν και δεν ιδρωνει το αυτι τους με τις ευχες μου
Νικος

Καλησπερα παιδια.Εχω το εξης προβλημα κ θελω τα φωτα σας.Ειμαι συνδρομητης στη νοβα δεκα και χρονια αλλα περσι αναγκαστhκα λογω του πακετου forthnet k nova μαζι με 20% εκπτωση, να παρω καινουριο δεκτη(1110) κ να παντρεψω την καρτα μου.Φετος αξιωθηκα κ πηρα τον edision mini ip 2-in 1 και εβαλα μεγαλυτερο κατοπτρο για να καταβασω κ τον astra.Καποιοι φιλοι εδω μεσα με βοηθησαν πολυ κ ολα πηγαν καλα εστω κ με καθυστηρηση.Ειχα συνδεσει τον πατατασατ στο loop του edision κ παροτι ειχαν ενα θεματακι να παιξουν μαζι,οταν εκλεινα τον edision, o πατατας δουλευε μια χαρα.Απ'οσο μπορω να καταλαβω ομως εδω κ καμμια 10αρια μερες(πριν φυγω για διακοπες-σημερα γυρισα) ο πατατας δεν πιανει τιποτα κ μου λεει συνεχως αναζητηση σηματος.Δοκιμασα τα παντα με restart, με να τον συνδεσω μονο του,με το να βγαλω το διακοπτη κ να του δωσω μονο το σημα απο τον Ηotbird,αλλα τιποτα.Νομιαω λοιπον πως τον εχω καψει για τα καλα.Ετσι αν ισχυει αυτο ειναι μια καλη εστω κ αναγκαστικη ευκαιρια να παρω τον καινουριο Pace να τελειωνουμε.Ενα βασικο ερωτημα ειναι αν ο pace θα συνεργαζεται μεσω loop με τον edision η θα κανω καμμια βλακεια παλι.Η λυση να τραβηξω ξεχωριστο καλωδιο απο διπλο lnb ειναι παρα πολυ δυσκολη κ την εχω ως τελευταια επιλογη.Αρα το συγκεκριμενο θεμα με ενδιαφερει πολυ.Επισης θελω να μαθω αν γνωριζουμε ποτε κ σε τι τιμη θα βγει ο καινουριος pvr. Α κ κατι ακομα.Μπορω με τη δικαιολογια πως μου χαλασε ο δεκτης να ζητησω να μου ξεπαντρερψουν την καρτα ωστε να την βαλω στον παλιο 910?(αν την βαλω κατευθειαν στον edision θα ειμαι ακομα πιο ευτυχισμενος) η θα μου πουνε να φτιαξω τον συζυγο(1110) της καρτας μου?

Οσοι φιλοι ειδαν σημερα τα hd ας πουνε γνωμες.Αξιζει τον κοπο?Επισης μια απορια που δεν την εχω πολυ διαβασει...Στα ελληνικα παιχνιδια οι μεταδωσεις θα ειναι native η θα κανουν upscale?To θεωρω σημαντικο αυτο γιατι ειναι πραγματικα αλλο πραγμα οπως εχω διαπιστωσει απο το zdf hd.Ευχαριστω ακομα μια φορα την παρεα για τη φιλοξενια κ σορρυ αν βγηκα λιγο off topic.

εχω τον ιδιο δεκτη της edision και το loop που εχει θα το χαρακτηριζα αδυναμο.
μια αλλη φθηνη και σιγουρη λυση,ειναι ενα απλος διακλαδωτης,αρκει βεβαια να μην δουλευουν και οι 2 δεκτες συγχρονως.

aπιστευτο!!!!

πηρα σημερα στο Ηρακλειο κρητης απο forthnet to nova HD και παω να συνδεσω τον δεκτη και συνεχεια αναβαν τα φωτακια και δεν εμπαινε στο menu παιρνω στην nova τεχνικους και μου λενε οτι ειναι ελατωματικοσ ο δεκτησ.οκ λεω και παω και μου τον αλλαζουν με νεο αλλα και ο νεοσ με scart μου εδειξε εικονα αλλα μολισ εβαλα το hdmi και ξανα τα ιδια ο δεκτησ κολλησε και αρχισε ξανα να κανει restart συνεχεια.Δεν σταματαει με τιποτα συνεχεια restart kai den deixnei tipota.πηρα ξανα στην nova kai μου ειπαν το απιστευτο οτι δηλαδη επειδη ειχα πρωτα ανοιξει την τηλεοραση και μετα εβαλα τον δεκτη μαλλον ξανα κολλησε.επειτα μου λενε να τον αφησω μια ωρα και μετα να ξαναπροσπαθησω αλλα ξανα τα ιδια χαλια....επαθα μεγαλη πλακα και ξαναπερνω στην forthnετ για αλλαγη και μου λενε να περασω αυριο που θα ειναι και ο υπευθυνος του καταστηματος να το δουμε το θεμα!!!!! δεν με νοιαζει μονο που τους εδωσα 138 ευρω για δεκτη και καλωδιο για να παρω αυτο τον μαπα δεκτη!!!!!

θελω να ρωτησω οι υπολοιποι ποια διαδικασια εκαναν για εκκινηση του δεκτη και ενεργοποιηση τησ καρτας? χρειαζεται πρωτα αναβαθμιση ο δεκτησ ?

και τελοσ μηπως γινεται να ξεκολλησει ο δεκτης με καποια κουμπια αν πατησω εκτοσ το reset ?

σας ευχαριστω και προσοχη στα hd nova!!!....:furious3: :violent-smiley-030: :ADFAD2:

Last edited: